Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[font=tahoma,geneva,sans-serif][size=4]BRITISH Sky Broadcasting (BSkyB) i British Telecom Group (BT Group) novi su vlasnici trogodišnjeg ugovora na televizijska prava prenošenja utakmica Premierlige u Velikoj Britaniji.[/size][/font]

[font=tahoma,geneva,sans-serif][size=4]Spomenute će kuće za trogodišnju suradnju, koja će početi iduće sezone, Premiershipu isplatiti rekordnih 3.7 milijardi eura, što je 71-postotno povećanje u odnosu na prethodno ugovorno razdoblje, vrijedno 2.1 milijarde eura.[/size][/font]

[font=tahoma,geneva,sans-serif][size=4]Ugovor je samo učvrstio poziciju engleske nogometne lige kao najjačega klupskog natjecanja na svijetu i najvrednijeg brenda. Za usporedbu, aktualni četverogodišnji televizijski ugovor njemačke Bundeslige vrijedan je 2.5 milijardi eura.[/size][/font]
[quote name='Brane' timestamp='1339715921' post='59144']
[font=tahoma,geneva,sans-serif][size=4]BRITISH Sky Broadcasting (BSkyB) i British Telecom Group (BT Group) novi su vlasnici trogodišnjeg ugovora na televizijska prava prenošenja utakmica Premierlige u Velikoj Britaniji.[/size][/font]

[font=tahoma,geneva,sans-serif][size=4]Spomenute će kuće za trogodišnju suradnju, koja će početi iduće sezone, Premiershipu isplatiti rekordnih 3.7 milijardi eura, što je 71-postotno povećanje u odnosu na prethodno ugovorno razdoblje, vrijedno 2.1 milijarde eura.[/size][/font]

[font=tahoma,geneva,sans-serif][size=4]Ugovor je samo učvrstio poziciju engleske nogometne lige kao najjačega klupskog natjecanja na svijetu i najvrednijeg brenda. Za usporedbu, aktualni četverogodišnji televizijski ugovor njemačke Bundeslige vrijedan je 2.5 milijardi eura.[/size][/font]
[/quote]

Jel to znaci da mozda sport klub nece vise prenosit tekme?
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339743754' post='59155']
Jel to znaci da mozda sport klub nece vise prenosit tekme?
[/quote]

kolko sam ja upoznat, te kuće će dalje prodavati ta prava ostalim televizijama, znači ovisi kolko će tražiti i kolko će SK biti spreman platiti, tako da se to ne može još znati
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339751269' post='59170']
kolko sam ja upoznat, te kuće će dalje prodavati ta prava ostalim televizijama, znači ovisi kolko će tražiti i kolko će SK biti spreman platiti, tako da se to ne može još znati
[/quote]
sport klub i dalje prenosi utakmice
[quote name='Elao' timestamp='1340195864' post='60075']
haha nevjerovatno [url="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=10&dd=10&nav_id=548377"]http://www.b92.net/s...0&nav_id=548377[/url]
[/quote]hahahahhahah prebrutalno hahahah omfg nevjerujem hahahahah
Bas nam je o prije 2-3 sedmice pricao profesor o situaciji u Korejama . Jedna bizarna stvar : Ljudi se nesmiju sisati kako oni hoce , nego se svi sisaju isto . Dalje kada im je umro onaj predsjednik ili sta vec ljudi su morali izaci na ulice i na silu plakati , ko nije plakao kasnije bi bio uhicen .

KOMUNIZAM CUDO :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1340201537' post='60112']
Bas nam je o prije 2-3 sedmice pricao profesor o situaciji u Korejama . Jedna bizarna stvar : Ljudi se nesmiju sisati kako oni hoce , nego se svi sisaju isto . Dalje kada im je umro onaj predsjednik ili sta vec ljudi su morali izaci na ulice i na silu plakati , ko nije plakao kasnije bi bio uhicen .

KOMUNIZAM CUDO :D
[/quote]
To je Sjeverna Koreja, a Park je iz Južne. Po nazivu može biti slično, ali ni blizu.
  • Autor
[quote name='Brane' timestamp='1339715921' post='59144']

[/quote]

Koliko ja znam BSB je i prije bio njihov glavni broadcasting servis. Zapravo tako je otkako je osnovana Premier liga, i upravo je Premiership vinuo BSB u visine.
[quote name='Wisey' timestamp='1340205038' post='60140']
[b]To je Sjeverna Koreja, a Park je iz Južne[/b]. Po nazivu može biti slično, ali ni blizu.
[/quote]
Ne da nije blizu nego je sve suprotno . (%)

Pa da to je Sjeverna Koreja , tezak zivot ali su zato 4. sila na Svijetu .

Opet ce na kraju sezonu biti tezak raspored .
  • 2 sedmice kasnije...
Da, 6 timova iz Londona, po 2 iz Liverpoola i Manchestera, i po 1 iz Birminghama, Newcastlea, Norwicha, Readinga, Southamptona, Stokea, Sunderlanda, Swansea, West Bromwicha i Wigana.

Dominira London, po običaju.
[quote name='Brane' timestamp='1341056008' post='62133']
Kako sam želio da nas bude samo 5 iz Londona tj, da QPR ispadne. Gamad. Valjda ću to dočekat na kraju ove sezone.
[/quote]

Neces to docekati u skorije vreme, sad ce samo biti jaci i jaci.. bolji i bolji na tabeli.
jao kad se sjetim kolko sam živaca pokido zbog utakmice kod QPR -.-" nadam se da se neće slične stvari ponavljati ove sezone te se nadam da ćemo ih pokoriti kao i ostatak lige :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.