Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1347833754' post='78670']
sljedece kolo city-arsenal
liverpool-united
kolo iz [b] arsenal-chelsea[/b]
united-totenham
[/quote]

nešto si pobrko... pa sljedeće kolo mi igramo kod kuce protiv Stoke City-a...
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347864001' post='78699']
nešto si pobrko... pa sljedeće kolo mi igramo kod kuce protiv Stoke City-a...
[/quote]
Pa pise sljedece City - Arsenal
Kolo iza Arsenal - Chelsea .

I sam si mogao skontati da Arsenal ne moze igrati i sa Chelsea-em i sa City-em u istom kolu . ;)
[quote name='Blues_95' timestamp='1347865654' post='78700']
Pa pise sljedece City - Arsenal
Kolo iza Arsenal - Chelsea .

I sam si mogao skontati da Arsenal ne moze igrati i sa Chelsea-em i sa City-em u istom kolu . ;)
[/quote]

moja greška :P znaći jedan x i jedan poraz Arsenala... :)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1347835118' post='78681']
A Lloris ?
[/quote]

Nije se izborio za poziciju posle 7 dana, a nije ni Friedel za bacit...
Odigrana i posljednja utakmica 4 kola Premiershipa .
Everton 2:2 Newcastle (Baines , Anichebe , Ba 2x) . Zaista odlicna utakmica , pregrst prilika . Everton u svakom segmentu igre nadigrao Newcastle , dva cista gola su ponistena Evertonu : Prvi Felainia zbog navodnog ofsidea koji nije bio i drugi Anichebe-a lopta presla gol liniju ali to linijski sudija nije vidio .
Najljepsi potez na utakmici djelo je Ameobija . Predivna asistencija prsima za Dembu .
U 3 minuti je Jelavic dao go ali je bio u ofsideu, prilikom tog gola se i sudario sa stativom sto je ostavilo traga na njegovoj nozi i u 44.minuti je zamijenjen .
Ovakve utakmice imaju samo u Premiershipu . Ubjedljivo najjaca liga svijeta , neka prica ko sta hoce .
[quote name='Blues_95' timestamp='1347915306' post='78790']
Odigrana i posljednja utakmica 4 kola Premiershipa .
Everton 2:2 Newcastle (Baines , Anichebe , Ba 2x) . Zaista odlicna utakmica , pregrst prilika . Everton u svakom segmentu igre nadigrao Newcastle , dva cista gola su ponistena Evertonu : Prvi Felainia zbog navodnog ofsidea koji nije bio i drugi Anichebe-a lopta presla gol liniju ali to linijski sudija nije vidio .
Najljepsi potez na utakmici djelo je Ameobija . Predivna asistencija prsima za Dembu .
U 3 minuti je Jelavic dao go ali je bio u ofsideu, prilikom tog gola se i sudario sa stativom sto je ostavilo traga na njegovoj nozi i u 44.minuti je zamijenjen .
Ovakve utakmice imaju samo u Premiershipu . Ubjedljivo najjaca liga svijeta , neka prica ko sta hoce .
[/quote]

sve si rekao... nemam šta dodat na ovo ;)
nikako mi nije bila jasna kupnja Llorisa pored Fridela i cudicinia, jest da su stari i da se treba jedno mlado vratarsko rješenja za budućnost al pored njih dvojce nije se trebalo ić to odrađivat na silu zadnji dan i iskrcavat milje a s druge strane ne popisat Moutinha, glupost od uprave al nije da me preveč briga.

