Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mateo Kovacic (2018-2023, 221 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 677
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Veceras ga je bilo po citavom terenu. Bravo.  A Zeme nema kad Kova pokida.

• Da pohvalim i Kovu. Standardno njegove dobre partije. Svidja mi se njegova pass igra u zadnje vrijeme, sa puno više hrabrosti dodaje loptu naprijed, vidi rupe u odbrani i ne misli se puno. Automatski

• Za Gallaghera je sa loptom u nogama Diego Armando.

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...

Ma Kova je sazrio u baš dobrog igrača. Već duži period pruža odlične partije, trči ko navijen, iznosi loptu. Samo da ga hoće još golovi krenuti, bio bi strašan.

• 1 mjesec kasnije...
Kako smo pogodili s njegovim transferom. Iz sezone u sezonu je sve bolji. Doktorska partija sinoc.

Jedan od Tuchelovih miljenika zasigurno.

Ne dobija Kova ni blizu dovoljno kredita za svoj kvalitet i prikazano na terenu. Neki dan sam pogledao na transfermarktu cijene baš na njegovoj poziciji. I vidiš da klinci tipa Gavi i Camavinga navodno vrijede više od njega a nisu ništa ni osvojili ni odigrali nego su samo talenti ili Frenkie De Jong itd...

AL KAD SAM VIDIO KESSIA I POGBU povraćalo mi se

Poslije prve sezone kod nas kad je bio na posudbi nisam ništa očekivao od njega. Igrao je lijevog veznog u 4-3-3 i jedina uloga na terenu mu je bila da primi loptu od Jorginha i doda je Hazardu. Ništa osim toga nije nudio. Čak nisam bio ni za to da se otkupi kad nam je bio jedina opcija. Uspio je prvo Lampard da izvuče više iz njega, a za Tuchela da ne govorim.

• 2 sedmice kasnije...
Najbolji pokazatelj koliko je Kova dobar i zasto igraci kao Jorginho ne bi smjeli igrati u top klubovima.

https://twitter.com/willreyner/status/1518937020936118272?s=21&t=bqG49Y_2CDFrAJZmuedn7w
  • 2 sedmice kasnije...
Jest tokmak onaj James, sekunda je falila da mu slomi nogu. Sreca nije toliko ozbiljno, ali bit ce ravno cudu ako bude spreman za finale. Nema šanse po meni. Veliki je gubitak to sto nece igrati, vjerujem da bi igrao od prve, ovako se nadam da ce Kante biti na visini zadatka sto nije bio slucaj u zadnje vrijeme.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.