Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='Kalouda' timestamp='1343132386' post='66586']
ajd ne vređajte velikog Bartona, lik je igračina i pravedan je voli istjerati pravdu to je sve. nzm šta je problem, lik je igračina možda jedini engleski veznjak koji je u rangu Lamparda i Gerrarda !
[/quote]
Is that you, Joey ?
[quote name='Caeruleus' timestamp='1343153894' post='66726']
Kako ga pokosi:
[/quote]

Mogao je se bar ispričat čovjeku, šta jest jest..
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1343490893' post='67667']
[url="http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/07/28/3270628/your-guide-to-every-premier-league-clubs-2012-13-kit"]Your guide to every PL club's kit[/url]
[/quote]

Evertonovi, Tottenhamovi i Swanseajev domaći mi se posebno sviđaju, ima još par dobrih al većina su katastrofalni (tipa Aston Ville).
Kod Arsenalovih domaćih neće se moć raspoznat tko je kapetan ekipe, rukavi sami po sebi izgledaju kao da na njima kapetanska stoji.

Što se tiče drugih klubova, najvuše mi se sviđaju Swanseajev i Wiganov domaći dres.
Swansea je preslika našeg domaćeg i to mi se nikako ne sviđa (ne dres nego ova činjenica). Inače, moram ponoviti, ovo što ćemo mi nositi je ponajbolji komad sportske opreme ikad.
[quote name='Wisey' timestamp='1343507263' post='67703']
Swansea je preslika našeg domaćeg i to mi se nikako ne sviđa (ne dres nego ova činjenica). Inače, moram ponoviti, ovo što ćemo mi nositi je ponajbolji komad sportske opreme ikad.
[/quote]

Chelsea, Real Madrid, Swansea, Bayern, Benfica itd, itd.. Svi dresovi na isti kalup.

Sve je to stvar Adidasa. Volim više gledat ove ostale dresove pa neka su gotovo isti kao i naš nego npr. onu grdobu od dresa Man Uniteda recimo.
FA je optužio Ria Ferdinanda za rasističko vrijeđanje Ashleya Colea preko twittera. Ajde, ovi kreteni bar nešto rade kako treba.

Vjerujem da vam je poznato kako se Ferdinand preko Twittera obraćao Ashleyu ( nakon što je ovaj bio svjedok obrane Johna Terrya u slučaju rasističkog vrijeđanja Riovog brata Antona ) komentarom [b]Choc-ice[/b], što bi značilo [i]crn izvana, bijel unutra.[/i]
[i]General Motors Co signed a sponsorship deal with Manchester United valued at as much as nearly $600 million one day after the U.S. automaker's global marketing chief was ousted in connection with a deal with the popular English soccer club.[/i]
[i]Under the seven-year deal, which makes Chevrolet the jersey sponsor starting in the 2014-2015 season, GM will pay $60 million to $70 million a year -- at least double the current fee paid by insurance broker Aon, said a person with knowledge of the contract who asked not to be identified. GM also will pay the club a $100 million activation fee, the person said.[/i]

Ima li istine u ovome - ne znam, ali svakako da ti se zavrti u glavi kad vidiš ove puste milijune.
[quote name='Brane' timestamp='1343872571' post='68460']
[i]General Motors Co signed a sponsorship deal with Manchester United valued at as much as nearly $600 million one day after the U.S. automaker's global marketing chief was ousted in connection with a deal with the popular English soccer club.[/i]
[i]Under the seven-year deal, which makes Chevrolet the jersey sponsor starting in the 2014-2015 season, GM will pay $60 million to $70 million a year -- at least double the current fee paid by insurance broker Aon, said a person with knowledge of the contract who asked not to be identified. GM also will pay the club a $100 million activation fee, the person said.[/i]

Ima li istine u ovome - ne znam, ali svakako da ti se zavrti u glavi kad vidiš ove puste milijune.
[/quote]

Engleski fudbalski klub Mančester junajted potpisao je sedmogodišnji sponzorski ugovor sa američkim proizvođačem automobila Dženeral Motorsom, koji će početi da se primenjuje na početku sezone 2014/15.

Trenutni sponzor Junajteda, AON, ima još dve sezone ugovora sa klubom, koji je počeo da se primenjuje na početku pretprošle sezone.

Prema navodima "Sana", Junajtedov novi ugovor doneći klubu sa Old Traforda čak 210 miliona funti a za uzvrat će se na dresovima slavne ekipe tokom sedam sezona nalazi i logo Ševroleta, koji je sastavni deo kompanije Dženeral Motors.

Jbg,nisu oni dzabe najskuplji sportski klub na svetu!
1 – Theo Walcott – 22.72mph
2 – Sol Campbell – 22.50mph
3 – Mari Balotelli – 22.37mph
4 – Gareth Bale – 22.37mph
5 – Ashley Cole – 22.37mph
6 - Chris Smalling – 22.37mph
7 – Jack Wilshere – 22.35mph
8 – Fernando Torres – 22.27mph
9 - Didier Drogba – 22.27mph
10 – Andy Carroll – 22.24mph

[size=1][b]Top Ten Fastest Footballers[/b][/size]

http://www.givemefootball.com/premier-league/who-is-footballs-fastest-sprinter-?state=bbe59602360849d9ba61b556fdefb591&code=AQD9Z37Be36o21s-m5rTv3QG4C_bdQZNCBhVh5bP8eNRorkQAb4uDZy6yMa2dfwm4X-Siw6Q59MtWAw777I5oFcDmGZrI1dKzaygjmSNLrYuw1xjmDL9H4fKyJ79I36Y5N_r-I7LIzCSiM4-FDUbARKnOkiltI-E6RPc7yGfD_r2KMN_JQPISiRJ7OYASprPaRhR102IpHM6dE0XQ9Dtt0s8#_=_
Ja liste, cuj Campbell kao drugi a nigdje Lennona LOL, a za Carolla najbolje kaze komentar ispod clanka "Andy Carroll 22.24mph LOL - in his car maybe!".

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.