Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Manchester City 0 - 1 Chelsea (03.02. pon) [3]

Istaknuti odgovori

Izraz "domaci teren" u Engleskoj ima smisla jedino kad se stavi u istom kontekstu sa Joseom Mourinhom. Forma/nastupi svih ostalih ekipa su trenutni, jedino je Chelsea sa Mourinhom napravio neku znacajnu statistiku kao domacin. 

City jeste izuzetan tim, ali oni igraju tako kako igraju, nemaju poseban izbor taktike za domaci i gostujuci teren. Pobedjuju na suvi kvalitet, kada osete slabost rivala guraju ga do provalije. Ali ako se drugi tim postavi organizovano, igra cvrsto na sredini i bez respekta, onda oni nemaju kud. 

90+ minuta su kruzili oko naseg sesnaesterca i nisu uradili nista. Dali su jedan gol na fudbalsko znanje. ali ono sto pokusavam da kazem je da nemaju nekih taktickih opcija i ne snalaze se najbolje kad im napad ne prolazi. 

Nisu svi timovi koji su ih ove sezone dobijali igracki bolji od njih, ali znali su kako treba i kako mogu da ih zaustave.

Mourinho je otac fudbalske taktike i on tacno zna kako da postavi ekipu za takve meceve. Bice mu lakse da ekipu priprema za City, jer oni uglavnom razmisljaju o napadu, a u odbrani se uzdaju samo na kvalitet igraca(koji ih je prosli put izdao...), nego recimo protiv WHU koji su na SB dosli da iskopaju rov i pregrme utakmicu u svom kaznenom. 

Razloga za strah nema, City nas moze dobiti jedino nekim brilijantnim vanserijskim potezom, za koji je sposoban jedino Aguero ili nasom greskom. Ako tim zadrzi cvrstinu i koncentraciju na sredini terena, sanse su 50-50.

Mislim da ce Mourinho krenuti sa Maticem i Lampardom, bas iz navedenih razloga. 

• Odgovori 140
  • Pregledi 9,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobro jebem ti kosti skontali smo da se nadaš porazu i da misliš da će nas razmontirati napisao si to 5324234 puta

nisan nego 4 puta i samo zelin da van smanjin euforiju i da vi spoznAte da nece bit lako

United - kiksnuo

Liverpul -kiksnuo

Milan - kiksnuo

Barselona - kiksnula

Napoli -kiksnuo 

ManC-Chelsea? 

tumblr_mzmw9bmZo21rgeny2o1_500.png

• Autor

Jebes njih, sad ce oni redat lose rezultate plus ih docekujemo mi na SB-u.

Da je sutra ne izgubit, pakao bi bio kad bi 6b bili iza citya

Izraz "domaci teren" u Engleskoj ima smisla jedino kad se stavi u istom kontekstu sa Joseom Mourinhom. Forma/nastupi svih ostalih ekipa su trenutni, jedino je Chelsea sa Mourinhom napravio neku znacajnu statistiku kao domacin. 

City jeste izuzetan tim, ali oni igraju tako kako igraju, nemaju poseban izbor taktike za domaci i gostujuci teren. Pobedjuju na suvi kvalitet, kada osete slabost rivala guraju ga do provalije. Ali ako se drugi tim postavi organizovano, igra cvrsto na sredini i bez respekta, onda oni nemaju kud. 

90+ minuta su kruzili oko naseg sesnaesterca i nisu uradili nista. Dali su jedan gol na fudbalsko znanje. ali ono sto pokusavam da kazem je da nemaju nekih taktickih opcija i ne snalaze se najbolje kad im napad ne prolazi. 

Nisu svi timovi koji su ih ove sezone dobijali igracki bolji od njih, ali znali su kako treba i kako mogu da ih zaustave.

Mourinho je otac fudbalske taktike i on tacno zna kako da postavi ekipu za takve meceve. Bice mu lakse da ekipu priprema za City, jer oni uglavnom razmisljaju o napadu, a u odbrani se uzdaju samo na kvalitet igraca(koji ih je prosli put izdao...), nego recimo protiv WHU koji su na SB dosli da iskopaju rov i pregrme utakmicu u svom kaznenom. 

Razloga za strah nema, City nas moze dobiti jedino nekim brilijantnim vanserijskim potezom, za koji je sposoban jedino Aguero ili nasom greskom. Ako tim zadrzi cvrstinu i koncentraciju na sredini terena, sanse su 50-50.

Mislim da ce Mourinho krenuti sa Maticem i Lampardom, bas iz navedenih razloga. 

