22. februar 2012.14 god. comment_29136 Vidi se da ste Džekoljupci i da u tamnim kutevima svoje kuće svršavate na gospodina Edina, šta mislite da Kalou ne bi zabio 15 golova u sezoni da mu davaju onakve lopte? Pa pogledajte kako je Aguero danas dao loptu Džeki, sve je savršeno odradio i dao Džeku loptu na pladanj kakvu čak ni Torres ne bi uspio ne iskoristiti, i onda se slavi 'VELIKOG DŽEKU' dok je jedan Aguero za njega svemirac. Kad ga već toliko volite, idite navijajte za City da možete u miru svršavat, a ne se patit ovdje s nama CHELSEAJEVCIMA. Hva-la! Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29137 [quote name='Blues_95' timestamp='1329942204' post='29132'] Odgovor Po formi jeste , [b]po kvaliteti nije[/b] . [/quote]pogledaj koliko traje ta Di Nataleova forma [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329942399' post='29136'] Vidi se da ste Džekoljupci i da u tamnim kutevima svoje kuće svršavate na gospodina Edina, šta mislite da Kalou ne bi zabio 15 golova u sezoni da mu davaju onakve lopte? Pa pogledajte kako je Aguero danas dao loptu Džeki, sve je savršeno odradio i dao Džeku loptu na pladanj kakvu čak ni Torres ne bi uspio ne iskoristiti, i onda se slavi 'VELIKOG DŽEKU' dok je [b]jedan Aguero[/b] za njega svemirac. Kad ga već toliko volite, idite navijajte za City da možete u miru svršavat, a ne se patit ovdje s nama CHELSEAJEVCIMA. Hva-la! [/quote]napisa ga kao da je Kun prosjek Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29139 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329942399' post='29136'] Vidi se da ste Džekoljupci i da u tamnim kutevima svoje kuće svršavate na gospodina Edina, šta mislite da Kalou ne bi zabio 15 golova u sezoni da mu davaju onakve lopte? Pa pogledajte kako je Aguero danas dao loptu Džeki, sve je savršeno odradio i dao Džeku loptu na pladanj kakvu čak ni Torres ne bi uspio ne iskoristiti, i onda se slavi 'VELIKOG DŽEKU' dok je jedan Aguero za njega svemirac. Kad ga već toliko volite, idite navijajte za City da možete u miru svršavat, a ne se patit ovdje s nama CHELSEAJEVCIMA. Hva-la! [/quote] Ti opet mijesas pricanje o pojedincima i kompletnom timu -.- Kalou u Chelseau od 2006-te nikada nije bio prvi strijelac Premier Lige, dok je Dzeko bio 2x najbolji strijelac Bundes Lige u Wolfsburgu te jos jednom napominjem, da je Dzeko Portugalac po vama bi bio medju top 10 igraca svijeta, ali problem je u tome sto je on bosanac I da...to sto gotivim Edina Dzeku ne znaci da navijam za Shity (to je nesto najgluplje sto sam u zivotu procitao).Primjer:Ti izjavis da ti je drag Ivica Olic te ja na osnovu toga zakljucim da ne navijas za Chelsea nego za Bayern? EDIT: Veliki CHELSEAJEVAC! odgovori Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29140 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329942450' post='29137'] pogledaj koliko traje ta Di Nataleova forma napisa ga kao da je Kun prosjek [/quote] pogledaj Edinovu formu iz Wolsfburga ! [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329942399' post='29136'] Vidi se da ste Džekoljupci i da u tamnim kutevima svoje kuće svršavate na gospodina Edina, šta mislite da Kalou ne bi zabio 15 golova u sezoni da mu davaju onakve lopte? Pa pogledajte kako je Aguero danas dao loptu Džeki, sve je savršeno odradio i dao Džeku loptu na pladanj kakvu čak ni Torres ne bi uspio ne iskoristiti, i onda se slavi 'VELIKOG DŽEKU' dok je jedan Aguero za njega svemirac. Kad ga već toliko volite, idite navijajte za City da možete u miru svršavat, a ne se patit ovdje s nama CHELSEAJEVCIMA. Hva-la! [/quote] Ubjedjen sam da nisi ni procitao moj post ! Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29141 A Torres je bio kita u Atletiku i Lpoolu[quote name='Blues_95' timestamp='1329942662' post='29140'] pogledaj Edinovu formu iz Wolsfburga ! [/quote]Pogledaj Torresovu formu iz Lpoola i Atletika Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29143 [quote name='Blues_95' timestamp='1329942662' post='29140'] pogledaj Edinovu formu iz Wolsfburga ! Ubjedjen sam da nisi ni procitao moj post ! [/quote] Joj da si mi mlađi brat tuko bi te, bi svega mi Čuj po formi jes, po kvaliteti nije, pa to je nešto najgluplje što si mogao reć, Di Nataleu ova forma traje već dobrih 4-5 godina, dok je Džeko imao 2 sezone u Wolfsburgu, a čim je došao u ligu gdje se igra i obrana, nema ga nigdje. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29144 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329942399' post='29136'] Vidi se da ste Džekoljupci i da u tamnim kutevima svoje kuće svršavate na gospodina Edina, [b]šta mislite da Kalou ne bi zabio 15 golova u sezoni da mu davaju onakve lopte? Pa pogledajte kako je Aguero danas dao loptu Džeki, sve je savršeno odradio i dao Džeku loptu na pladanj kakvu čak ni Torres ne bi uspio ne iskoristiti, i onda se slavi 'VELIKOG DŽEKU' dok je jedan Aguero za njega svemirac.[/b] Kad ga već toliko volite, idite navijajte za City da možete u miru svršavat, a ne se patit ovdje s nama CHELSEAJEVCIMA. Hva-la! [/quote] Ovo je naprosto glupa izjava. A i ovo na kraju. Ljudi koji tako posmatraju nogomet kao što si ti ni ne zaslužuju da im se ovo objašnjava. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29145 Hahahaha, ne mogu da vjerujem koje gluposti xD Kakva su ovo smijesna poredenja molim vas xD kakvu konkurenciju ima Dzeko na svojoj poziciji u napadu u Cityu, a kakvu Di Natale u Udineseu tj nema je.. Di Natale ne bi ni na kapaljku dobijao minutazu u nekom klubu tipa City.. on da je toliko dobar ne bi mu jedan Udinese bio najvece dostignuce u karijeri pored Empolia i jos tri kluba za koje nikad nisam ni cuo.. hah cuj Di Natale, haj hvala sto ste me nasmijali Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29146 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329942775' post='29143'] Joj da si mi mlađi brat tuko bi te, bi svega mi Čuj po formi jes, po kvaliteti nije, pa to je nešto najgluplje što si mogao reć, Di Nataleu ova forma traje već dobrih 4-5 godina, dok je Džeko imao 2 sezone u Wolfsburgu, a čim je došao u ligu gdje se igra i obrana, nema ga nigdje. [/quote] Sreca moja pa nisam AHAHAHAH ! Di Natale ove sezone 21 golova , 6 asistencija , 2273 minute odigrao . Dzeko ove sezone 17 golova , 7 asistencija , 1995 minuta odigrao . I nije tolika razlika . Dzeko ima bolji vezni red iza sebe to stoji , Ali Di Natale izvodi jedanaesterce , sto to Dzeko neradi , Di Natale je "glavni" u Udineseu , sve lopte idu na njega , kao sto je bila situacija s Tottiem u Romi prije 2-3 godine. Pogledaj utakmicu Udinesea pa vidi o cemu ti pricam . Nema svrhe se raspravljati s tobom jer nikad neces priznati da si u krivu ! HVALA xD Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29147 [quote name='mata10' timestamp='1329943223' post='29145'] Hahahaha, ne mogu da vjerujem koje gluposti xD Kakva su ovo smijesna poredenja molim vas xD kakvu konkurenciju ima Dzeko na svojoj poziciji u napadu u Cityu, a kakvu Di Natale u Udineseu tj nema je.. Di Natale ne bi ni na kapaljku dobijao minutazu u nekom klubu tipa City.. on da je toliko dobar ne bi mu jedan Udinese bio najvece dostignuce u karijeri pored Empolia i jos tri kluba za koje nikad nisam ni cuo.. hah cuj Di Natale, haj hvala sto ste me nasmijali [/quote] e i ti si mene nasmijao a to sto Di Natale ima duplo losije igrace iza sebe i zabija ko lud i najjacim timovim u evropi to macku o rep... Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29148 Ma pustite ba. On je VELIKI CHELSEAJEVAC jer ne podnosi Dzeku, a mi smo protiv Chelsea odnosno navijamo za Shity jer pricamo o jednom igracu Shity-a pored jos njih 30 koje ne spominjemo u kontestu. