2. septembar 2012.14 god. comment_76678 Robin Van Persi od danas u TOP5 najmrzih igraca . Manchester jos jednom u sudijskoj nadoknadi do 3 boda iako ih po meni nisu zasluzili . Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76679 Kako im uspeva da ovoliko puta daju golove u poslednjim momentima ,svaka im cast. Van Persi ce dati 20 golova dok se Runi ne vrati...Fantastican igrac + je laganeze igrati sa Kagavom,Valensijom,Kerikom,Skolsom i ekipom,kad je Fergusona prvi spic bio neuspesan,jedino Forlan.Pa njemu je jedan Solsjker sa klupe donosio titule. Kerik ga nalazi na 50 metara daljine dugom loptom. Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76693 [quote name='Batigol' timestamp='1346606159' post='76679'] Kako im uspeva da ovoliko puta daju golove u poslednjim momentima ,svaka im cast. Van Persi ce dati 20 golova [/quote] A svi smo mislili da ce biti FLOP ! Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76697 pa kako se uvijek izvuku, ja ne vjeruem onaj famozni City i 7 minuta sudačke nadoknade, i još nebrojeno mnogo takvih utakmica joj al ih mrzim Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76702 Njihova najbolja karika dugi niz godina : [img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/377247_466589110028211_1458532826_n.jpg[/img] Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76704 Wh nebi se složio, nema se trener što čeličit, to je čvjek koji već ima određeno znanje o nogometu i onda kroz rad u klubu stvara ekipu po svom guštu i eventualno od pomoćnika pokupi neki savjet ili ako baš igra protiv ekipa kao što je recimo Barca pa gleda utakmice ekipa koje su je pobjeđivale, ja smatram da je to drukčije nego kod igrača, pa evo primjer SAF, dali su mu priliku istrpili malo dok složi ekipu i sad trga, zamisli da su mislili nakon prvih par sezona da se on mora čeličit i dali mu nogom u dupe, United nebi bio ni upola što je danas. Složio bi se s Wajzom u ovoj situaciji došao je u slabiji klub s većim očekivanjima, jako jako zajebana situacija. dosta govori i to da je Allen čovjek koji je bio "jedan od" u Swanseu je sada glavni igrač Liverpoola. Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76745 http://www.youtube.com/watch?v=dyTanceod6I Koja golčina Ben Arfe Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76750 Kad bi u sljedeca dva kola uzeli 6 boda halalio bi kiks kod arsenala.. Inace vjerujem da cemo QPR unistit i pustio bi sturridga da igra.. da ih ebe. protiv stoke ce biti teze al igramo kod kuce. Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76751 united zabari nevjerovatno kako se izvucu sokatno a od igre ni i Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76772 ne mogu vjerovat da ovaj mrtvi united opet u zadnjih 3 minute preokrene cijelu tekmu.. :/ Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76777 [url="http://www.24sata.hr/nogomet/mr-1000-mislio-sam-da-cu-dobiti-otkaz-jos-1986-godine-279798"]http://www.24sata.hr/nogomet/mr-1000-mislio-sam-da-cu-dobiti-otkaz-jos-1986-godine-279798[/url] Legendarni Fergie... Koliko god mrzim United kao klub... tj. zapravo nije nesto da ga mrzim ali stvarno me zaboli ona stvar za njih... ali moramo stavit ruku na srce i priznat da imaju najboljeg trenera... pa mozda i najboljeg trenera u povijesti nogometa... Kao sto i svi znamo njemu nije tekao med i mlijeko na pocetku trenerske karijere u unitedu... daleko od toga... sto i mozete procitat u ovom clanku... ako se ne varam 7 godina su navijaci cekali na prvi veliki uspjeh... ali su imali strpljenja kao i uprava i isplatilo im se i vraca im se deseteroputa vise... Ali da trener postigne to sto je Fergie postigao kao prvo navijaci zbog kojih se i igra nogomet moraju imat veliko strpljenje, uprava mora vjerovat u plan i takodjer imat strpljenja, a trener mora vjerovat u sebe i slijedit svoja uvjerenja i imat muda izbacit legende iz kluba ako je to za