Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mateo Kovacic (2018-2023, 221 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 677
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Veceras ga je bilo po citavom terenu. Bravo.  A Zeme nema kad Kova pokida.

• Da pohvalim i Kovu. Standardno njegove dobre partije. Svidja mi se njegova pass igra u zadnje vrijeme, sa puno više hrabrosti dodaje loptu naprijed, vidi rupe u odbrani i ne misli se puno. Automatski

• Za Gallaghera je sa loptom u nogama Diego Armando.

Objavljene slike

E do kurca, onda je i Xavi jebeni limitaran i Xabi Alonso je limitiran jer ne zabija 10 golova po sezoni i jer nema top u nozi. Kova je sve samo ne limitiran, nikada u karijeri nije bio rasni strelac i postizao puno golova te se to i ne očekuje od njega.

Nikad on neće moći u istu rečenicu sa Xavijem, Alonsom, Iniestom, Modrićem, Krosom, Lampardom, Gerardom itd Zato i jest limitiran, dobar jest, uz Kantea nam nosi sredinu, svemirski je brod za sve ostale naše veznjake ali fali mu to da donosi drastičnu prevagu u našu korist. Ima super karijeru, nastupe, trofeje, trenutno je na super nivou ali... Nećemo sa njim osvojiti lp u sredini terena na primjer. Fabregas je za nas bio dva puta korisniji i bitniji faktor.

Evo ja cu: limitiran u smislu da čovjek nema šuta. Pri tome ne mislim samo na šut sa distance nego generalno šut, što je meni nevjerovatno. 

To nam je veliki problem jer nemamo šutera u ekipi (izuzev Mounta kada ne zakači busen trave). 

Pa ako mene pitate limitiran znači da je ograničen na ono što radi i van toga jedva da imam ikakvih kvaliteta. Npr. Kovačić odlično drži loptu, dobro se kreće i igra odbranu, ali kad treba da odigra pas naprijed ili šutne on će uraditi nešto deseto. Evo primjer, pola čovjek pola pas unazad:

jcjtqh1n0gk61.jpg?width=640&crop=smart&a

f76b5uan0gk61.jpg?width=640&crop=smart&a

Evo ja cu: limitiran u smislu da čovjek nema šuta. Pri tome ne mislim samo na šut sa distance nego generalno šut, što je meni nevjerovatno. 

To nam je veliki problem jer nemamo šutera u ekipi (izuzev Mounta kada ne zakači busen trave). 

Mislim da jedino Werner ima jak šut u ekipi, svi ostali slabo, čekamo još Kaia da vidimo

Nikad on neće moći u istu rečenicu sa Xavijem, Alonsom, Iniestom, Modrićem, Krosom, Lampardom, Gerardom itd Zato i jest limitiran, dobar jest, uz Kantea nam nosi sredinu, svemirski je brod za sve ostale naše veznjake ali fali mu to da donosi drastičnu prevagu u našu korist. Ima super karijeru, nastupe, trofeje, trenutno je na super nivou ali... Nećemo sa njim osvojiti lp u sredini terena na primjer. Fabregas je za nas bio dva puta korisniji i bitniji faktor.

Ispade sad Kova neka verzija Ramiresa ili Mikela :D

Neće moći u istu rečenicu sa navedenim, to su najbolji od najboljih ali po mom ukusu kova je odma tu ispod 

Čuj to limitiran, svašta. Čudno mi je što se kovačić ovdje kritizira a najbolji nam je veznjak, takvih gotovo danas više i nema.
Naš najbolji veznjak i jedan od bolji igrača ekipe

Od svih navedenih igraca svako je bio u nečemu limitiran. Okej sem Lamparda, taj je mogao sve.
Jako je bitan i sistem igre i uloga koju trener nameni igraču. Sesk jeste bio ključan igrač za Celsi ali je i njegova uloga bila drugačija. Prijem, mozda par koraka unapred i lopta u prostor za Kostu ili nekoga od krilnih igraca. Međutim bio je fizički inferioran, nije mogao da parira protivnicima u duel igri i bio je takođe defanzivno nedisciplinovan.
Kovačić je odličan igrač koji zna svoje kvalitete i koji ih odlicno koristi.
Svi koje si naveo imali su iza i ili ispred sebe nekoga ko je korigovao njihove mane.
Dodaj Kovi boljeg ofanzivca ispred i sve njegove mane bice znatno manje primetne.
Prvo poluvrijeme ne baš najbolje, ali u drugom se vratio standardu. Fini pass za Kaia, volio bih samo da se još više ohrabri u smislu prodora jer je naš igrač sa najboljim driblingom. Tu može često višak raditi
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Ko je sve prvotimac. za ovog je Mikel nas Pirlo.

Drug, zasto si uvek tu da objavis nesto negativno o kovacicu kad mislis da je lose odigrao, a kad dobro odigra tebe nema nigde?

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1381714054293643269?s=20

Što mi na flashscore piše da neće igrati večeras zbog povrede mišića

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.