12. maj 2022.4 god. comment_328153 Kako mu uleti onaj maleni kloc, svom tezinom se baci covjeku na stajnu nogu.. Dobro je i prosao Kova na kraju. Za finale ga je nazalost sjebo sigurno. Prijavi
13. maj 2022.4 god. comment_328168 Koliko znam trenirao je, vidjet cemo, bit ce blizu, mozda bude na klupi ako ne u prvoj postavi. Prijavi
13. maj 2022.4 god. comment_328173 Koliko znam trenirao je, vidjet cemo, bit ce blizu, mozda bude na klupi ako ne u prvoj postavi. stari kako to misliš "koliko znam" ? zar nisi siguran ;) nadajmo se da će to dovoljno zalizati na brzinu i stisnuti zube te odigrati ovu tekmu pa neka odmara onda, jer bez njega smo debelo slabiji u duelu se Liverpoolom, a osvajanje je pod muss...ajmooo Prijavi
13. maj 2022.4 god. comment_328180 dolazi mu guzni haver, ocekujem od njega jos bolju narednu sezonu Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328610 Glavni vezni igraÄ, odigrao je najbolju sezonu otkako je tu. Jedini je naÅ¡ veznjak koji može uzeti loptu, proći kroz sredinu i dati pravovremen pass napadaÄima. RLC Äesto zakasni, a Kante Äesto doda nedovoljno jako. Kad tu dodamo Jorginha koji je najmanje progresivan, dolazimo do zakljuÄka da KovaÄić najbolje povezuje sredinu i napad. Znali smo se dosta muÄiti bez njega. Za napad na titulu nam treba zdrav Kova. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332038 Od nove verzije foruma nema posta na njegovu temu. Koliko ce on biti odsutan, zna li neko? Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333579 Nije imao Jorginha da mu pokaže šta treba raditi. Znate da mu uvijek poslije povrede treba malo vremena. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333626 Fali mu ritma sto je normalno. Za njega najmanje brige imam. Prijavi
11. oktobar 2022.3 god. comment_335044 Da pohvalim i Kovu. Standardno njegove dobre partije. Svidja mi se njegova pass igra u zadnje vrijeme, sa puno više hrabrosti dodaje loptu naprijed, vidi rupe u odbrani i ne misli se puno. Automatski se stvori prilika za gol. Bravo za Kovu. Prijavi
12. oktobar 2022.3 god. Popularna objava comment_335056 Veceras ga je bilo po citavom terenu. Bravo. A Zeme nema kad Kova pokida. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335508 Kova prodrmao ekipu i odmah bolji bili. Potter kaze da nije startovao, jer ima problema sa koljenom citavu sezonu, pa ga pokusao odmoriti. Samo sto je to nemoguce kada imas Jorginha i RLCa kao zamjene Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338725 Od SP-a lik nije čitav a tamo je ginuo iz tekme u tekmu i nosio hrvatsku na sredini, igrao je za dvojicu. Kod nas uđe po 20ak minuta na teren Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338734 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Od SP-a lik nije čitav a tamo je ginuo iz tekme u tekmu i nosio hrvatsku na sredini, igrao je za dvojicu. Kod nas uđe po 20ak minuta na teren I prije prvenstva se govorilo da igra povrijeđen. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.