Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Manchester City 0 - 1 Chelsea (03.02. pon) [3]

Istaknuti odgovori

Previše sam pod utiskom pobijede da bi sada pisao neke ozbiljne analize :D

Samo mogu reći jedno a to je NAKLON EKIPI I MOURINHU DO PODA ^:)^

Ono što me je najviše usrećilo to je naš pristup i volja da odigramo ovo,ja sam baš kao i neki ostali forumaši imao mišljenje da je bod ovde vrh ali igrači su me oduševili i pokazali šta je CHELSEA.

:sal: :sal: :sal:

• Odgovori 140
  • Pregledi 9,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

To je to, fantasticna pobeda! Ovaj mec sam cekao kao navijac i dobio sam sta sam trazio i cemu sam se nadao.

Osvajamo titulu.  

Branislav Ivanovic BOGOTAC!

Bravo Murinjo, bravo ekipo!

ZNAJU ONI DA JE MENI ZA SAT VREMENA ROĐENDAN HAHAH

Sretan ti rodjendan onda... 

Izraz "domaci teren" u Engleskoj ima smisla jedino kad se stavi u istom kontekstu sa Joseom Mourinhom. Forma/nastupi svih ostalih ekipa su trenutni, jedino je Chelsea sa Mourinhom napravio neku znacajnu statistiku kao domacin. 

City jeste izuzetan tim, ali oni igraju tako kako igraju, nemaju poseban izbor taktike za domaci i gostujuci teren. Pobedjuju na suvi kvalitet, kada osete slabost rivala guraju ga do provalije. Ali ako se drugi tim postavi organizovano, igra cvrsto na sredini i bez respekta, onda oni nemaju kud. 

90+ minuta su kruzili oko naseg sesnaesterca i nisu uradili nista. Dali su jedan gol na fudbalsko znanje. ali ono sto pokusavam da kazem je da nemaju nekih taktickih opcija i ne snalaze se najbolje kad im napad ne prolazi. 

Nisu svi timovi koji su ih ove sezone dobijali igracki bolji od njih, ali znali su kako treba i kako mogu da ih zaustave.

Mourinho je otac fudbalske taktike i on tacno zna kako da postavi ekipu za takve meceve. Bice mu lakse da ekipu priprema za City, jer oni uglavnom razmisljaju o napadu, a u odbrani se uzdaju samo na kvalitet igraca(koji ih je prosli put izdao...), nego recimo protiv WHU koji su na SB dosli da iskopaju rov i pregrme utakmicu u svom kaznenom. 

Razloga za strah nema, City nas moze dobiti jedino nekim brilijantnim vanserijskim potezom, za koji je sposoban jedino Aguero ili nasom greskom. Ako tim zadrzi cvrstinu i koncentraciju na sredini terena, sanse su 50-50.

Mislim da ce Mourinho krenuti sa Maticem i Lampardom, bas iz navedenih razloga. 

ČITAJTE, ČITAJTE !!!!!

City taktički,igrački ma na svaki mogući način dobijen izdominiran mogu se tješiti da su imali više šuteva i posjed lopte :D

Mou ih uništio taktikom, igrači uništili igrom.

Bravo Bane, bravo Nemanja, bravo Chelsea !!!

BLUE IS THE COLOR !! :sal: :sal: :sal:

Razvalili smo ih da smo primili gol to bi bilo nezasluzeno,nebih izdvajao nikog od igraca jer je ovo pobjeda za cijelu ekipu,mi kao ekipa smo nevjerovatni,kiksamo protiv WBA,Newcastlea,Stokea,West Hama a dobijamo sve derbije,da smo samo neke od ovih utakmica dobili bili bi glatko prvi.Samo treba nastaviti pobjedjivati i nadamo se tituli.

Da se ispoštuje, zarad starih dobrih vremena:

http://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ

Evo zašto se navija za Chelsea, pa ovo je najveći inat od kluba koji sam ikad vidio. Kad je najteže ovaj klub pokaže srce. Bravo, bravo, bravo i hvala vam svima što ste me učinili ponosnim. 

CHELSEA FOREVER !

Crve napuši se kiteeeee!!! Evo ti demoliranje dabogda te svi kinezi i japanci demolirali.. :D 

Oooo pišaj po sirotinjiiii... Ma izgubio sam živaca ko nikad ali ipak nikad sritniji (osim 19.05.2012.). E zato volim ovaj klub, zato mi se jebe za sve ostalo! Vamoooooos! 

• Autor

Da smo imali srece bilo bi ocekivano punjene na Etihadu. Nazalost moramo se i s ovime zadovoljiti.

Williana uopste nisam volio kad je stigao al bratu bratu covjek razvaljuje. Tesko gubi lopte, trci citavu tekmu, koliku izdrzljivost samo ima. Svaka cast na kupovini svaka cast. Pokazuje iz utakmice u utakmicu da vrijedi.

Matic, pa allahu dragi sta cojk cini. Pa nemos to radit. Koliko napada presjekao, koliko pokrenuo, pa pogodi i precku/stativu sta je bilo ne sjecam se vise. Majstor, raznosi i Tourea covjek. IGRACINA, IGRACINA!

Hazard prekucao danas, pa zao mi zabalete huda, mozda bi i ove godine pokupio nagradu za najboljeg igraca Citya al yebo ga Eden 2x pa i to otpada  ::D

ODBRANA MAJSTORI! KOJA BORBA, posjetilo me na finale LP, to skacu na sve strane samo da se zaustavi lopta.

Cech u zadnjim minutama 2-3 sjajne odbrane. Nije dao da nas kazne neiskoristene prilike.

Ramires mi je bio najlosiji, dosta loptu izgubio, poslao u prazno a i sansu dobru fulao al oprosteno je!

Jose, majstor nad majstorima. Koja reakcija kod faula, cist crveni i ja sam skocio vala.

Gledam ovu utakmicu danas, Mata nebi izgleda dobio nikako priliku ove sezone. Ove vece tekme sve dobro odigramo, danas i malu minutazu Oscar cak dobi npr.

Ućera Mourinho autobus u rikverc. :D
Jose-Mourinho.jpg

Inace da kazem samo @Cae SOXX NE FULA SA CRTICAMA!

:sal1:

Cestitke.

Kakva  taktika i kakva igra

A da ti toliko srece i radosti jedan klub moze doneti. Razbijen City usred Manchestera,taj isti City sto je tukao Arsenal,Tottenham sa 6 golova u mrezi,sto je punio mreze do vrha svima,danas nije mogao prdnuti. Koliko volim ovaj klub :D Koliko volim sto nas svi mrze,a mi osvajamo LS,pa LE,pa ako da Bog i Premier ligu a ovi neka spominju proslost,trofeje,ovo ono. 

Ovo je godina kada pocinje ERA MOURINHOVOG CHELSEA! 

Obozavam ove momke,ovaj klub,igrace,Romana,Josea,Evu,sve ih volim  :wub:  :wub:   :sal:  :sal:  :dres:  :zastava:

A da ti toliko srece i radosti jedan klub moze doneti. Razbijen City usred Manchestera,taj isti City sto je tukao Arsenal,Tottenham sa 6 golova u mrezi,sto je punio mreze do vrha svima,danas nije mogao prdnuti. Koliko volim ovaj klub :D Koliko volim sto nas svi mrze,a mi osvajamo LS,pa LE,pa ako da Bog i Premier ligu a ovi neka spominju proslost,trofeje,ovo ono. 

Ovo je godina kada pocinje ERA MOURINHOVOG CHELSEA! 

Obozavam ove momke,ovaj klub,igrace,Romana,Josea,Evu,sve ih volim  :wub:  :wub:   :sal:  :sal:  :dres:  :zastava:

Nek si ti stavio Evu.

Švalerčino :D

joj da mi vas je vidit kad izgubimo 6-2 

ALO kurvo,droljo,uštvo,grinjo,žoharu,crvu,glisto,kito,ćuno,kurčiću,pizdune,kuropecu,jado smiješ li se javiti smiješ li čestitati momcima i sram da te bude da se ovako ne vjeruje u svoj tim da se ovako sere protiv njega i srati ja prihvatam realnost ja pušim kurac ja se jebem u analni otvor mrš tamo !

Svaka im čast!Pogotovo obrani.svi su igrali za pohvalu.Cahill rasturio u obrani.Bane odigrao odlicno i zabio gol.Hazard igracina igro se s njima i samo neka tako nastavi i neka bude sto bolji da postane najbolji igrac kako je i sam izjavio da mu je cilj.Trebao je pucati vise jer ima dobar sut i imao je par prilika za to.Zacudio sam se kada sam vidio da oscara nema u prvih 11 jer je ove sezone poslje Hazarda nas najbolji igrac,ali nebitno sada pobijedili smo.I naravno svaka cast  Mourinhu zna on sta radi :) 

hvala momci na čestitkama :D 

a hvala i plavcima koji su poništili city danas, nisu mi mogli bolju čestitku poslati

Po meni Luiz odigrao mozda i najbolju utakmicu ove sezone.Bio je maestralan,kako je samo citao igru,mali milion lopti je presjekao.Meni je bio bolji i od Matica.

Velika 3 boda, i dalje smo trecu ali sada smo u jebeno dobroj situaciji 2 boda su nista.

Moram pohvaliti i navijaca u par navrata se culo Etihadom “Come on Chelsea“.

Kao što rekoh. Svi za jednog jedan za sve i oni se izgubiše, neznaju kojega će čuvati. 

I onda nek mi netko kaže da se mi trebamo bojati neke ekipe iz PL!!! 

Kako je tek ostale sada strah kad vide šta smo Cityju u "dvorištu" počinili. 

KTBFFH!!!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.