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29151 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329943339' post='29147'] e i ti si mene nasmijao a to sto Di Natale ima duplo losije igrace iza sebe i zabija ko lud i najjacim timovim u evropi to macku o rep... [/quote] Ti ocito ne poznajes pojam trud. Dzeko je iz Zeljeznicara u kojem su tada uslovi bili kao u stali otisao u Teplice, dokazao se te iz Teplica presao u Wolfsburg, unistio sve pred sobom i dosao u City. Dam tom vasem svecu Di Nataleu uslove u kakvim je radio Edin Dzeko i vjeruj mi, on nece doci ni do 4. Italijanske lige ...toliko o tome. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29152 [quote name='exampLe' timestamp='1329943723' post='29151'] Ti ocito ne poznajes pojam trud. Dzeko je iz Zeljeznicara u kojem su tada uslovi bili kao u stali otisao u Teplice, dokazao se te iz Teplica presao u Wolfsburg, unistio sve pred sobom i dosao u City. Dam tom vasem svecu Di Nataleu uslove u kakvim je radio Edin Dzeko i vjeruj mi, on nece doci ni do 4. Italijanske lige ...toliko o tome. [/quote] svaka njemu cast na svemu tome da je dobar dobar je to sam napisao,ali ste ga vi malo preuvelicali momci ima on jos vremena da postane jos bolji nego sto je sad Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29153 [quote name='exampLe' timestamp='1329943723' post='29151'] Dam tom vasem svecu Di Nataleu uslove u kakvim je radio Edin Dzeko i vjeruj mi, on nece doci ni do 4. Italijanske lige ...toliko o tome. [/quote] Haha, ovo me podsjetilo na legendarnu Ćirinu: 'SIne moj, ma da je taj Murinjo kreno iz Travnika, ne bi on dalje od Turbeta došo.' Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29154 Očito ako nisi Bosanac i ne drkaš na Džeku, glup si.Pregazio je Olić pola Europe i napravio što Džeko nikad neće, isto tako je došo iz Marsonije (2. hrvatska liga) pa opet ne govorim da je u top5 svijeta i slično. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29156 Ne, očito je i uvijek je tako bilo da ako si Bosanac da si glup. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29158 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329943917' post='29154'] Očito ako nisi Bosanac i ne drkaš na Džeku, glup si. [/quote] Cinjenica je jedna: Nekima je ovdje jezik brzi od pameti (odnosno prsti) kako se to u narodu kaze. Ti si zakljucio da ja mrzim Chelsea i da navijam za City i da drkam na Edina. Za tvoju informaciju, po meni su Elvir Bolic i Sergej Barbarez mozda i bolji igraci od Dzeke ali ne drkam na njih niti na Dzeku. Mozda vi drkate na Torresovu bujnu kosicu iz starijih vremena te Di Nataleovu celendru i italijanski ten pa meni prebacujete svrsavanje po Dzeki da ljudi ne bi posumnjali na vas fetis ali to je vas problem . Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29160 [quote name='exampLe' timestamp='1329944168' post='29158'] Cinjenica je jedna: Nekima je ovdje jezik brzi od pameti (odnosno prsti) kako se to u narodu kaze.Ti si zakljucio da ja mrzim Chelsea i da navijam za City i da drkam na Edina. Za tvoju informaciju, po meni su Elvir Bolic i Sergej Barbarez mozda i bolji igraci od Dzeke ali ne drkam na njih niti na Dzeku (mozda vi drkate na Torresovu bujnu kosicu dok je jos igrao za Liverpool te Di Nataleovu celendru i italijanski ten ali to je vas problem ). [/quote] kritikujes ga i onda napises isto sto i on ? Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29166 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329944256' post='29160'] kritikujes ga i onda napises isto sto i on ? [/quote] Ni meni nije problem "igrati prljavo" i vrijedjati druge, ali pitanje je samo koliko je pametno nazvati nekoga drkacem na Dzeku odnosno nazivati nekoga ne Celzijevcem . Ja ako sam pogrijesio banajte, ali kao moderator jednog foruma on to sebi nije smio dozvoliti jer je do tog posta bila koliko-toliko normalna diskusija . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.