Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1326662498' post='17546']
Kako lijepo za oči igra ovaj Swansea.
[/quote]
Igrat ce jos ljepse kad im Josh pomogne ! ;)
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='Caeruleus' timestamp='1326737640' post='17760']
Swansea će najvjerojatnije za razliku od Blackpoola opstati u Premiershipu ove sezone i drago mi je zbog toga. Koje godine su osnovani?
[/quote]
1912, prema wikipediji ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326745195' post='17834']
[url="http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/ronaldo-premiership-je-konkurentniji-od-primere/120116156"]http://www.sarajevo-...imere/120116156[/url]
[/quote]
To se vec znalo ali dobro je sto je to igrac kao sto je Ronaldo potvrdio :)
aa Liverpool ostao bez sponzora, dijelom zbog losih rezz, a dijelom zbog velikih financijskih zahtjeva xD
http://sportsport.ba/ino_fudbal/liverpool-ostao-bez-sponzora/72492
Jeste ali Adidas je Adidas xD

Mozda ovo bude novi Demba Ba :)
http://sportsport.ba/ino_fudbal/cisse-pregovara-sa-newcastleom/72495
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1326815940' post='18088']
Pa odmah su nasli novog sponzora , i potpisali ugovor prema kojem ce dobiti dva puta vise nego od Adidasa
[/quote]

Možda je to jedan plus, ali ta neka američka krojačka kompanija koja im je novi dobavljač nema svoje poslovnice po Europi (ili možda i ima ali nisu rasprostranjene. Gdje će navijači kupovati dres? Kako od toga napraviti profit? Do sad si u svakom Adidas butiku od sjevera Finske do juga Grčke imao kupiti Liverpoolov dres i sportsku opremu. Sad više to neće biti slučaj. Sve ima svoj plus i minus. Tako da će doći opet na isto. Čak šta mislim da bi više od Adidasa zaradili. Nije sva zarada dio ugovora. Postoji i ta oprema što se prodaje.
Newcastle doveo Cissea za 10 500 000 funti, malo im sto imaju razbijaca Ba u napadu sada i ovaj, a bas cemo vidjeti oce li i on zabiti vise golova od Torresa :)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326832919' post='18255']
Ba, Cabaye, Ben Arfa, Cisse, Tiote, Krul, Santon, Coloccini, S Taylor = £34.5m, 500K less than the £35m Liverpool paid Newcastle for Andy Carroll.
[/quote]

A svaki je pojedinačno bolji od Carrolla

Iskreno, ako Abra otpusti Boasa, a ne dovede Mourinha, drugi izbor mi je definitivno Alan Pardew
  • Autor
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326833146' post='18256'] A svaki je pojedinačno bolji od Carrolla Iskreno, ako Abra otpusti Boasa, a ne dovede Mourinha, drugi izbor mi je definitivno Alan Pardew[/quote]

Ja bih npr ako smo već spali na Pardewa rađe vidio opet na klupi Claudija Ranierija. Čovjek je nanjušio najviše dobrih igrača za Chelsea. On je i Lamparda i Gudjohnsena i Hasselbainka doveo, a o ostalim da i ne pričam. Al haj da ne skrećemo s teme.
Ja bih doveo Rijkaarda ;) ako bi kojim slucajem AVB bio otpusten ali se iskreno nadam da nece jos dugo godina :)
http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/newcastle-sign-striker-cisse.html

Izgleda da je Newcastle završio transfer Cissea iz Freiburga. Zaista odlična kupovina i paklen napad će imati poslije Afričkog Kupa Cisse - Ba :)
Newcastle mi je neopisivo drag i nadam se da će završiti u prvih 6-7
1 Chelsea,2 Arsenal, 3 Liverpool, 4 Man Utd, 5 Newcastle, 6 City, 7 Totenham, 8 Everton, 9 Aston Villa ... da hoće bude ovako na kraju :D
Evo našao sam jedan zanimljiv članak u sportskim novinama, doduše sa početka sezone.

BBC je istražio cijene ulaznica za Premiership za ovu sezonu. Najjeftinija je kod Blackburna, 10 funti. Također, Blackburn nudi i najjeftiniji aranžman, kojeg čine poslijepodnevna zabava uz tekmu, komad pite, čaj i program za tekmu, i to sve košta 17.5 funti
KOd LIverpoola isti ovakav aranžman košta 47 funti, a najjeftinija ulaznica na Anfieldu je 39 funti.
Arsenal je klub koji prodaje najskuplje pojedinačne ulaznice na svom Emiratesu, i to za 100 funti. Slijedimo ih mi, Chelsea, sa 87 funti a zatim Tottenham sa 80 funti. Najjeftinija ulaznica za Old Traford je 28 funti a najskuplja 55 ;)
čuj vodi avb igrače na majorcu na odmor, jel to istina :blink:kao do 23h su pod kontrolom..
taman se pred avb-om u 23h zbroje a poslije kolektivno oduzimanje :D
Meni je ovo odlicna ideja, ovaj mali odmor.. prilika da se stvori prava atmosfera medu igracima ali i igraca sa trenerom, pred nastavak sezone.. vrlo brzo ide utakmica sa Unitedom pa LP tako da treba malo razbistriti glave..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.