Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Manchester City 0 - 1 Chelsea (03.02. pon) [3]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 140
  • Pregledi 9,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U ovih nekoliko godina što pratim Chelsea ova utakmica mi je definitivno u TOP 3 , ne znam kad sam zadnji put gledao ovako taktički dobru utakmicu. Igrali smo sa 3 klasična štopera ( Luiz, Cahill i Terry ) , 2 beka ( Ivanović i Aspilikueta ) i 2 zadnja vezna ( Ramiz i Matić ) i opet u potpunosti nadigrali rivala . Jedva čekam danas reprizu na SK da ponovno uživam u maestralnoj izvedbi moje ekipe.

Nakon ove utakmice mogu zasigurno reći da smo glavni konkurenti za osvajanje EPL-a !

Smatrao sam City jednostavno nepobjedivim ali sada imam potpuno drugačiji pogled na njihovu igru, bez Aguera ekipa nikako ne funkcionira . Whisper je napisao ovaj vrhunski post pa da ne citiram sad ..

Na stranici City-ja negdje sam pročitao da zadnji put 2010-te nisu dali gol kući !? Ako je to istina, težina ove pobjede je onda stvarno neizmjerna . 

I da, u 4 susreta ove sezone protiv 2 kluba iz Mančestera uzeli smo 10 od 12 bodova !!!! JEZIVO  :sal: 

Evo da sažmem sve. Prvo, Pellegrini je pogriješio igrom na posjed i pritiskanjem, ali jbg tako City igra od početka sezone. Druga stvar, Kompany nije mogao sam u obrani, Nastasić i Zabaleta su bili totalno kako da kažem outgunned. Treća stvar, drago mi je da je Matić odradio lavovski posao, Luiz ništa manje dobar. Mourinhu sve pohvale, gotovo sam siguran da je njegov team talk prije utakmice natjerao igrače da jedu travu, nema boljeg motivatora od njega. Sada trebamo samo iskoristiti ovaj momentum i gotovo siguran kiks Arsenala u sljeećem kolu. Vidio sam da City ima bolju gol razliku od nas, ali bit će im kudikamo teže u gostima igrati nakon ovakvog debakla protiv nas. Ne vjerujem da će ih itko više u ligi dobiti na Etihadu, pa čak ni bod uzeti jer su oni ipak dobra ekipa. Inače, očekivao sam naš pozitivni rezultat jer mi iskustvo govori da nakon kiksa, kao što je bio West Ham, uvijek momčad doživi pozitivan feedback i to mi je drago.

Jedan moj poznanik koji od skora navija za Siti je pokušao da me pecne zbog remija sa Vest Hemom uz naravno veličanje pobede Sitija nad ćuranima. I komentar: "vi ste nereseno sa njima igrali, mi smo ih sa 6-0 i 1-5 dobili Samo baci pogled na tabelu :D"

Iz nekog razloga se od tada nije javio, čudno.

Svi su na razini trke bili izuzev matica i ramiresa koji su prebacili 12.... Svaka cast

article-2551508-1B30F58300000578-424_634

article-2551508-1B30F52400000578-794_634

Pa u Sitiju Hart pretrcao skoro koliko i Negredo :D 

Nije se bas natrca mislin da nece tako skoro pocet utakmicu sa ovim zalaganjem
Slazen se ali ipak u ovoj utakmici ipak nije igra na uobicajenoj poziciji za njega...
  • Autor

Sad se sjeti pa Citya je sacuvala i u prvoj tekmi stativa/precka. Onaj Torresov sut.

Idu nas stative protiv njih a bgm i bodovi ove sezone

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.