1. mart 2021.5 god. comment_310778 Limitiran mi je najcudnija kritika, sta to treba uopste da znaci? U suštini nema igrača koji nije u nečemu limitiran Prijavi
2. mart 2021.5 god. comment_310785 E do kurca, onda je i Xavi jebeni limitaran i Xabi Alonso je limitiran jer ne zabija 10 golova po sezoni i jer nema top u nozi. Kova je sve samo ne limitiran, nikada u karijeri nije bio rasni strelac i postizao puno golova te se to i ne očekuje od njega. Nikad on neće moći u istu rečenicu sa Xavijem, Alonsom, Iniestom, Modrićem, Krosom, Lampardom, Gerardom itd Zato i jest limitiran, dobar jest, uz Kantea nam nosi sredinu, svemirski je brod za sve ostale naše veznjake ali fali mu to da donosi drastičnu prevagu u našu korist. Ima super karijeru, nastupe, trofeje, trenutno je na super nivou ali... Nećemo sa njim osvojiti lp u sredini terena na primjer. Fabregas je za nas bio dva puta korisniji i bitniji faktor. Prijavi
2. mart 2021.5 god. comment_310788 Da barem radi ono sto je radio Xavi, nego on ni ne dodaje naprijed, samo lijepo drzi loptu. Prijavi
2. mart 2021.5 god. comment_310789 Evo ja cu: limitiran u smislu da čovjek nema šuta. Pri tome ne mislim samo na šut sa distance nego generalno šut, što je meni nevjerovatno. To nam je veliki problem jer nemamo šutera u ekipi (izuzev Mounta kada ne zakači busen trave). Prijavi
2. mart 2021.5 god. comment_310790 Pa ako mene pitate limitiran znači da je ograničen na ono što radi i van toga jedva da imam ikakvih kvaliteta. Npr. Kovačić odlično drži loptu, dobro se kreće i igra odbranu, ali kad treba da odigra pas naprijed ili šutne on će uraditi nešto deseto. Evo primjer, pola čovjek pola pas unazad: Prijavi
3. mart 2021.5 god. comment_310804 Evo ja cu: limitiran u smislu da čovjek nema šuta. Pri tome ne mislim samo na šut sa distance nego generalno šut, što je meni nevjerovatno. To nam je veliki problem jer nemamo šutera u ekipi (izuzev Mounta kada ne zakači busen trave). Mislim da jedino Werner ima jak šut u ekipi, svi ostali slabo, čekamo još Kaia da vidimo Nikad on neće moći u istu rečenicu sa Xavijem, Alonsom, Iniestom, Modrićem, Krosom, Lampardom, Gerardom itd Zato i jest limitiran, dobar jest, uz Kantea nam nosi sredinu, svemirski je brod za sve ostale naše veznjake ali fali mu to da donosi drastičnu prevagu u našu korist. Ima super karijeru, nastupe, trofeje, trenutno je na super nivou ali... Nećemo sa njim osvojiti lp u sredini terena na primjer. Fabregas je za nas bio dva puta korisniji i bitniji faktor. Ispade sad Kova neka verzija Ramiresa ili Mikela :D Neće moći u istu rečenicu sa navedenim, to su najbolji od najboljih ali po mom ukusu kova je odma tu ispod Prijavi
3. mart 2021.5 god. comment_310809 Čuj to limitiran, svašta. Čudno mi je što se kovačić ovdje kritizira a najbolji nam je veznjak, takvih gotovo danas više i nema. Naš najbolji veznjak i jedan od bolji igrača ekipe Prijavi
3. mart 2021.5 god. comment_310813 Nikad on neće moći u istu rečenicu sa Xavijem, Alonsom, Iniestom, Modrićem, Krosom, Lampardom, Gerardom itd Zato i jest limitiran, dobar jest, uz Kantea nam nosi sredinu, svemirski je brod za sve ostale naše veznjake ali fali mu to da donosi drastičnu prevagu u našu korist. Ima super karijeru, nastupe, trofeje, trenutno je na super nivou ali... Nećemo sa njim osvojiti lp u sredini terena na primjer. Fabregas je za nas bio dva puta korisniji i bitniji faktor. Od svih navedenih igraca svako je bio u nečemu limitiran. Okej sem Lamparda, taj je mogao sve. Jako je bitan i sistem igre i uloga koju trener nameni igraču. Sesk jeste bio ključan igrač za Celsi ali je i njegova uloga bila drugačija. Prijem, mozda par koraka unapred i lopta u prostor za Kostu ili nekoga od krilnih igraca. Međutim bio je fizički inferioran, nije mogao da parira protivnicima u duel igri i bio je takođe defanzivno nedisciplinovan. Kovačić je odličan igrač koji zna svoje kvalitete i koji ih odlicno koristi. Svi koje si naveo imali su iza i ili ispred sebe nekoga ko je korigovao njihove mane. Dodaj Kovi boljeg ofanzivca ispred i sve njegove mane bice znatno manje primetne. Prijavi
3. mart 2021.5 god. comment_310814 Jesmo li ono muku mučili kad Cesc počne od prve a iza njega nema prime Matića Čini mi se da su hljebovi letili na forumu kada se to desi Ili kada počnemo u takvoj formaciji/taktici gdje nam se očekuje da Matić bude kreator i ide naprijed Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311054 Prvo poluvrijeme ne baš najbolje, ali u drugom se vratio standardu. Fini pass za Kaia, volio bih samo da se još više ohrabri u smislu prodora jer je naš igrač sa najboljim driblingom. Tu može često višak raditi Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311095 Slazem se sa skarom, imao je neočekivani broj grešaka u prvom, kod predaje lopte i par puta je izgubio istu. Valjda sam navikao da Kova uvijek kad krene sa loptom predribla 2-3 igrača lagano :D Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311649 Hvala Realu iz Madrida jer su po ko zna koji put šutnuli odličnog igrača Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312209 Gledao sam na hrvatskom sport klubu i legenda kaže "ne može Kovačić sve sam". Daleko je bio od najgorih, ali daleko i od najboljeg. Trudio se u drugom poluvremenu, mora se priznati. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312220 Probudio se jednostavno, prvih pola sata je bio kurčina, kada je Silva dobio crveni trgnuo se malo i igrao dobro. Uzimajući u obzir da je odigrao sve tekme za Hrvatsku čudo je bilo što je mogao onoliko da trči. Prijavi
8. april 2021.5 god. comment_312414 Ko je sve prvotimac. za ovog je Mikel nas Pirlo. Drug, zasto si uvek tu da objavis nesto negativno o kovacicu kad mislis da je lose odigrao, a kad dobro odigra tebe nema nigde? Prijavi
13. april 2021.5 god. comment_312583 Što mi na flashscore piše da neće igrati večeras zbog povrede mišića Prijavi
13. april 2021.5 god. comment_312592 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1381714054293643269?s=20 Što mi na flashscore piše da neće igrati večeras zbog povrede mišića Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313707 Da li je Kova spreman za Real ako ništa sa klupe za pola sata ? Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313709 Tako je nesto i spominjao Tuchel, nada se da ce barem biti na klupi, da ga moze uvesti pred kraj. Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313716 To može biti presudno, ukoliko Jorginho i Kante dobiju karton a i sam ulazak svježeg Kove nakon sat vremena sigurno može da pokrene ekipu. Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313735 Picka jedna namjerno glumi povredu jer nece da igra protiv Reala Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313785 Picka jedna namjerno glumi povredu jer nece da igra protiv Reala ajd i ti glumi da nemaš prste...pa da ne čitamo ovakve idiotarije po forumu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.