Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Manchester City 0 - 1 Chelsea (03.02. pon) [3]

Istaknuti odgovori

1779673_10151939874173517_33983871_n.png

Chelsea nakon kiksa na Stamford Bridgu protiv West Hama ide na, po mnogima najteze, gostovanje ekipi Manchester Citya koji su u naletu ove sezone da obore rekord Chelsea od 103 gola postignuta u jednoj sezoni. Ove sezone su igrali vec jednom gdje je Chelsea slavio 2-1. Pobjedonosni pogodak postigao je Fernando Torres koji ce propustiti mec zbog povrede.

City je proslo kolo igrao protiv Tottenhama kojeg su "razvalili" rezultatom 5-1.

Zadnjih 20 utakmica City nije izgubio te su pored Chelsea ove sezone jedina ekipa bez poraza na domacem terenu. U odlicnoj su formi gdje su uvezali 7 pobjeda u nizu.

Prvih 11 u zadnjoj utakmici PL-e.

4c5f209658d6164adaf67d0fd8fda196.jpg331312a008d0baf2fad32493cf1fcaea.jpg

Rezultati zadnjih 5 utakmica

ae8960cd297e72449ed2da0d597f2937.jpg

Povrede

5c34fe86acfa612abd06aed337acfed0.jpg

6acceeaded8aa2719c2863e064231558.jpg

Mourinho: "Are they favourites? Yes! Are they favourites to score 5-6 goals? Yes! But the result is 0:0 and we go there to compete."

• Odgovori 140
  • Pregledi 9,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mislim da će Mou napraviti svoju poznatu taktiku za osvajanje boda, kao protiv Uniteda i Arsenala, a onda ako uspije nešto iz kontri, odlično..
Zamislite da mi budemo prvi koji će pobijediti City na njihovom terenu ove sezone

Ocekujem defanzivnu igru i brze kontra napade . Zbog toga u vezi Ramires i Matic. Ispred njih Hazard, Oscar i Schurrle/Willian. 

• Autor

nebi me cudilo da igramo 4-3-3

Sa Matic lampard i Ramires trojkom il mozda ultra defanzivno sa Mikelom..

Samo da je se nekako izvuć i ne izgubiti,jbg ovaj remi protiv West Hama nas je sjebao.Naravno City je apsolutni favorit i ovde bi remi bio veliki rezultat.Igrat ćemo naravno na kontre i očekujem Ramiresa na krilu..

Ma moze se ostvariti povoljan rezultat samo sto ja mislim da ce Mou hteti izbeci poraz da se ne obruka pa cemo ici na bod.

Igrati čvrsto ne bunker kao što mnogi predlažu i gledati kako iskrkati loptu naprijed i nadati se da neko od napadača sve pretrči i uvali neki mizeran gol.

Počeo bih sa Lampardom i Matićem u vezi i Dembom u napadu ostalo sve kao protiv WH-a

Mislim da će biti X najvjerovatnije...

Ali naravno nadam se pobjedi KTBFFH ! :sal: :sal1:

Na titulu.

Hocu sampionsku igru, sampionsku taktiku, sampionski karakter, sampionsku pobedu.

Hocu da vidim ono zbog cega smo svi bili srecni kad se Murinjo vratio.

Poraz bi me mnogo, mnogo razocarao iako, ruku na srce, Siti jeste favorit.

I laganini izaći na Etihad :D

____________________Cech___________________

___Azpi___Bane___Luiz___Cahill___Terry___Cole___

_________Ramires_____Mikel_____Matić__________

___________________Lampard__________________

Ajmo sad malo ozbiljno oko sastava :)

Cech

Bane - Cahill - Terry - Azpilicueta

Matić - Mikel

Willian -  Schurrle - Hazard

Eto'o

Po meni je ovo realan sastav, čvrsta obrana, Azpi umjesto Colea zbog brzine, a i ima više snage, Matić i Mikel bedem koji se ne može proći, ova trojka naprijed za kontre, sve izuzetno brzi igrači, a Eto'o jer je lukav i zajeban igrač iako i Demba ima dug korak nebi bio loš

Mi smo jako opasni kad nas se stisne, prijetimo na svim pozicijama. A isto tako mislin da city neće baš srljat pod svaku cijenu pobijedit.. Bit će jako tvrda utakmica sa malo izrazitih prilika po meni pa ko bolje iskoristi svoje bit ce blize pobjedi... Možemo mi to moćni smo

Auuu sta ste se uprpali,igraju 2 ekipe fudbal,ne samo jedna,mada i kada igra samo jedna nije zagarantovana pobeda,videli smo to ;) Idemo da ne izgubimo,nadamo se pobedi. Mourinhno voli takve utakmice,City ne drze vanzemaljci niti su igracu vanzemaljci niti imaju specijalne moci i oni su od krvi i mesa. 

Kada smo mogli egal da budemo sa Bayernom koji je mleo sve pred sobom,kada smo mogli Barselonu pobedjivati kada su bili na vrhuncu moci,mozemo i sa Cityem da igramo,sta ste skinuli gace,tako se ne ulazi u mec,sa takvim stavom gubimo unapred. 

Po nekim pisanjima,City nece moci da racuna na Aguero (povredio se u utakmici protiv Tottenhama), Nasri i Zabaleta (suspendovani) dok je Toure upitan za mec. 

Imaju oni debelu klupu,ne bojim se ja,ali ovo mogu biti dobre vesti. 

Ja sam nevjerovatno optimitican povodom ovog meca...Murinjo se pokazao ove sezone kao vrhunski takticar i strateg u to nema sumnje...pa ljudi mi ove sezone uopste nismo izgubili ni jednom od neke kvalitetne ekipe,racunajuci i bajern u supercupu(penali se ne broje)...pobjedili smo united i nerjeseno,nerjeseno sa arsenalom s tim da nam nisu kako treba sutnuli u okvir gola do 90. minute,pobjedili smo Liverpool i konacno,tah veliki,bahati City smo takodjer pobjedili...velike utakmice i jesu za velike igrace,timove,trenere pa i same navijace...nisu oni toliko dobra ekipa koliko rezultati govore...iskreno pratim njihovu skoro svaku utakmicu(iskreno radi Dzeke),pogotovo ako im Aguero ne bude igrao a velika je vjerovatnoca jer je istegnuo misic...

Kako god,mislim da konacno imamo ekipu koja se moze svakome suprostaviti,pogotovo sam uvjeren u to kada vidim da ove sezone nismo apsolutno nadigrani ni od jedne dobre ekipe...to sto izgubimo od nekog Stoke-a,Evertona,to je zbo opustanja i neulaska ozbiljno u utakmicu,a ovo ce biti skroz druga prica!

Realno bi bilo nerjeseno da se zavrsi,ali nesto mi osjecaj kaze da cemo pobjediti i to 1:0,upravo zbog mudrosti velikog Murinja!

Bravo Hamco,o tome ja pricam,niti su oni neka bauk ekipa pa da ne mozemo da igramo sa njima,niti smo mi neki teletabisi. 

Ako hocemo titulu,onda ne smemo dopustiti sebi da se bojimo bilo koje ekipe i da mislimo napunice nas. 

Bravo Hamco,o tome ja pricam,niti su oni neka bauk ekipa pa da ne mozemo da igramo sa njima,niti smo mi neki teletabisi. 

Ako hocemo titulu,onda ne smemo dopustiti sebi da se bojimo bilo koje ekipe i da mislimo napunice nas. 

Ako hocemo titulu ne smijemo dopustiti sebi da odigramo 0-0 protiv West Hama na domacem terenu,al ipak smo to sebi dopustili :D

nebih ja igrao bunker kako neki zele,prije svega poceo bih i ovu utakmicu kao i svaku drugu i ako se ukaze prilika pobijediti ih netreba ici na bod.

Treba ih satirati presingom kao Liverpool sto je i piciti 4-1-4-1 bez lopte sa Maticem ispred odbrane. U slucaju oduzete lopte on ce gurnuti pas prema naprijed.

• Autor

Ovakav bi sastav volio vidjeti sljedecu.

Cech

Bane - Cahill  - Terry - Azpi

Matic - Ramires

Willian - Oscar - Hazard

Eto'o

Aguero je Out sto je dobro za nas. LB bi stavio Azpia jer ce na toj strani biti brzi Navas a Cole ako pocne to cemo gledati samo prelazenja k'o Schumaher u oprostanoj utrci.

Matic-Ramires da vidim kako ce se suprostaviti Toureu i Fernandinhu.

Silvu samo fizicki lupat, ne sumnjam u baneta.

Sta mislite imal kakve sanse da nas Mou iznenadi sa Luizom u vezi?

Dzeko igra najvjerovatnije. Bojim se samo kornera i toga gdje smo losi ove sezone a plus nam je sto nije brz pa se ne treba brinuti hocel pretrcat nase stopere..

Ocekujem od Williana mnogo ovu tekmu u ofanzivi. Imat ce laksi zadatak nego Eden.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.