To care moj,ljubim te u oko pametno...konacno neko sa srcem i znanjem gleda naovu utakmicu...kao da smo mi neka osrednja ekipa,i ko da igramo protiv Barcelone iz najboljih dana...Aguero im je pola ekipe,brz,spretan,lukav,u trenutku snalazljiv,i sad ga nema...sve cestitke Dzeki(ja sam Bosanac) i negredu,ali nisu to neki igraci koji ce svojim potezom odluciti utakmicu,vec mora ekipa da odradi pola posla za njih...imamo i mi svojih aduta,pa zar mislite da oni ne strahuju od Hazarda,koji je po meni trenutno najbolji dribler na svijetu...imamo i odbranu 2x jacu od njihove,pa valja dati pogodat kad na golu stoji hobotnica...malo sam na salu okrenu ali istina je da nismo ni mi losi i da imamo igrace koji jednim potezom mogu rjesiti utakmicu!

Ako ima ekipa koja nama može dati 3+ golova onda je to City ali ako ima ekipa koja može na Etihadu osvojiti bodove/bod onda je to Chelsea.

decko objasnio

kratko i jasno

To care moj,ljubim te u oko pametno...konacno neko sa srcem i znanjem gleda naovu utakmicu...kao da smo mi neka osrednja ekipa,i ko da igramo protiv Barcelone iz najboljih dana...Aguero im je pola ekipe,brz,spretan,lukav,u trenutku snalazljiv,i sad ga nema...sve cestitke Dzeki(ja sam Bosanac) i negredu,ali nisu to neki igraci koji ce svojim potezom odluciti utakmicu,vec mora ekipa da odradi pola posla za njih...imamo i mi svojih aduta,pa zar mislite da oni ne strahuju od Hazarda,koji je po meni trenutno najbolji dribler na svijetu...imamo i odbranu 2x jacu od njihove,pa valja dati pogodat kad na golu stoji hobotnica...malo sam na salu okrenu ali istina je da nismo ni mi losi i da imamo igrace koji jednim potezom mogu rjesiti utakmicu!

Hamco samo nastavi s postovima, fino si osvjezio ovaj forum svojom pojavom.

Sto se tekme tice, idemo igrati tamo i pokazati zasto smo poseban klub koji je najjaci kad je podredjen, otpisan i degradiran. Ucinite nas ponosnim, momci!
Ne sumnjam u ravnopravnu utakmicu u kojoj se oni mogu puno vise zabrinit ako kiksaju nego mi jer oni ipak imaju barcelonu dva puta u 15 dana i uz to prvenstvo itd. Neka im je klupa duga ali moraju igrat najjace karike a to mora ostavit traga. Come on blues
  • Autor

Izasle slike sutrasnje tekme.

1115124-17630970-640-360.jpg

article-0-1906BCE300000578-876_634x423.j

Nadam se samo da ce city poceti 4-4-2 Mogli bi ih uzet na sredi onda ko djecu

Samjuel Eto daje gol. Ovo su utakmice skoro za titulu, za velike igrace a on je verovatno i najveci u ovom timu.

0-1 dosta.

Jebeni ponedeljak i jos u 9h, kako mrzim taj termin.

Najbolji napad na najbolju odbranu!!

Bice tesko toga smo si svesni, al samo disciplinovano i koncentracija mora biti na visokom nivou svih 90+min.

Ocekujem x. (1-1)

Cech

Bane---Cahill--JT---Azpi

Matic--Ramires

Lamps

Willian--Etoo---Hazz

COME ON CHELSEA!!! :sal:  :sal:  :sal:

Ja mislim kada bi mi primili gol u prvih 10 minuta,da bi ih kasnije razmontirali na proste cinioce. Oni znaju da igraju kada im se prepusti igra,kada se stisnu,ne znaju sta ce sa loptom. 

Ramires ce igrati na krilu siguran sam,vjerovatno ce Mourinho ici na to da ne izgubi u ovoj utakmici,mozda bi ovi igraci mogli zaigrati

Cech

Ivanovic...........Cahil..........Tery............Azpilicueta

Mikel.............Matic

Ramires..................Oscar.................Hazard

Eto

mada bih ja vise volio ovakav sastav

Cech

Ivanovic..........Cahil.........Tery.............Azpilicueta

Ramires............Matic

Wilian................Oscar....................Hazard

Ba

Vrlo lako bi mogao Ramires na krilo Da pomaze u cuvanju Silve koji ulazi u sredinu i da se koristi u kontrama jer Clichy/Kolarov uvijek igraju visoko jer im prostor otvara Silva svojim ulascima u sredinu. Mada bih ja lagano ostavio Williana na toj poziciji, nista mu ne fali.

• Autor
Valjda oscara sreca posluzi pa zabije nesto. Dosta je precki i stativi

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.