20. juli 2020.6 god. comment_297350 Ma nema, Mateo postaje WC igraÄ lagano Blago hrvatima, novi doktor sredine terena Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297376 Mateo me bas iznenadio, poslije one sezone kod Sarrija sam se molio da ga ne kupimo, ali strasan igrac ove sezone kod Lamparda. Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297390 Još kad krene šutati ponekad, ne vjerujem da ima lošiji šut od Kantea. Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298213 IgraÄ sezone! sretno u novoj prijatelju, u nadi da će biti i po koji Å¡ut viÅ¡e ka golu (ako može mount možeÅ¡ i ti) Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298217 Definitivno igraÄ sezone, najkonstantniji u svojim izvedbama. Jedva Äekam gledati ga iduće sezone, samo da ga povrede zaobiÄ‘u Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298606 Jeba ga celavi idiot i Dzaka vristac, kotrlja se ko da ga je fap pogodio.. A engleske sudije hvala Bogu pametni Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298615 Nije bilo za drugi zuti ali vala i zaletio se ko konj pred protivnickim kaznjenim. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298626 Nije ono drugi žuti, ali da lik nema mozga nema, a jbt šta se zalijećeš bog ga ubio. Čim sam vidio prvi žuti znao sam da će i drugi dobiti kad tad. Džaba dobra kad tako bezglavo postupaš. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298629 Steta da se ovako zavrsi sezona, ni kriv ni duzan dobio crveni, sudiji se ocigledno digao kurac kad je ovaj napravio prvi minimalni kontakt koji bi mogao da kazni, poceo celavi majmun da slini ko da si mu bananu bacio u kavez, jebali mu engleski huliganii zenu, a cek, voleo bi to da gleda. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298632 Cuj sta se zalijeces, pa nece stajati ko picka jer ima zuti karton. I sto je najgore i sto je najgore uopšte nije napravio ni faul kod drugog kartona. Ocajno ali ocajno suđenje, jedno od najgorih ikad. VAR opet, nista, koja je primjena toga, znaju li i oni vise kako da ga koriste jebo im dan mater u picku Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298636 Pa eto, nije bilo za žuti, ali komotno je mogao sa onim zalijetanjem, suština je da paziš kad imaš žuti pogotovo u finalu kupa. Znaš da će ovi namjerno provocirati ne bi li nasjeo i eto. Ne kažem da je igrao loše, samo kažem da treba malo tikvu u pogon. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298666 Treba dopuniti razloge primjene VAR-a i dodati da kad se daje drugi žuti da se provjeri. Isto tako i ovo kad golman dira loptu izvan 16 metara. Nevjerovatno mi je da nisu nijednom ponovili. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298676 Pa zar se VAR ne koristi kod crvenog kartona? Ovo je drugi zuti samim tim i crveni karton. A sto se golmana tice, cist crveni karton i slobodan udarac. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298678 Crveni u kupu kad dobijes propustas slhmjedecu u ligi ako se dobro sjecam. Samo sad ne znam kako je kod 2 zuta jel isto kao i kod direktnog crvenog il se ne propusta Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298694 Dva žuta = 1 utakmica Direktan crveni = 3 utakmice Direktan crveni drugi put = 4 utakmice Osim ako savez ne donese drugaÄiju odluku Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298775 ima li neki tekst uopšte o njegovom transferu? jel on stvarno bio u planu kluba ili nam je ponudjen? Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298784 KovaÄić je bio solidan, meni je drago Å¡to ide tako, bolje nego da trÄkara okolo, pokuÅ¡ava, trudi se. Ovo nije vidjelo kartona Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298821 ima li neki tekst uopšte o njegovom transferu? jel on stvarno bio u planu kluba ili nam je ponudjen? On je otkupljen zbog zabrane transfera, te manjka igraca na sredini terena u tom periodu, uglavnom zbog povreda. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298832 A ovo kad smo ga na posudbu doveli vjerovatno je bio obostrani interes. Siguran sam da Sarri nije želio da ima ikakvog posla sa Drinkwaterom i Bakayokom i trebao mu je tehniÄki jak veznjak, a Real je želio da KovaÄić igra redovno pa da ga vrate nekad kad bude bilo mjesta. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298837 Da nije bilo zabrane, mislim da bi ga vratili nasi realu. Jer nista specijalno nije bio kod Sarria Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298839 Najveći uspjeh mu je bio to Å¡to je imao najviÅ¡e dodavanja petom u Äitavoj ligi. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299590 Most improved player ove sezone. Bunili smo se kad je dolazio jer nije pokazao niÅ¡ta u prvoj sezoni. U ovoj konaÄno pravi KovaÄić. Toliko dobar da ga većina navijaÄa smatra najboljim igraÄem u sezoni, a neki ga vide i u timu godine za Äitavu ligu. Uz njega koji je ostvario veliki napredak rijeÅ¡ena je joÅ¡ jedna pozicija u timu. Samo joÅ¡ da poÄne Äešće Å¡utirati. Nije da nema prilika. Fino se vezni red posložio, pojaÄanjima smo sredili napad, sad joÅ¡ odbrana. Kova zna oduzeti loptu i joÅ¡ je iznijeti 50 metara i pretrÄati trojicu, stvarno klasa. Veznjak sa najviÅ¡e driblinga u sezoni. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.