28. februar 2023.3 god. comment_341361 Kakva bi genijalnost bila prodati Mounta i Kovačića direktnim ligaškim rivalima dan te jebo Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_342076 Dobar potez, sto mu je dao traku, izgleda da mu je trebao boost. Igra odlicno zadnjih par tekmi. Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_342077 S loptom odličan, bez lopte u defanzivi nerijetko voštana figura. Prijavi
1. april 2023.3 god. comment_342813 Idi u pičku materinu i ti i tvoje gađanje zvijezda na nebu. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343110 Retard, vječiti poluigrač. Sljedeći put s kumom provedi malo vremena da te nauči šutati loptu. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343134 Za hrvatsku igra odlicno dok za nase sve gori i gori. Hvala bogu kante se vratio Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343142 8 hours ago, Corto Maltese said: Nekad je Iniesta sa loptom u nogama, a nekad Brašanac. Gdje nađe Brašanca krv ti jebem 🤣 Kakvu šansu promaši sinoć, moj Mateo... Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343499 Ako misli pruzati ovakve partije i iduce sezone, nek' se i on slobodno kupi. Mislio sam da u njemu ima nekog igrača za budućnost, ali izgleda da mu se sve manje i manje igra ovdje. Prije je znao predriblati, izvuci loptu nekako, ni to mu vise ne ide. Gubi lopte, krije se iza igrača, nikakve brojke od njega ne vidimo, ni asistencije a o golovima da ne govorim. Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343511 1 hour ago, soxx said: Cekam komentar od bt14 Ne smijem vise, zakacit cu se s drogbom na nacionalnoj osnovi 🤣 a i reko sam sve Prijavi
9. april 2023.3 god. comment_343515 U reprezentaciji zabija s pola muke, kod nas šta god ošuta ili je na tribinama ili u nogama prvog igrača ispred njega. I meni je postalo muka od njega. Nije ništa bolji od Gallaghera. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343728 Posteno i Chilwel mu uvaljivao koske, ali je Kova bas spor Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343730 Ocaj zivi sta on igra. Alibi pasovi sve, nijednom poveo napad nije, jos ga nazad siluju. Odmah napolje. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343736 Los večeras skroz, Kante tek oporavljen i ima više snage i živosti 100x Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343759 Nemojte me pogresno shvatiti, nemam nikavih nacionalnih motiva u postu, ali ovaj bi morao biti nogiran jos veceras. Jadnik, da jadniji ne moze biti. Necu ga psovati, ne zasluzuje Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343760 Izadi i ti sam, jebo te Modric, njegova ekipa danas nije tvoja ekipa..i pocni jesti, i ginuti na terenu, ili idi na paraglajding oblake ti jebem kroz koje ces jedriti Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343791 To što je on naš a odigrao je ovako kako je odigrao nije razlog da mu se mater ne jebe. 90 minuta ničega ali bukvalno ničega, ništa uradio nije, ni jedan napad ni jednu loptu povukao, more grešaka, nepokretan na sredini terena. Mount je za 15 minuta uradio više Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343848 Katastrofa, možda i najlošiji večeras. Ovo što gledamo od njega u zadnje vrijeme nije vrijedno strpljenja. Ne bih žalio da večeras napusti klub, toliko mi je pao u očima, kurcobolja kod momka i to ona teška. Jebo ga led i fudbal pa dugo nisam vidio beskorisnijeg igrača od njega. Šta on zapravo nudi timu? Par puta što iznese loptu i to je to, al' šta na kraju imamo od toga, jedno veliko ništa. Momak je operisan od bilo kakvih brojki, asistencije ni na mapi, golova ni na mapi (možda za Hrvatsku), u odbrani također nepostojeći. Prosječan igrač i to je sve. Dobro je on nama zamazao oči nekim jeftinim beskorisnim trikovima pa da pomislimo da je neki vanserijski talenat te da ga pod svaku cijenu trebamo zadržati u klubu. Ne trebamo. Najbolje uzeti neke pare za njega dok još ima tog ugovora i da se rastajemo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.