Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='how yes no' timestamp='1328566643' post='24034']
Nula na Anfieldu, po meni odličan rezultat. Nit se pilići udaljili, nit scouseri približili.
[/quote]
Potpis.
kakva partija Kranjčara strava , po cjelom terenu ga je bilo oduzimao lopte u obrani imao solidan udarac u prvom djelu a onda za kraj dao takvu loptu Baleu boli glava, šteta što više ne igra.... Što se utakmice tiče ništa posebno srednja žalost..... al kao što je rećeno remi najviše Chelsiju paše pa možemo bit zadovoljni.

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328457088' post='23435']
I onda će netko reći da Pardew ne zna šta radi. Pa čovjek je najbolji stručnjak za transfere na svijetu.
[/quote]

a a ovo ga netreba ni tolko ishvalit pol svjeta se za njega kidalo , na kraju me začudilo što je za relativno male pare otišao u klub koji se bori za Europaligu al neka svrake su mi drage, a i ljepo je gledat taj napadački tandem al nemogu da nepitam pa što ga mi ne ubosmo za te pare i prodali Toreka pa prošli bi ko WC papir koji izbjegne guzicu, ja stvarno neznam što da kažem pa Chelsea može poslovat 10X bolje nego što posluje samo da vodi upravu netko tko zna al nije ovo tema za to. Samo ću reć možemo bit zadovoljni kolom kako se odigralo još uvjek imamo sve u svojim rukama.
pozZ
pa ni ja nebi pružio ruku Evri najveće smeće što ga engleska liga trenutno ima, malo je reć da nevolim tog igrača, a i Ferdinand mi tako nkad zna ić na živce.
Suarez je prljav igrač, ali potpuno je u pravu što ovom ciganu nije ruku pružio...

koji debilizam, nevjerojatno
evra suarezu jebe sestru, suarez ga rasistički uvrijedi i suarez dobije 8 utakmica zabrane, a evra ništa
znači jebati sestru i majku bijelcu je u redu, a crnca nazivati majmunem i crnim nije?
jebote logika

i evrin problem je ako se on prepoznao u riječi majmun
Da Bog da i Newcastle dobio..

Ne zalim vise ni Torresa ni AVB-a goni sve u pm.
Arsenal je trenutno kvalitetnija momcad kako sam ih pratio zadnjih par utakmica i zasluzuju vise od nas LP.. Nazalost!!
Kako igra Tottenham. Tako jednostavno, a tako ubitacno. Strasno stvarno!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.