Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='Vinko' timestamp='1345641896' post='72764']
@HYN kako nepotreban ? u napadu imamo samo Torkea i Stua koji misli da je dovoljno jak da se sam gura u šesnaestercu pored onih svi mesara iz BPL, ja mislim da je čisti napadč jako potreban i tu bi volio vidjet Balonju :D mlad i odličan igrač, za par godina tandem Lukaku. Balonja derao bi guzove :D

Krilo nije tolko potrebno imamo Stua, Marina, Hazarda, Matu i Maloudu, ima tu i Oscar i Ramires tako da mislim da smo na krilu zbrinuti dosta dobro :)
čak bi si mogli dopustit taj luksuz da se riješimo Maloude :D
[/quote]

Dva napadača, treći na posudbi (da je potreban ostao bi u klubu). Za mene dovoljno, naročito ako dođe neko kao Hulk ili eto Moses koji će igrati desno krilo i biti treća opcija za napada. Ne može bolje ;)

I rekao sam desno krilo ne lijevo. Svi oni mogu krpiti tu poziciju, ali kako??

Studge neće da igra tu, Marina ja nikad ne vjidjeh na toj poziciji, Hazard i Mata i kad ih stave, vječito su u sredi. Oscar ama baš nikako nije za krila (on je na Vi s prodornosti), Ramires samo ako se igra na kontre (a to su rijetke tekme).

To je naravno moje mišljenje ;)
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

a čitao sam nešto da je RDM rekao Lukaku da bi htio da ostane jer će kao bit frka s napadačima da ih ima malo al kao da je ovaj htio otič (a i sami znamo da je ljut na Chelsea i upravu) ja nisam ni rekao da nam netreba desno krilo ja sam samo rekao da smo naspram napadačkih pozicija na krilu dosta dobro zbrinuti :) al vidjet ćemo što će Roman napravit od njega ništa nebi moglo iznenadit, tko zna možda nakon onog Cechovog kiksa dobijemo novog golmana :)
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4500508/David-Luiz-transfer-Chelsea-reject-Manchester-City-bid.html
[quote name='MarioM27' timestamp='1345708592' post='73087']
[url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4500508/David-Luiz-transfer-Chelsea-reject-Manchester-City-bid.html"]http://www.thesun.co...r-City-bid.html[/url]
[/quote]

To je bilo i za očekivati. Kakav City, kakvi li bakrači ;)
Zamislite da nam potpišu Tajson, Cesar, Hulk, tu je i Oscar. Razmislite o imenima :D Viva la Cesar
Ko je bre taj Tajson :huh:

[quote name='MarioM27' timestamp='1345708592' post='73087']
[url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4500508/David-Luiz-transfer-Chelsea-reject-Manchester-City-bid.html"]http://www.thesun.co...r-City-bid.html[/url]
[/quote]

http://www1.skysports.com/football/news/11679/8011619/No-City-bid-for-Luiz

Prema Sky-u nije ni bilo ponude...
[quote name='Wisey' timestamp='1345736931' post='73241']
Čuj ne zna za Iron Mikea.
[/quote]

Moj cale je fanaticni obozavalac boksa, mislim da mi je krose bila prva rec... ili aperkat... Salim se, naravno, ali znao sam vise o boksu sa 3 godine nego o sisanju cucle... :D

Ali za fudbalera Tajsona nikad nisam cuo...
Pozdravi ćaleta, i ja volim taj sport. Istina malo manje sad.

Al ajd back on topic: mi izgleda samo neke udarače tražimo. Te Hulk te ovaj Tajson, da nema koji igrač Cro Cop možda ?
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1345803485' post='73434']
Navodno će se ljudi iz kluba 31.8. u Monaku sastati sa predstavnicima Napolija i Porta kako bi raspravili mogućnost transfera Cavanija i Hulka.
[/quote]

Aha, jašta...
Kad Moses stavi potpis na ugovor to će biti to, naravno očekujem još odlaske Benayouna, te možda Kakute a nadam se da će nas napustit i Malouda.
e točno to, sad kad su dovedeni Moses i Azp vrijeme je da se nekih igrača iz prvog tima raziđe, prvi na picku su Malouda i Fereirra, ja bi osobno volio da de Meireles jer staje na put mladima u razvoju a i nije ta klasa da si to klub može priuštit (sad kad je došao Moses nemora više Ramires glumit to krilo tako da bi se on trebao vratit na svoju poziciju a tu je i Romeu) Možda bi mogli i Piazona poslat na posudbu da se kali i da igra, nesumnjivo da je velik talenat ali očito sad dolaskom i Mosesa nema potrebe da ovaj bezveze trati talent i grije klupu, Benayouna se treba riješit, Kakutu i Chalobaha na posudbe i riješit se Hilaria. I još uvjek priželjkujem dolazak jednog centarfora, nemora bit ni neka svijetska klasa, eventualno za par M tek tolko da se popuni to mijesto jer smatram da će kroz sezonu dvije Lukaku bit zreo i dovoljno dobar da popunit tu poziciju.
[quote name='El_Nino' timestamp='1345808904' post='73456']
Ja bi iako su došli Moses i Azpilicueta volio vidjeti i jednog čistog CF i Hulka.
[/quote]

Pa ko Wolfsburg 40 prvotimaca imati.
[quote name='trebevic' timestamp='1345810032' post='73470']
RDM je maloprije izjavio na odrzanoj "presici" da smo zavrsili sa pojacanjima!
[/quote]
sve to dobro, no vidjet' ćemo jeli Roman završio :D iako imamo prejebe** igrače, dobro bi nam došao Hulk...
[quote name='how yes no' timestamp='1345809247' post='73458']
[/quote]

Ma ne treba 40, ja bi se njih nekoliko i riješio, npr. Benayoun, Malouda, Fereira, Turnbull, Meirelesa i Romeua. A volio bi da dođe barem Hulk CF i nije tolko bitan jer Hulk može uskočit tamo.
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1345809247' post='73458']
[/quote]
I svakom plata masala ! :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.