Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

Hvala ljudi!
Ako Bog da dolazi i ove godine nesto,a vidjet cemo sta je.
Buraz me iznenadi svake godine,pa nadam se da ce i ove.
Ima jos nekih stvari sto nisam objavio,ali bice i to objavljeno.
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

[quote name='Blue soldier' timestamp='1338997181' post='56906']
E jbg, ja htio naruciti dres sa zvezdicom i natpisom "Champions of the Europe 12" na ledjima i jos par stvari na CFC sajtu, ali nemaju Crnu Goru na spisku drzava u kojima vrse dostavu :(
Sada ne znam sta da radim...
Cekam da "[b]Catapult dresovi[/b]" dobiju novu garnituru, pa da narucim...
[/quote]
mozes li malo objasniti kakvi su to dresovi , kakva je kvaliteta , koja cijena i slicno ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1339010372' post='57009']
mozes li malo objasniti kakvi su to dresovi , kakva je kvaliteta , koja cijena i slicno ?
[/quote]
Mislis na ove Catapult dresove?
Pa isti su kao oni sto se prodaju u Adidas-u recimo, samo su duplo jeftiniji, plus mozes da im trazis da ti napisu ime i broj koji zelis.
Inace, dresovi u Adidas-u su 75 e, a Catapult- 30 e.
[quote name='Blue soldier' timestamp='1339010525' post='57012']
Mislis na ove Catapult dresove?
Pa isti su kao oni sto se prodaju u Adidas-u recimo, samo su duplo jeftiniji, plus mozes da im trazis da ti napisu ime i broj koji zelis.
Inace, dresovi u Adidas-u su 75 e, a Catapult- 30 e.
[/quote]
nemoguce da nema nikakve razlike :P
[quote name='Blues_95' timestamp='1339010656' post='57013']
nemoguce da nema nikakve razlike :P
[/quote]
Moguce je :D
Mada, ne znam ni ja stvarno, nisam kupovao kod njih, ali svi ih hvale, niko se jos nije pozalio, tako da ono...
Meni jedino preostaje ta opcija, s obzirom da ne mogu da narucim na sajt-u, jer sam iz CG
[quote name='Elao' timestamp='1339011617' post='57029']
Razlika ti je jedino sto se Catapult dresovi proizvode na Thailandu i ne u Adidas tvornici, a materijal i ostalo je potpuno isto...
[/quote]

jel moze link di se to moze narucit...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339011862' post='57031']
jel moze link di se to moze narucit...
[/quote]
Ukucaj na Facebook "Catapult dresovi", tamo imas sve informacije, mozes i da narucis
[quote name='Elao' timestamp='1339011617' post='57029']
Razlika ti je jedino sto se Catapult dresovi proizvode na Thailandu i ne u Adidas tvornici, a materijal i ostalo je potpuno isto...
[/quote]
Nema šanse da su po kvaliteti isti. Koriste sigurno jeftiniji i nekvalitetniji materijal.
I prije bi rekao Kina

Sad gledam slike i dresova i na slikama izgledaju puno nekvalitetniji. Pa pogle materijal, sjaji se ko plastika
[quote name='stifmeister' timestamp='1339013807' post='57045']
Nema šanse da su po kvaliteti isti. Koriste sigurno jeftiniji i nekvalitetniji materijal.
I prije bi rekao Kina

Sad gledam slike i dresova i na slikama izgledaju puno nekvalitetniji. Pa pogle materijal, sjaji se ko plastika
[/quote]
Da, taj sjaj je i meni sumnjiv.
Uskoro cu kupiti taj dres, pa vam javljam na sta lici...
Ljudi i ovi originalni dresovi možda zvuči okrutno od mene, ali nije to to. To je sve sintetika, bolesno i nije zdravo puno nosati. Evo znanstvenici u Nike i Adidas dresovima pronašli i udjel olova iznad normalnog. Ma lijepi pamuk. Čudi me da više nitko ne proizvodi pamučne dresove. Klasika.

Hebeš dres napravljen od tuce plastičnih boca Coca-Cole :/
Ovi su prozračniji pa zato, jeftinija proizvodnja, da ne pričamo o marketingu i o tome kako su ekološka kompanija
Zadnji dres od pamuka je napravljen kad, 70ih, 80ih? Možda i ranije
[quote name='stifmeister' timestamp='1339015934' post='57070']
Ovi su prozračniji pa zato, jeftinija proizvodnja, da ne pričamo o marketingu i o tome kako su ekološka kompanija
Zadnji dres od pamuka je napravljen kad, 70ih, 80ih? Možda i ranije
[/quote]

Šteta što je to tako. Dres od pamuka bi bio pravi potez, čak i marketinški. Onaj tko bi klubu proizveo dresove od pamuka bio bi car. Očekujem to od Adidasa, sada je retromoda opet in. Eno čak su i novu loptu nazvali Tango, po staroj legendarnoj iz Argentine.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1339016384' post='57077']
Šteta što je to tako. Dres od pamuka bi bio pravi potez, čak i marketinški. Onaj tko bi klubu proizveo dresove od pamuka bio bi car. Očekujem to od Adidasa, sada je retromoda opet in. Eno čak su i novu loptu nazvali Tango, po staroj legendarnoj iz Argentine.
[/quote]
Da, nazvali su je Tango, ali ipak je lopta potpuno drugacija od prvobitne, prije svega zbog "tehnologije" lopte, da se tako izrazim.
Ne znam, cisto sumnjam da ce proizvoditi pamucne dresove...
Cae ja ti kazem nema nista od pamucnih dresova . :D
A vidio sta je bilo sa pokusajem retro stila sto se tice MUFC-ovih dresova , sve je ostalo na pokusaju :-j
[quote name='Blues_95' timestamp='1339018564' post='57113']
A vidio sta je bilo sa pokusajem retro stila sto se tice MUFC-ovih dresova , sve je ostalo na pokusaju :-j
[/quote]

Novi dresovi Liverpoola? Retro grb na njima i odlično izgleda
Retro je odlièno
[quote name='stifmeister' timestamp='1339018977' post='57117']
Novi dresovi Liverpoola? Retro grb na njima i odlično izgleda
Retro je odli�no
[/quote]
Ja sam govorio za Manchesterove . :)

A i Liverpoolovi su bez-veze :>
[quote name='Blues_95' timestamp='1339019139' post='57119']
Ja sam govorio za Manchesterove . :)

A i Liverpoolovi su bez-veze :>[/quote]

Ja sam se nadovezao na retro a ne na Manchine dresove. Znam da si govorio za Manchu.

Treba jos koja godina forumskog staza ovim mladjim generacijama da pohvataju kako-tko-sto-citira-nadovezuje se u postu. Nisi samo ti, primjetio sam dosta na ovom forumu. