Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='Caeruleus' timestamp='1328034609' post='21852']
Po ovome se vidi da ove godine u Premiershipu zapravo nijedan klub ne dominira niš posebno (gledajte formu u kvadratićima).
[/quote]
koji je to nama poraz pretproslo kolo?
[url="http://www.youtube.com/watch?v=QUk3vORG4cY&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=QUk3vORG4cY&feature=player_embedded[/url]
to je taj
[quote name='Blues_95' timestamp='1328045629' post='22011']
[url="http://www.youtube.com/watch?v=QUk3vORG4cY&feature=player_embedded"]http://www.youtube.c...player_embedded[/url]
to je taj
[/quote]

koj lik

ajde ako ništa drugo, drago mi je što je city pao
Evo malo transfera koji su se desili u posljednjim minutama ovoga januara

[b]23:57 - Everton posdio Sahu Tottenhamu[/b]

Tottenham je doveo na šestomjesečnu posudbu napadača Evertona, Luisa Sahu.
"Napadač Luis Saha napustio je Everton i pridružio se Tottenhamu", saopštile su Karamele na zvaničnoj interenet stranici.
Iskusni francuski napadač bori se da vrati staru formu. Ove sezone postigao je samo dva pogotka

[b]23:52 - Fulham doveo Pogrebnjaka[/b]

Fulham je kompletirao transfer Pavela Pogrebnjaka iz Stuttgarta, sa kojim je potpisao šestomjesečni ugovor.
Martin Jol je tražio napadača tokom cijelog zimskog prelaznog roka, a posljenjeg dana osigurao je usluge ruskog napadača.

[b]22:42 - United doveo mladog stopera iz Cityja[/b]

Manchester United doveo je Frederica Veselija iz redova ljutog gradskog rivala Manchester Cityja.Veseli, koji neastupa za U-20 reprezentaciju Švicarske, nije debitovao za prvi tim Građana.Mladi stoper prošao je ljekarske preglede na Old Traffordu i postao član Uniteda, a nije poznato da li Alex Ferguson na njega računa u prvom timu.

[b]22:04 - Jelavić potpisao za Everton[/b]

Nikica Jelavić, hrvatski napadač, potpisao je ugovor sa Evertonom na četiti i pol godine.Bilo je gotovo sigurno da će Jelavić napustiti Glasgow Rangers, a povezivao se sa brojnim klubovima.Hrvatski napadač posljednjeg dana prelaznog roka dogovorio je osobne uvjete sa Evertonom, te prošao ljekarske preglede i potpisao ugovor.

[b]21:15 - Kyrgiakos na posudbi u Sunderlandu[/b]

Sotiros Kyrgiakos, grčki stoper, do kraja sezone nosit će dres Sunderlanda kao posuđen igrač Wolfsburga.Kyrgiakos će se nakon kratkog perioda vratiti u Englesku, gdje je nastupao ranije za Liverpool.Usljed brojnih povreda u zadnjoj liniji, Crne mačke su morale dovesti pojačanje.
Meni je pored ovoga jos zanimljivo da je Fulham nakon sto je doveo Pogrebnyaka, prodao Zamoru QPRu, kojima je to trece pojacanje na poziciji napadaca nakon Cissea i Machede..
Cisse u prvoj utakmici zabio za QPR.. koliko god mi bili losi, Arsenal je jos losiji od nas.. 0:0 sa Boltonom, u zadnjih 10 min ih je samo sreca spasila da ne izgube, nisu mogli kako treba da iznesu loptu sa svog dijela terena..
Vjerovatno je bolji od našeg veznog reda, čim je Cisse dobio loptu.

Neg nije mi jasan Redknap sa ovim transferima jučer. Frajer prodao Pavlyuchenka,a Ćorluku, Pienara, Bassonga dao na posudbu i onda potpuno nepotrebno doveo Sahu. :o
Stvarno nikako da skontam, kako takve gluposti da radi. Svašta.
dobro je, već sam mislio da će nas i topnici uz liver stisnuti...
qpr vodio 0-2, iz dva udarca do tada zabili su i dva gola..eto što ti je realizacija

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.