Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Huh, sva sreca pa je Arsenal kiksao. Bjezimo LFC-u 4 boda a Arsenalu 5 bodova, podnosljivo. Newcastle prisao na 3 boda, ali kiksace oni kad-tad.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Tim kola:

Krul (Newcastle) - [b]Jose Bosingwa (Chelsea)[/b], Kaboul (Tottenham), Williams (Swansea), Santon (Newcastle) - Dyer (Swansea), Scholes (Manchester United), Modrič (Tottenham), Bale (Tottenham) - Campbell (Sunderland), Carroll (Liverpool)
Sva sreca pa arsenal ne iskoristava.
Uglavnom bit ce tesko da ostanemo 4ti do kraja sezone protiv liverpoola arsenala mufc citya ufffffff boze boze...Nebi oprostio ni igracima ni avbu kad nebi nas bilo u LP.
[quote name='soxx' timestamp='1328186866' post='22471']
Sva sreca pa arsenal ne iskoristava.
Uglavnom bit ce tesko da ostanemo 4ti do kraja sezone protiv liverpoola arsenala mufc citya ufffffff boze boze...Nebi oprostio ni igracima ni avbu kad nebi nas bilo u LP.
[/quote]

mislim da su arsenal i liverpool, kolko god smo mi loši, još uvijek lošiji od nas
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1328180156' post='22463']
Tim kola:

Krul (Newcastle) - [b]Jose Bosingwa (Chelsea)[/b], Kaboul (Tottenham), Williams (Swansea), Santon (Newcastle) - Dyer (Swansea), Scholes (Manchester United), Modrič (Tottenham), Bale (Tottenham) - Campbell (Sunderland), Carroll (Liverpool)
[/quote]
Boze,Boze ja cu onda bit' u timu sezone :D
  • Autor
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1328180156' post='22463']
Tim kola:

[/quote]

Ovo tko je sastavljao ovo očito mrzi Chelsea iz dna duše jer cilj mu je bio da ovo AVB pročita i kaže: "Pa vidi kako sam ja pametan trener, od sad ću stalno forsirati Bosingwu".
2 gola RVP i jedna asistencija u prvom poluvremenu, samo nastavlja nevjerovatan niz postizanja golova, sa ova 2 imace 21 gol do sada u ligi, ako ovako nastavi zavrsice sa 30+
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328363411' post='23020']
nisam gledao utakmicu imao sam posla sa ovim jadima napolju...
Ko je ovaj mali Chamberlain odakle su ga doveli kolko ima godina sta igra ?
[/quote]
Novi Walcott jednostavno :) doveden isto iz Southamptona za preko 10 mil funti, veliki talenat krilo i tak, 18 god ;) izgleda da bi mogao biti pogodak kao i Walcott
Arsenal nam prisao na -2...

Kako bi nama prijala jedna ovakva pobjeda. Da se malo istresemo...
Arsenal danas rutinskom igro razbio Blackburn i prišao nam na -2. Sada treba malo zapeti i biti oprezan da nam i ovo 4. mjesto ne bi došlo u opasnost.
gledao sam danas Norwich najviše i mogu vam reć da sam se iznndaio jako su drobro odigrali protiv favoriziranog Boltona, neznam iz kojeg inata Coyle nije htio Klasnića ubacit al mu se obilo o glavu, sve u svemu kanarinci pozitivno iznenadili u ljepšoj su sredini tablice i volio bi da tamo ostanu.
Ali evo jedan podatak kojeg je rekao komentator utakmice: Ruddy (Norwichev golman) je do sada primio gol u svakoj utakmici osim u onoj protiv Chelsija prije 2 kola.... pao mi je mrak na oči, reakcija je bila samo uzdah... i sreća što netko od prijatelja nije bio samnom da to čuje i da mi se počnu smijat (inače navijači Liverpoola,Arsenala,Barce...) Kad smo već kod komentatora pohvalio bi ovog inače nevolim komentatore na Sportklubu ma nigdje al ovaj mi je zapeo za uho zna o nogometu i pametno zbori.
Slažem se s Wisiyem da smo trebali OX-a dovest gledam ga malo duže i sad mi žao što ga nismo ubrali a čitao sam o zanimanju Chelsija z njega...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.