18. oktobar 2012.13 god. comment_83903 Sva trojica nam trebaju. Ako ni zbog čega, onda zbog home-grown pravila. Prijavi
18. oktobar 2012.13 god. comment_83908 Kakav crni bek.Ako Cole ne produzi ugovor imamo Ryana za prve postave i Van Anholta kao zamjenu. Prijavi
19. oktobar 2012.13 god. comment_83959 [quote name='VahaCFC' timestamp='1350583291' post='83908'] Kakav crni bek.Ako Cole ne produzi ugovor imamo Ryana za prve postave i Van Anholta kao zamjenu. [/quote]Ako Cole slučajno ode na LB ne bih bio siguran sa Rayanom a pogotovo sa Van Anholtom... Tu bi ja doveo Kolarova... Prijavi
19. oktobar 2012.13 god. comment_83971 Nije da traže zamjenu nego se čude novinarskoj gluposti, ćuj zamjana za Mikela koji ne pruža dobre partije i radi početničke greške, pa to je vrh gluposti koju novinar može reć, i kao zamjenu mu navest nekog Paulinha, pa dajte molim vas kako netko može bit tako glup to meni nije jasno i još neštko tako glup da piše nešto što ljudi čitaju u tolkom broju. Paulinho je samo godinu dana mlađi od Mikela, nema to iskustvo, ni igranja u PL niti u tako jakom klubu i tako jakim takmičenjima, nije uigran sa ekipom... itd. osim toga Mikel je odličan tražit njemu zamjenu bilo bi glupo a i nerealno za očekivat nakon onih pohvala RDM-a od neki dan. A što se AKN-a tiče, imamo Oriola, koji je naš i mlad talentiran i stvarno netreba ništa spektakularno dolazit u idućen prelaznom roku, možda jedino prodat Hilaria i Turnbulla i dovest nekog rezervnog golmana koji je kvalitetniji od spomenute dvojce. S Coleom treba potpisat ugovor ako ne potpiše jbg rpodat ga, makar se moram složit s Kunom ni ja baš nebi bio pre siguran s Ryanom, zato bi se trebale stvari s Coleom što prije rješit da se zna na čemu smo, dat priliku Bertranu u tim utakmicama do prijelaznog roka ma kakve god bile da vidim treba li dovodi nekog ili ne. Ja bi volio da Cole ostane još jednu sezonu poslje ove. Prijavi
19. oktobar 2012.13 god. comment_84032 Paulinho je zadnji vezni kao i Mikel. Ako igra za reprezentaciju,valjda nešto vrijedi. Što se tiče lijevog beka,bolje bi riskirao da Cole ode na ljeto bez odštete,nego ga prodao u pola sezone. Bolje Bertrand nego Assou-Ekotto i slično. Nije ništa prijeko potrebno,ako odluče Sturridgea prodat onda napadača i to je to. Prijavi
19. oktobar 2012.13 god. comment_84036 Evo zakačio sam temu, sada je ovo vrlo važna tema. Ja želim samo [b]Falcaa[/b] i to je to. Nema se tu šta više pričati. Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84314 opet se digla prasina da neki igrac ne zeli potpisat ugovor, ti novinari fakat provociraju Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84318 [quote name='Vinko' timestamp='1350648455' post='83971'] A što se AKN-a tiče, imamo Oriola, koji je naš i mlad talentiran i stvarno netreba ništa spektakularno dolazit u idućen prelaznom roku, možda jedino prodat Hilaria i Turnbulla i dovest nekog rezervnog golmana koji je kvalitetniji od spomenute dvojce. [/quote]Oko svega što si napisao slažem se samo ovaj dio malo bih se nadovezao. Prvo šta znači AKN-a Što se golmana tiče dobar bi posao bio prodati Hilaria i Turnbulla sad ili na ljeto zamjena ne treba tu je Blackman tu je Curta... Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84320 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1350761338' post='84318'] Prvo šta znači AKN-a [/quote] Afrički kup nacija Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84327 [quote name='Wisey' timestamp='1350581986' post='83903'] Sva trojica nam trebaju. Ako ni zbog čega, onda zbog home-grown pravila. [/quote] Ako ce samo da popunjavaju broj, bolje nek to rade Nate, Josh i jos neki Englezcic Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84343 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1350761338' post='84318'] Oko svega što si napisao slažem se samo ovaj dio malo bih se nadovezao. Prvo šta znači AKN-a Što se golmana tiče dobar bi posao bio prodati Hilaria i Turnbulla sad ili na ljeto zamjena ne treba tu je Blackman tu je Curta... [/quote] Prvo ti je Brane reko Drugo se nebi složio, Blackman nek još brani za mlade i nek s njima igra, Curta posjest na klupu sad kad je u usponu bi bilo za zatvor, nač nekog starijeg iskusnijeg a opet boljeg od ove dvojce.... a Blackman nek se pozove ako baš bude nužda za neku tekmu, a Curt još par godina posudba dok Cech ne zavšri karijeru ili dok nebude više na razini ili ako pak želi napustiti klub... Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84388 [quote name='Vinko' timestamp='1350769672' post='84343'] Prvo ti je Brane reko Drugo se nebi složio, Blackman nek još brani za mlade i nek s njima igra, Curta posjest na klupu sad kad je u usponu bi bilo za zatvor, nač nekog starijeg iskusnijeg a opet boljeg od ove dvojce.... a Blackman nek se pozove ako baš bude nužda za neku tekmu, a Curt još par godina posudba dok Cech ne zavšri karijeru ili dok nebude više na razini ili ako pak želi napustiti klub... [/quote] Ne znam dokle vazi Cechov ugovor, ali mislim da ce Kurta dobiti priliku da brani brze nego sto mislimo Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84409 http://www.24sata.hr/nogomet/sergio-busquets-dolazi-na-stamford-bridge-za-25-mil-286318 Hahaha Jao članka, jao novinara, jao svjetske klase i igračine Biskvita. Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84411 [b] [b]Buskets od leta u Čelsiju?[/b][/b] http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=10&dd=21&nav_id=653686 "Roman Abramovič želi u svojim redovima da ima igrača svetske klase koji igra na poziciji zadnjeg veznog i zbog toga će poslati ponudu za španskog reprezentativca." HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84412 Vidim da spominju Tiotea i Paulinja. Mislim da ni jedan ni drugi nisu za nas. Tiote je rizican, prgav igrac, pravo dosta crvenih kartona a i ne bi mogao da menja Obija zbog AKN a :) Felaini bi bio skup a doslo bi do gomilanja kvalitetnih igraca. Najgore je sto tu nema kvalitetnog engleza koji bi mogao da dodje. Rodwel bi bio ekstra zamena ali ga je City kupio. Na levoj strani do leta ne treba menjati Colla, jer i da ga prodamo ne bi mnogo zaradili na njemu jer mu istice ugovor a na leto mozemo kupiti dobrog igraca.Kako mediji lupetaju to je strasno, Porediti Songa i Busketsa.............gluposti.Za 40 milki ne bi nam ga prodali. Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84414 ako dovedu busketsa lično idem u London sa teškom artiljeriom da ga ubijem ko zeca Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84427 Glasine o "Spanskom reprezentaticu" necu da komentarisem, jer nisu vredne toga... Nisam siguran da Robbie ima mnogo poverenja u Romeua, tako da je moguce da ce potraziti zadnjeg veznog, kad Mikel ode na KAN.... A sto se glasina o eventualnom odlasku Mikela tice - Obi na terenu razuverava kriticare, tako da se ne brinem oko toga. Mada, Roman vise veruje u svoj novcanik, nego u rad trenera, tako da nije iskljuceno da jos neka skupocena akvizicija stigne u klub, vec u januaru. Na tapetu su Falcao i Fellaini. Sto se prvog tice, znam da ga mnogi kuju u zvezde, ali on ne mora da bude opcija. Sve zavisi od Torresa, i hoce li on konacno poceti da igra onako kako svi od njega ocekuju. Fellaini je nepotrebna opcija, Ramires i Mikel, pomognuti Oscarom sve bolje funkcionisu defanzivno, tako da bi kupovina jos jednog skupog igraca bila bacanje para. Ostaje pitanje A.Cole-a, mada ja verujem, da iako ne nadju zajednicki jezik sa klubom, da ce on odraditi svoj ugovor do kraja. Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84430 sto se tice ovih navodnih potencijalnih zamjena za A.Cole-a: Baines: dobar je u odbrani ali za igru naprijed nije prodoran i fali mu brzina,,, ,Assuo-Ekoto: odlican lijevi bek,jednako dobar i u igri nazad a i naprijed, samo sklon je povredama i ako se ne varam vec je na rubu 30-ih! Sisokho: jbte ja sam uvijek konto da je on defenzivni vezni, a ono lijevi bek uglavnom i on mi se ne cini da imu tu brzinu da bude vrhunski bek koji moze da balansira jednako izmedju odbrane i ofenzive. Digne: iskreno prvu put cujem za njega, i nevjerujem da bi bilo pametno dovesti 19-godisnjaka i da onda imamo 2 mlada i neiskusna lijeva beka,mada i Bertrand nije toliko neiskusan ali nije se vala ni naigro puno utakmica. Lulic: 26 godina, vec je evo 2 godine jedan od najboljih igraca Lacija, igra lijevog beka ali je jako ofenzivno nastrojen i po meni od ovih svih najslicniji tip igraca Cole-u.Vjerujem da bi on super saradjivao sa Hazardom kao sto to sada radi Cole. e zato (a ne sto je bosanac ) mislim da bi on bio pravo rijesenje pa nek konkurise Bertrandom za tu poziciju! najbolje bi rjesenje bilo da Cole dobije taj 2godisnji ugovor ali pesimistican sam sto se tice toga Zamjena za Mikela je po mom misljenju potpuno nepotrebna, Mikel odlicno obavlja svoj "prljavi poso" samo to mnogi ne vide, a kad jednom izgubi loptu odma svi vide i pljuju ga iako ide na africki kup,mislim da ce ga Romeu i Lamps uspjeti zamjeniti taj mjesec dana jer bezeveze je dovesti nekog novog pa kad se na ljeto vrate ovi igraci sa posudbe imat cemo ih previse i neko ce opet morati ici sto se tice napada tu se slazem da nam treba pojacanje ili eventualno da se do januara sturrdigu da sansa i da se dobro pokaze na poziciji spica a jbte napisa ja roman cijeli Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84431 Ne zaboravite da na poziciji levog beka imamo i Van Anholta, ako nešto bude bilo od njega. Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84437 [quote name='Igi' timestamp='1350840732' post='84431'] Ne zaboravite da na poziciji levog beka imamo i Van Anholta, ako nešto bude bilo od njega. [/quote]ne znam baš ali ko zna možda i bude nešto od njega Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84444 Zasto svi hocete da kupimo lijevog beka pored Bertranda ? Kupovinom novog lijevog beka karijera Ryana bi bila osudjena na propast.Jer sigurno da ako klub bude kupovao beka to ce biti neki igrac starosti do 27 godina.Znaci mogao bi igrati nekih 5 godina a tada bi vec Ryan imao 28 i to bi bilo previse. Ako Cole odluci otici priliku dati Ryanu.Ljudi,nema se sta vise cekati,frajer ima 23 godine,pravo vrijeme da preuzme teret koji je bio na Colu.Ako klub usere karijeru Bertranda nek' se gone u tri materine. Konacno imamo igraca iz nase akademije i vi kupovali nekakvog Lulica,Ekota i tako te. Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84449 ako cole ide ima vec bertnard samo falcao da dođe i od ljeta samo početi kupovati neku djecu i graditi akademiju dobru i tjt niko više Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84450 Ma kupovine u zimskom prijelaznom roku trebaju biti samo one neophodne, posebno uzrokovane odlascima pa da se popune rupe. Tako je slučaj i s ovom ekipom, ako neki važan igrač ode treba ga nadomjestiti. Ali ni tad pod svaku cijenu, na tržište se ne izlazi grlom u jagode nego samo onda kad je pravi igrač dostupan. Ima još do januara, vidjećemo kakvo će tad stanje biti i sa povredama. Na kraju krajeva, imamo hrpu kvalitetnih posuđenih igrača koje uvijek možemo pozvati nazad. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.