Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

20 godina Prema(Barclay)
Skysports sastavio tablicu.
Mislim da ovime svi koji govore o "umjetnom klubu" mogu začepit, treće mjesto i 1402 boda ukupno sigurno nisu samo u posljednjih 9 godina koliko je Roman tu
http://www1.skysports.com/football/news/11096/7773572/The-20-year-table
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337884043' post='52116']
I za dvije sezone prestici Arsenal i zasjesti na 2. mjesto :)
[/quote]
Nemoguća misija.
Pa ne možeš u dvije sezone ostvarit prednost od 47(48) bodova
citam danas u sportu rednap trazio od platinija da promjeni pravila da dozvoli da i peti engleski klub ide u ligu sampiona sledece sezone jer je chelsea izbacio totenhem ove sezone a platini mu je odgovorio:
"ne totenhem nije kaznjen znali su koja su pravila,trebali ste biti treci i nebi bilo problema nemilosrdno je odgovorio platini" na kongresu fife u budimpesti
slžem se sa pijancem, nemojte me krivo shvatit boli me racku i za njega i tottenham, ali engleska je stvarno najjača i najkvalitetnija liga i možda bi bilo dobro da dobiju mjesto više, dok recimo u španjolskoj na početku sezone klub se takmiči u LP na kraju ispadne iz lige, wtf ???
Ma ja i nisam za "prosirenje" sudionika u LP iz Premiershipa, ali ni iz drugih liga, jbmu Liga[u] PRVAKA[/u] se zove natjecanje, a ne Liga [u]prvih 5 mjesta nacionalnog prvenstva[/u].. I ovako je se totalno odmaklo od tog imena, jos sad da prosire mislim da nema logike.
  • Autor
Sinoć u ponoć na Sportklubu sam gledao dokumentarac o tome kako je nastala Premier liga Engleske 90ih godina. Veoma veoma zanimljiva emisija. Ligu su osnovali: Liverpool, Everton, Arsenal, Tottenham i Manhester United, a kasnije su im se pridružili Manchester City i Newcastle. Na kraju su se pridružili i svi ostali, jer su vidjeli da je to jedini put opstanka nogometa na otoku.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338409997' post='53992']
Sinoć u ponoć na Sportklubu sam gledao dokumentarac o tome kako je nastala Premier liga Engleske 90ih godina. Veoma veoma zanimljiva emisija. Ligu su osnovali: Liverpool, Everton, Arsenal, Tottenham i Manhester United, a kasnije su im se pridružili Manchester City i Newcastle. Na kraju su se pridružili i svi ostali, jer su vidjeli da je to jedini put opstanka nogometa na otoku.
[/quote]
kad smo se mi pridruzili
Rodgers preuzima Liverpool
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/brendan-rodgers-novi-menadzer-liverpoola/81449"]Brendan Rodgers novi menadžer Liverpoola[/url]

[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578041_436192856399876_350298474989315_1638300_676161891_n.jpg[/img]
slobodni igraci koje klubovi nezele zanimljivi ima igraca

Nelsen-Totenham
King-Totenham
Saha-Totenham
Pogrebnjak-Fulham
Dany Murphy-Fulham
Andrew Jonson-Fulham
Gordon-Sunderland
Kalou-Chelsea
Drogba-Chelsea
Bosingwa-Chelsea
Owen-Manu Utd
Kuscak-Man Utd
Hargveis-Man City
Heskey-A.Vila
Rodalega-Wigan

Sharner-WBA
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1338744558' post='55632']
slobodni igraci koje klubovi [b]nezele[/b] zanimljivi ima igraca

Nelsen-Totenham
King-Totenham
Saha-Totenham
Pogrebnjak-Fulham
Dany Murphy-Fulham
Andrew Jonson-Fulham
Gordon-Sunderland
Kalou-Chelsea
Drogba-Chelsea
Bosingwa-Chelsea
Owen-Manu Utd
Kuscak-Man Utd
Hargveis-Man City
Heskey-A.Vila
Rodalega-Wigan

Sharner-WBA
[/quote]
Didera Chelsea zeli ali on nece ostati .
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338748949' post='55661']
[img]http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/210/119/+_2acc5a8841f8752904d37f90a8014829.png?1322693145[/img]
[/quote]
Procitaj cijeli post pa onda se nesto glumi s tim slikama ;)
čuj Saha i Pogrebnyak :blink: pa obojca su blistali ovu polusezonu otkako su u Tottenhamu odnosno Fulhamu.
Isto me čudi i Rodallega i Hargreaves, ovaj prvi se proslavio u Wiganu, sasvim solidan igrač za takve ekipe, a ovaj drugi je ipak ime, unatoč ozljedama i lošim partijama ipak je ime i dobra reklama prosjećnim ili slabim klubovima. Kaloua i Bosingwu će netko uzet na ime jer igračkih kvaliteta sigurno nemaju. Onaj tko uzme Droleta blago njemu, taj je napravio poso mogu ćak reć da im i zavidim ni neznaju šta će imat u timu :'(
Sve u svemu ovdje bi se zanimljiva ekipa dala složit od ovih igrača, siguran sam da bi bili blji od Liverpoola na kraju :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1338748675' post='55653']
Didera Chelsea zeli ali on nece ostati .
[/quote]ma znam nego znam da klubovi ne zele ove ostale pa sam tako napisao
  • 2 sedmice kasnije...
Pijani Harry vise nije trener Spudsa. Bio na White Hart Laneu 4 godine, ništa živo nije osvojio, a evo ove sezone ostao i bez nastupa u Ligi prvaka. A još neki dan govorio kako će ostat trener sigruno još do kraja sljedeće sezone. E vidiš Harry, tebi je sezona završila, što se Spudsa tiče.

Sad očekujem odlazak Modrića iz ovog luzerskog kluba.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.