Završila tekma Everton-Newcastle, Everon uz ova 2 dao još 3, 2 su bila poništena zbog zaleđa (kod samo jednog opravdano) a 3 je dao Anichebe od prečke al pomoćnik nije signalizirao da je lopta prešla crtu, jako oštečen Everton i bome če se imat na šta žalit, Newcastle se izvuka na guzove, makar su imali i oni par odličnih prilika, one 2 Cissea i ona Ben Arfe. Kao što reće Blues odličn tekma koju samo EPL može pružit, uživanje!
29.09 sam u Londonu na Arsenal - Chelsea idem sa prijateljom koji je veliki navijač Arsenala jako me strah da ne bi pognute glave izašao sa stadiona jer Arsenal se obrambeno pojačao, krcata sredina terena igrača i sami znamo kako je završilo protiv Atletico Madrida kada su preuzeli nadmoć na sredini terena. Arteta-Diaby-Cazorla (koji je briljantan) još kad im se vrati Jack Wilshere izgledaju jako opasno. I Gervinho se preporodio u ulozi lažne devetke, Podolski zabija, a Giroud se bori kao lav (ono što našima fali srce zadnjih par tekmi).
Sve u svemu jedva čekam, ali me i strah ako se nešto ne promijeni u našoj igri.
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528599_10151190965587107_322509901_n.jpg[/img]
[quote name='obiwankenobi34' timestamp='1348044637' post='78982']
29.09 sam u Londonu na Arsenal - Chelsea idem sa prijateljom koji je veliki navijač Arsenala jako me strah da ne bi pognute glave izašao sa stadiona jer Arsenal se obrambeno pojačao, krcata sredina terena igrača i sami znamo kako je završilo protiv Atletico Madrida kada su preuzeli nadmoć na sredini terena. Arteta-Diaby-Cazorla (koji je briljantan) još kad im se vrati Jack Wilshere izgledaju jako opasno. I Gervinho se preporodio u ulozi lažne devetke, Podolski zabija, a Giroud se bori kao lav (ono što našima fali srce zadnjih par tekmi).
Sve u svemu jedva čekam, ali me i strah ako se nešto ne promijeni u našoj igri.
[/quote]

I ja ću vjerovatno na tekmu ove jeseni, najvjerovatnije City doma 25.11.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1348098291' post='79271']
I ja ću vjerovatno na tekmu ove jeseni, najvjerovatnije City doma 25.11.
[/quote]

Ma isao bi i ja na Stamford Bridge samo je problem kako do karata.
City ce kasnije svakako opet kiksati, a zelim potop jer Arsenal najvise mrzim i ipak su najveci rival Chelsea od ovih spomenutih, a da ne govorim kako me nerviraju njihovi navijaci. ;)
Eh kad bi Liverpool uspio uzeti bod(ove) ufuranom Unitedu, a Arsenal i City remizirali. Najbolji mogući scenarij za nas, a ne bi me začudilo i da se ostvari.
[b]LFC[/b]: Reina, Kelly, Agger, Skrtel, Johnson, Allen, Gerrard, Shelvey, Borini, Sterling, Suarez.
Subs: Jones, Enrique, Sahin, Assaidi, Henderson, Carragher, Suso.

[b]Man Utd[/b]: Lindegaard, Rafael, Evans, Ferdinand, Evra, Giggs, Carrick, Kagawa, Nani, Valencia, van Persie.
Subs: De Gea, Anderson, Hernandez, Welbeck, Scholes, Cleverley, Buttner.

Evo i početnih sastava i klupa. Ovdje bi volio da Liverpool dobije, ako ništa dobar je i bod a na Etihadu bod ko duša :D
U prvih 45 minuta, realno gledajući Mancha se nije sastao sa loptom kako Bog zapovijeda. Svih 45 minuta Liverpool dominantan, imali su 3-4 veoma dobre šanse koje su mogle biti rezultirane golom ali svaki put ili Suarez ili Borini uprksa. Po meni ono možda i nije bio crveni za Shelveya ali šta je tu je a Liverpool ni nakon toga nije prestao sa dominacijom. Nadam se da će uspjeti zabiti :D
United dobio novog člana stručnog štaba nakon Howarda Webba, ekipi "Crvenih vragova" se pridruzio i Mark Halsey.
[img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/35452_481898098517078_738067858_n.jpg[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.