Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

[quote name='VahaCFC' timestamp='1346517277' post='76415']
Kakav crni kraj,Norwich ih pojeo citavu utakmicu.U prvom poluvremenu precka i ona sjajna prilika Holta onaj sut glavom kad je Friedel jedva odbranio.Nije Norwichu sviran i cist penal Ekota nad kapitenom Holtom.
[/quote]

Nisam gledo čitavu utakmicu nego samo zadnjih 30-ak minuta ;) Ali ono što sam gledao, Norwich je zaslužio pobjedu, kao što si rekao onaj penal nad Holtom te ona sjajna šansa u 3. minuti sudijske nadoknade. Tottenham je imao dosta loptu u svojim nogama ali ništa konkretno.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1346518014' post='76421']
Kako je gotivan Norwich !
[/quote]
Upravo to.Igraju odlicno.Ekipa bez nekih zvijezda,bez nekog pojedinca ali kao kolektiv odlicno djeluju.
Djeluju kao da se nikog ne boje i da se ide nadigravat' sa svima.
Volio bi da ostanu u ligi.
Ja sam ih zavolio prošle godine, sviđa mi se taj pristup nogometu koji oni gaje.
A još su sad doveli i mog čovjeka sa FM-a, Snodgrassa. B-)
[quote name='VahaCFC' timestamp='1346518688' post='76422']
Upravo to.Igraju odlicno.Ekipa bez nekih zvijezda,bez nekog pojedinca ali kao kolektiv odlicno djeluju.
Djeluju kao da se nikog ne boje i da se ide nadigravat' sa svima.
Volio bi da ostanu u ligi.
[/quote]

Aham kao naruceni za 2. lige gdje ce na kraju i zavrsiti.
WBA dobio i Everton, stvarno dečki misle ozbiljno :) Swansea jako dobro odirrao protiv Sunderlanda koji je više sretno izvukao taj remi. Wigan Stoke 2-2, sudeći prema pojačanjima Stoke bi mogao bit opasan :) City pojeo QPR koji djeluje jako loše i kandidati su veliki za isadanje.
QPR je doveo dosta igrača u ovom prijelaznom roku, a iako to nisu neke klase i velika većina njih su oni kojih su se odrekli veliki klubovi, opet smatram da će se nekako provuć i ostat u Premiershipu, ma koliko ih ja mrzio i želio suprotno.
West Ham uništio Fulhama, moglo je i 6-0 bit, WBA također odlično odigrao protiv Evertona, ponajbolji po očekivanjima Odemwingie, stoperi pojeli Jelavića, a da je bilo boljeg centarfora od kretena Longa, Everton bi i uvjerljivije pao. Što se Swanseaja tiče, nisam puno gledao (jebiga cijeli dan sam kisio u sport caffeu di ne biram ja koja će tekma bit) ali s kojom lakoćom Michu zabija, nevjerovatno nešto. City mi donio 200 kn i na tome sam zahvalan, al moglo je bit i uvjerljivije iako nije ni QPHaha toliko loše odigro koliko sam očekivo.
swansea je dominirao tokom cjele utakmice i na dvije gluposti popili golove i morali se vracat
prvo im je kapetan poklonio loptu fletcheru koji bez problema zabija
drugi gol konfuzija iz slobodnog udarca nabacivanje i fletcher lako postize pogodak nogom
treba napomenit da je chico dobio izravni crveni karton u 70 minuti kao i to da im se ozljedio lijevi bek u ranoj fazi tekme
Tottenem juče muke mučio, čak su trebali izgubit i trebaju biti zadovoljni ishodom.
Pogodak Podolskog na lijepu asisteniju Cazorle.Gerard pogrijesio na centru i tako poklonio gol topnicima.
Uz cvrstu odbranu Arsenal odlazi sa Anfilda sa punim plijenom.
Liverpool ima loptu u svojim nogama, nešto bi ko da urade ali ne znaju. Brzinska kontra Arsenala i iz ničega ljudi dodjose do vodstva. Šta sve Giroud može fuliti ^:)^ . Šta tek reći o Nuriju Sahinu, pa lik se nije pošteno sastao sa loptom u prvom poluvremenu.
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/539292_501375183225038_698537264_n.jpg[/img]
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1346598031' post='76652']
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/539292_501375183225038_698537264_n.jpg[/img]
[/quote]

Salu na stranu, Rodgers je mlad i jako talentovan menadzer, ali Liverpool je ipak preveliki zalogaj... Nesto slicno kao AVB - Chelsea situation. Trebao se jos par godina kaliti i celiciti u manjim klubovima...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1346598699' post='76654']
Salu na stranu, Rodgers je mlad i jako talentovan menadzer, ali Liverpool je ipak preveliki zalogaj... Nesto slicno kao AVB - Chelsea situation. Trebao se jos par godina kaliti i celiciti u manjim klubovima...
[/quote]
Ne znam da li je to problem ili možda činjenica da je preuzeo karinu od ekipe, tim slabiji čak i od njegovog Swanseaja a imaju velika očekivanja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.