Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

[quote name='FLampard8' timestamp='1337184531' post='49214']
meni isto lupili carinu na dres oko 300 kn :angry:
[/quote]

Jbte mozes jos jedan dres kupit za te pare! Ima li igdje u Hrvatskoj il BiH kakav Adidas shop di se moze original kupit, i ovako nisam pri velikoj pari, kamo li da dajem 300 kn za carinu glupu
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

ja bi si takoder htio kupiti nesto,imam dva dresa ali stara, poneki sal,ili trenirku tkao nesto,javite kad cete ici nekamo da se dogovorimo,jer ja ne mogu za sada jos do londona!
ali nekako mi se cini da su dresovi za sljedecu sezonu dosta skuplji nego ovogodisnji... jer kolko se ja sjecam ja sam ovogodisnji dres od torresa + badget na rukavu od BPL platio nekih cca 500 kuna plus 300 kuna carina... dok bi za ovaj od sljedece sezone morao platit nekih 650 kuna + carina
6 dana pred rođendan otklonio sam sve dileme.. Razmišljao sam između Lamparda i Drogbe sada i odabrao sam Drogbu !
Pa ću skupljati pare za Lampsovog preko oficijalne stranice ali prvo Drogbin dres. :)
Takoder kupujem dres, samo moram naci negdje...
Drogba, Terry, dugo sam se mislio, ali za mene je jedan koji mi je posebno drag. Lampard.
Ne znam zasto, ali on je za mene kicma, on je taj koji povezuje Terrya i Drogbu.
[quote name='dolo' timestamp='1337598886' post='50924']
Takoder kupujem dres, samo moram naci negdje...
Drogba, Terry, dugo sam se mislio, ali za mene je jedan koji mi je posebno drag. Lampard.
Ne znam zasto, ali on je za mene kicma, on je taj koji povezuje Terrya i Drogbu.
[/quote]

tako i kod mene, kad budem uzimo, uzet ću od Lampsa
[img]http://www.chelseabalkan.com/media/k2/items/cache/e22fd3065e03acc5e6c32e5f30253cfc_XL.jpg[/img]

Mocna ova zvjezdica nema sta! aBd necemo ostat na toj jednoj jedinoj ;)
[quote name='Spaha' timestamp='1337530320' post='50587']
sad pare kako god znam, skupiti, moram si dres uzeti, pogotovo ovaj novi s grbom u sredini od lige sampiona kao pobjednici B)
[/quote]
Samo mala ispravka,mi cemo kao sampioni Evrope nositi poseban bedz ali na rukavu...
Bedz izgleda ovako,samo naravno sa oznakom 2011/2012
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/6f/UEFA_Champions_League_Title_Holders_Badge.svg/220px-UEFA_Champions_League_Title_Holders_Badge.svg.png[/img]
A u sredini stoji bedz/grb/oznaka za osvaja SP za klubove koji se igra krajem godine ili pocetkom sledece.
[img]http://onionbag.com/images/2010/77FIFACWCW09GD.jpg[/img]
Nadam se da cemo staviti i ovaj drugi grb na dres :)
[quote name='vedoz' timestamp='1337609834' post='51007']
ja bi volio dres cecha nabavit :([/quote]
To je sad već malo veći problem. Koliko vidim na službenim stranicama svi domaći dresovi su nakon ovog uspjeha u LP, razgrabljeni pa tako i Cechov... :(
Ostala je samo XXXL veličina.
[quote name='ADiS' timestamp='1337644645' post='51331']
Ja cu da kupim ovaj novi prvom prilikom i to Bosingwu.. :D
[/quote]

hehehe možda si dobrostojeći u ovo recesijsko doba , al tako se razbacivat s parama, sramota :P

ja sigurno uzimam ako dobijemo ovaj World Champion beđ, ako ne, onda šanse padaju :/ jer nema se baš para a ovo bi ipak bila prilika sad i tko zna kad....
Samo da pitam, igrači će to sigurno nosit na svojim dresovima, no oče li ti beđevi bit i na prodajnim dresovima ?
[quote name='Vinko' timestamp='1337645022' post='51333']
Samo da pitam, igrači će to sigurno nosit na svojim dresovima, no oče li ti beđevi bit i na prodajnim dresovima ?[/quote]
Ako kupuješ dres u službenom shopu, imaš opciju birati koji god bedž ili oblik brojeva želiš da ti stave.
Ove sezone si tako naprimjer kod pisanja imena na dres mogao birati između Premierleague opcije brojeva i slova te CL opcije brojeva i slova.
Kao što si mogao birati želiš li na rukavu Premierleague bedževe, FA Cup bedž ili LP bedž.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.