dobrobit tog istog kluba... Slican primjer imali smo za gledati prosle godine AVB.a kod nas... Dosao je sa svojom vizijom... nitko nije ocekivao velike rezultate poput osvajanja lige il sta ja znam... svi smo strepili (barem vecina) za to da se napravi rekonstrukcija momcadi... i svi smo govorili kako imamo strpljenja za njega... ali ispostavilo se kontra... Ono sto zelim ovdje napomenut je to da AVB nije gledao na igrace po statusu u klubu nego po onome sto pruzaju na terenu... on je bio spreman zrtvovat legendu kluba za bolje sutra... Lamparda je postavio na klupu, rijesio se Alexa i Anelke, gurao mladice u prvi sastav... dovodio dobra ali JEFTINA pojacanja... ali kad ides radit rekonstrukciju tima kako bi imali dugu i uspjesnu buducnost onda moras malo i istrpit... A mi navijaci, uprava i na kraju Abramovic nismo bili spremni na tu zrtvu... i zato cemo se morat krpat iz godine u godinu sa novim imenima koje cemo skupo placat kako bismo ostali u vrhu... dok s AVB-om bi dobili svoju tvornicu igraca i uspjesnost u klubu... ali kao sto sam rekao Chelsea nije dorastao takvoj zrtvi... I kad se pogleda realno cijela slika odnosa kluba i AVB-a onda mogu shvatit njegove izjave i njegovu ogorcenost... on je dosao kod nas da napravi veliku rekonstrukciju ali koja bi potrajala i trazio je samo vrijeme da nas obnovi i podigne i da bude nas Fergie na duge staze... Abramovic ga je u tome izdao i dao mu otkaz... I zato shvacam njegove izjave mada me bodu u oci ali sto ces... Na kraju se ispostavilo kao odlican potez jer smo osvojili ligu prvaka i fa cup... ali dragi moji ljudi... mi ne shvacamo da cemo postat veliki gubitnici u cijeloj toj prici ako politika kluba nastavi raditi ovako kako je radila do sada... a AVB koji je trenutno najveci gubitnik iz toga ce izac kao najveci dobitnik... Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76820 Kako mu dobro ide u Tottenhamu, bas ce izaci veliki pobjednik... Ja kako vidim taj projekat se nastavlja i to punom parom.. To nije njegov projekat nego uprave a on je doveden da taj projekat realizuje. Izgleda da je previse bio opsjednut buducnoscu pa je zapostavio igre prvog tima sto se moglo vidjeti i po rezultatima... Da je ostao tek bi onda bili na gubitku, a on ne bi imao sta izgubiti, dok bi klub imao milionske gubitke. Zato sada smatram da je njegov otkaz iako se u pocetku nisam slagao, najbolji potez uprave ikad... Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76822 [quote name='ADiS' timestamp='1346674112' post='76820'] Kako mu dobro ide u Tottenhamu, bas ce izaci veliki pobjednik... Ja kako vidim taj projekat se nastavlja i to punom parom.. To nije njegov projekat nego uprave a on je doveden da taj projekat realizuje. Izgleda da je previse bio opsjednut buducnoscu pa je zapostavio igre prvog tima sto se moglo vidjeti i po rezultatima... Da je ostao tek bi onda bili na gubitku, a on ne bi imao sta izgubiti, dok bi klub imao milionske gubitke. Zato sada smatram da je njegov otkaz iako se u pocetku nisam slagao, najbolji potez uprave ikad... [/quote] ti sudis nekome zbog 3 tekme... sjeti se samo Arsenala prosle godine i sve ce ti bit jasno... a uostalom pojacanja koja su dosla ovog transfernog roka jos nisu imala priliku doc na klupu a kamoli zaigrat... Ja znam da nam se je zamjerio radi rezultata, i radi svojih izjava... meni radi ovog drugog... ali sudit covjeka po 2-3 tekme je debilizam... vidjet cemo na kraju polusezone kako ce kome ici.. mozda jos taj Boas s tim pijetlicima zavrsi ispred nas.. Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76823 Ljudi su gori od Romana.. Roman sudi nakon par mjeseci vi nakon 3 tekme Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76882 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346674450' post='76822'] ti sudis nekome zbog 3 tekme... sjeti se samo Arsenala prosle godine i sve ce ti bit jasno... a uostalom pojacanja koja su dosla ovog transfernog roka jos nisu imala priliku doc na klupu a kamoli zaigrat... Ja znam da nam se je zamjerio radi rezultata, i radi svojih izjava... meni radi ovog drugog... ali sudit covjeka po 2-3 tekme je debilizam... vidjet cemo na kraju polusezone kako ce kome ici.. mozda jos taj Boas s tim pijetlicima zavrsi ispred nas..