Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Jebo to iskreno, lopta ko lopta. Objema ekipama je ista. Ako na travnjaku pokažeš da si bolji, to sigurno neće biti zbog lopte. Isto tako ako izgubiš, lopta ti ne može biti kriva.

Eto samo jedva čekam vidjet na djelu one pametne lopte jer će se one uvelike razlikovati od ovih s kojima se do sada igralo ( čipovi ) i samim time pomagati sucima što se tiče situacija na crti ( je gol - nije gol ).
Nottingham Forrest je klub bogate i uspješne povijesti, dvostruki je prvak Europe, a prve naznake da bi se mogao vratiti na stare staze slave stigle su s viješću kako je novi vlasnik tog kluba postala kuvajtska obitelj Al-Hasawi.

Bogati Kuvajćani su kupili klub iz ostavštine bivšeg vlasnika Nigela Doughtya, trgovca nekretninama, koji je u listopadu prošle godine stavio klub na prodaju, nakon čega je preminuio od srčanog udara.

"[b]Čast je i privilegija obitelji Al-Hasawi preuzeti kontrolu nad ovim klubom bogate povijesti.[/b]" rekli su u zajedničkoj izjavi novi vlasnici, Fawaz, Abdulaziz i Omar Al-Hasawi.

Dvostruki europski prvak je protekle sezone završio na devetnaestom mjestu engleskog Championshipa, stepenice ispod Premier lige.

E ovo se trazi :)
a jos da vidis u arsenala igraca kako su se poredali na slikanju kad su predstavljali gostujuce dresove, drama

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Kako komentarisete prelazak Borinia u Liverpul?Kod nas je do pre 2 sezone igrao u rezervama, prosle sezone odlicno odigrao u Romi, i evo ga u Liverpulu, to je po meni jos jedan dokaz da ne dajemo dovoljno prilike mladim igracima.Sta vi mislite?
[quote name='FoG' timestamp='1342255898' post='64203']
Kako komentarisete prelazak Borinia u Liverpul?Kod nas je do pre 2 sezone igrao u rezervama, prosle sezone odlicno odigrao u Romi, i evo ga u Liverpulu, to je po meni jos jedan dokaz da ne dajemo dovoljno prilike mladim igracima.Sta vi mislite?
[/quote]
Da su kupili polovnog igraca za 5 duplu njegovu cijenu... A pustili jednog maxija rodrigueza, smijesni su...
[left][size=3]Frank Lampard poziva svoje suigrače u Chelseu da se za sledeću sezonu u Premier Ligi vise uozbilje . Lamp's je saopstio da je prosla sezona u Ligi za Chelsea bila najgora do sada. Jos je nadodao[/size][/left]

[left][size=3][color=#333333] Osvajanjem Lige Sampiona i FA Cupa , trebamo si uzeti za primjer da mozemo vise od toga . Nova pojačanja su tu , nadam se da ce doci jos par , ali moramo se uozbiljiti . [/color][/size][/left]
Sad me samo zanima hoće li i Rio Ferdinand biti optužen zbog nazivanja Ashleya Colea " choc ice ". Kretenčina, a našao se nešto Terry pričat. Ovdje bi baš trebalo istjerat mak na konac.
[quote name='Brane' timestamp='1342434230' post='64542']
Sad me samo zanima hoće li i Rio Ferdinand biti optužen zbog nazivanja Ashleya Colea " choc ice ". Kretenčina, a našao se nešto Terry pričat. Ovdje bi baš trebalo istjerat mak na konac.
[/quote]

Izglea da su pokrenuli neku istragu ili nešto tako.

Al Cole je rekao da ga neće tužit il nešta, kao dobri su.. 'zajebavo se'
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1342803430' post='65669']
Birmingham supporter Rob Shannon has not missed one of his team's matches for 38 years, seeing the Blues play 1,800 consecutive games since 1974.
[/quote]

To se zove pravi navijač.

Treba ga nekako nagraditi; npr. mjestom počasnog člana kluba ili negdje na stadionu ugravirati njegovo ime kao ime najvjernijeg navijača u povijesti kluba, jer sumnjam da je itko drugi to postigao. Tako bi bio zapamćen zauvijek.

Takve stvari se trebaju cijeniti i nagraditi na pravi način.
Dok se njegovi saigrači pripremaju u Aziji, fudbaler Kvins Park Rendžersa, nemirni dečko engleskog fudbala, Džoi Barton, narednu nedelju ili dve provešće na treninzima sa Flitvud Taunom, klubom koji je prošle sezone izborio učešće u Ligi Dva.

[i]„Kvins Park Rendžers potvrđuje da će Džoi Barton u narednom periodu trenirati sa Flitvud Taunom.“[/i], saopšteno je u klubu.

Postiđen ovakvim razvojem situacije, Džoi je ipak prihvatio takvu odluku kluba.

[i]„Jedva čekam da krenem sa radom sa momcima iz Flitvuda. U pitanju je mlad klub koji je za pet godina prošao pet rangova takmičenja, ukoliko uspem da pomognem mladićima i naučim ih nečemu, ja sam zadovoljan.“[/i], rekao je Barton koji bi čak narednih šest meseci mogao da provede na pozajmici u pomenutom klubu.

U svakom slučaju, javnost se plaši čemu bi Džoi to mogao da nauči mlađane Flitvudovce...
ajd ne vređajte velikog Bartona, lik je igračina i pravedan je voli istjerati pravdu to je sve. nzm šta je problem, lik je igračina možda jedini engleski veznjak koji je u rangu Lamparda i Gerrarda !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.