Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Manchester City 0 - 1 Chelsea (03.02. pon) [3]

Istaknuti odgovori

Volio bi bunker Mourinha, nekako taj stari njegov stil vise preferiram od ovog sada. :)

• Odgovori 140
  • Pregledi 9,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bane ga mece nocas :) vidim da je Azar rekao da veceras nema nista od autobusa ,znaci mozete da ocekujete tri autobusa ispred naseg gola :D Tako dosad svaki put kad je rekao neki igrac da cemo napast mi smo autobus roknuli .

Zemljotres na Etihadu: Pelegrini protiv Murinja, Kolarov i Nastasić ili Ivanović i Matić?

http://www.mozzartsport.com/vesti/zemljotres-na-etihadu-pelegrini-protiv-murinja-kolarov-i-nastasic-ili-ivanovic-i-matic/70000

Siti vs Čelsi - Dve nijanse plavog...

http://www.sportske.net/vest/prva-strana/siti-vs-celsi-dve-nijanse-plavog-165251.html

• Autor

Kao sto  rekoh mozemo ocekivati luiza u vezi i tako ce i biti.

Matic starta ajde momcino!!

Hart; Zabaleta, Kompany, Nastasić, Kolarov; Navas, Demichelis, Touré, Silva; Džeko, Negredo.

Chelsea sastav defanzivno orjentisan i vidi se da Mourinho ide na bod, a ako sta slucajno uleti za 3 boda uleti...

Demichelis igra zadnjeg veznog umjesto Fernandinha.

Odlicno, unisticemo ih na sredini terena. On je smesan igrac.

Jebote, trebali smo vodit jedno 3:0. Cityjeva obrana je smiješna, a falilo nam je samo malo mirnoće za onaj završni pas u nekoliko situacija.

Već vidim kako će nam se to osvetit...

Daaaaaj ba morali smo voditi barem 2 gola razlike,smrad prazan gol ful jebo majku.
Samo da je izvuci tri boda . Come ON !
Sta je navijači, gdje vam je sad taj city sto ste ga se toliko bojali?

Predobra igra za sad, svaka čast momci

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Kakve sanse nismo iskoristili ali i ovako je dobro,igramo pametno jedino malo Luiz s onim slobodnjacima me nervira ali rezultat je vazan,nebi bilo dobro da se povucemo,samo igrati normalno.

"Vidim kako ce nam se to osvetiti"

"Da je samo izvuci 3 boda"

Ja ne verujem #-o

Imaju jalov posed lopte, kruze oko sesnaesterca ko invalidi, sutnuli nam jednom u okvir gola, odbrana im se raspada pri svakom nasem napadu, a ovde se tresu gace ko pred streljackim vodom. 

Samo da Mou ubaci OScara umesto Ramiresa, da se malo povezemo i brige nema. 

Koja steta sto je moralo da bude poluvreme. Otisli smo da igramo fudbal, da pokazemo sampionski karakter. Dobijamo.

Oscara umesto Ramiresa, nisam zadovoljan njegovom igrom uopste. Ostalima svaka cast. Sjajna igra.

Pisaj po rekordu!

Naklon do poda. Taktički maestralno odrađen posao. Najbolje odigrana utakmica u cjelini ove sezone.  ^:)^  ^:)^

Uz malo sreće mogli smo deklasirati City u sred Manchestera. Da imamo poštenog centarfora kao ostale ekipe iz vrha prošetali bi se ligom....

AUUUUUU BRATE KOLIKO SAM SRETAN I PONOSAN NA OVO SVE :D VELIKA POBJEDA ZBILJA

A DRUGO SE NIJE NI OČEKIVALO, ZNAJU ONI DA JE MENI ZA SAT VREMENA ROĐENDAN HAHAH

chelseaaaaaaaaa, majku majčinu smo im jebali..

a sad, admin foruma glavni neka dogovori kastriranje crva i to na splitskoj rivi, naravski sa organiziranim lajv strimom za ove forumaše iz daljega koji nebi mogloi doći...

pas mater, najjači je chelsea kad je najgore..

"stručni" komentar ću dati neki dan valjda,,,trenutno sam prepun emocija

OVAAAAAAAA NOĆ OVA NOĆ IMA ČUDNU MOOOOOOOOOOOOĆ

http://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ

Bane ga mece nocas :)

my man Bane :D Odlican mec rasturili smo ih mogu sta oce da pricaju .Svi su dali svoj maksimum .Bane,Edin,Nemanja,Geri ,Peter izdominirali .Mogli smo komotno petardu da im metnemo da smo imali srece .U Sitiju najsvetlija tacka veceras Kolarov i Jovetic .Jovetic je bas stvarao problema odbrani kad je usao . CRVE jesi ziv :D 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.