Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mateo Kovacic (2018-2023, 221 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 677
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Veceras ga je bilo po citavom terenu. Bravo.  A Zeme nema kad Kova pokida.

• Da pohvalim i Kovu. Standardno njegove dobre partije. Svidja mi se njegova pass igra u zadnje vrijeme, sa puno više hrabrosti dodaje loptu naprijed, vidi rupe u odbrani i ne misli se puno. Automatski

• Za Gallaghera je sa loptom u nogama Diego Armando.

Objavljene slike

Dobra asistencija u slabom prvom poluvremenu. Drugi dio mnogo bolji al ne mogu se oteti dojmu da je covjek nespreman fizicki ili je jednostavno takav igrac da moze 60-65 minuta dati max i onda pada. Vjerovatno zato ga i uvijek mijenjaju treneri.

Imat ce on svoju ulogu u ovom timu, medjutim mora poraditi na snazi i kondiciji

Mora on muda negdje naci negdje. Imam dojam da bi s linije, bez golmana nekako pokusao dodati eto cisto da ne bude do njega. Ne znam je li to strah od pogreske, gola ili čega vec
Previse se i Kovacic dize kao neka igracina. Ok, nije ni meni los igrac, cak sta vise bolji mi je od Jorginha, ali Kova osim dobre kontrole lopte nista drugo u fazi napada nema dobro. Pas mu je prosjecan, ne sjecam se kad je zadnji put posla dugu loptu i nekoga izbacio u gol sansu, a tek o sutu, to ne vrijedi ni komentarisati. Sto je najgore on ima slifa, vidi se da zna igrati lopte ali premalo i preslabo to koristi.
  • 2 sedmice kasnije...
Steta da nisu dobili, to bi mu bio veliki podsticaj da su njegovim golovima okrenuli Portugal. Ali opet odlicno da ih je dao, kakvi god bili. A nisam uspio gledati mec.

Konacno da je imao snage za 90 minuta. Puno je trcao, presing pravio stalno, zato su i neke greske dolazile ali sveukupno hvata polako formu.

Jako dobar danas, svugdje ga je bilo po terenu, dosta utrčavao i naprijed, što Jorginho ne može. Asistirao Mountu, samo nastavi
Igrač utakmice danas, radio ono što radi najbolje iznosio lopte.
Takodjer vrsio presing na Kejna i Ndombelea zajedno sa drugom dvojicom u vezi. Ne bih rekao da su ih potpuno neutralizirali, ali su smanjili njihov utjecaj uveliko.
Kante je za razliku od njega dao par golova izvan 26: Protiv Manchestera dva puta, protiv Liverpoola... to se sjecam ovako na prvu.
Kovacicevog jedinog gola se sjecam u LP protiv Valencie

Kante je za razliku od njega dao par golova izvan 26: Protiv Manchestera dva puta, protiv Liverpoola... to se sjecam ovako na prvu.
Kovacicevog jedinog gola se sjecam u LP protiv Valencie

I nekoliko dana kasnije protiv Evertona.

Poslali smo dva dobra šutera na posudbe, Barkleya i Loftus-Cheeka.

Al lik iznosi lopte, kad krene kroz sredinu ne moze ga niko bez faula zaustaviti. Samo na kraju sjebe jer ne da pas na vrijeme, umori se i onda ga fauliraju taman. Jos tokad bi popravio bilo bi extra.

Inace raste u formi ponovo, dobar je

• 2 sedmice kasnije...

Al kako je moguce da je ovoliko covjek los u toj zavrsnoj trecini, nevjerovatno

2 puta fino mu lopta na sut ide, pa poklopi je, nek zvoni sve.. A on traljavo nekako sve

Na stranu sutevi, ali mislio sam da ga je uveo da stabilizuje prostor izmedju linija na sredini terena. 

MeÄ‘utim desilo se suprotno vise je puhalo s njim na terenu nego sa Havertzom... 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.