[/quote] Ja uopste ne sudim nikoga, nego ti shvatas onako kako tebi odgovara, a i da sudim, sudio bih mu na osnovu prosle sezone... Boas ne moze zavrsiti ispred nas koliko god se on trudio. On vec mjesec dana daje cudne izjave i kada se covjek malo bolje udubi u njih, moze se primijetiti da to postaje opsesija... Da je on ostao u klubu, mi bi ove godine igrali u evropskoj ligi, imali milionske gubitke a Hazard bi vjerovatno zavrsio negdje drugo, a mi bi u svakom pogledu bili donji... Tek bi onda jebali jeza u ledja ... Hvala njemu sto su igraci njegovim otkazom zaigrali srcem i dusom... Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76888 [quote name='ADiS' timestamp='1346697607' post='76882'] Ja uopste ne sudim nikoga, nego ti shvatas onako kako tebi odgovara, a i da sudim, sudio bih mu na osnovu prosle sezone... Boas ne moze zavrsiti ispred nas koliko god se on trudio. On vec mjesec dana daje cudne izjave i kada se covjek malo bolje udubi u njih, moze se primijetiti da to postaje opsesija... Da je on ostao u klubu, mi bi ove godine igrali u evropskoj ligi, imali milionske gubitke a Hazard bi vjerovatno zavrsio negdje drugo, a mi bi u svakom pogledu bili donji... Tek bi onda jebali jeza u ledja ... Hvala njemu sto su igraci njegovim otkazom zaigrali srcem i dusom... [/quote] e sad sta bi bilo kad bi bilo... mozda bi nekim cudom osvoji i LP i bili medju prve 4 u premiershipu... tko to zna... nemojmo sudit o necem sto ne mozemo znat... ja sam oduvijek vjerovao u AVB-a i jos uvjek vjerujem da moze uspjet kao trener... jer osvojit europa ligu i uzet prvenstvo bez ijednog poraza ne moze uspjet netko tko nije kvalitetan trener.. samo sto mi se previse zamjerio u svom privatnom ratu koji vodi s chelseom... tj. hocu reci sa svojim glupim izjavama kojim omalovazava chelsea... Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77013 [img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/488152_378056078932445_265999334_n.jpg[/img] Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77015 [quote name='Blues_95' timestamp='1346754654' post='77013'] [img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/488152_378056078932445_265999334_n.jpg[/img] [/quote] Posvetio svoj zivot Chelsea-u i humanitarnom radu... Pa kako onda nebi bio nasa legenda... Zauvijek ce bit u nasim srcima... Dok Fabregas i RVP... sta reci za njih... bili ikona kluba, a ostavili ga na cijedilu... Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77017 Drogba, Lampard i Terry su igraci koje su svojevremeno trazili Real, Barca, Inter, M.City... Samo rijetki odbijaju takve ponude, i samo takvi postaju legende i heroji... Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77060 Michael Owen potpisao jednogodišnji ugovor sa Stokeom. Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77068 [quote name='ADiS' timestamp='1346759026' post='77017'] Drogba, Lampard i Terry su igraci koje su svojevremeno trazili Real, Barca, Inter, M.City... Samo rijetki odbijaju takve ponude, i samo takvi postaju legende i heroji... [/quote] Baš me zanima bi li Hazard odolio takvim ponudama. Ja se nadam da bi ali ostaje nam da vidimo. Prijavi
4. septembar 2012.14 god. Autor comment_77093 [img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538366_355114931238884_1289105832_n.jpg[/img] Prijavi
5. septembar 2012.14 god. comment_77117 [img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/554674_481565008534856_1286247771_n.jpg[/img] Dempsey dobio broj 2, a Lloris 25. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.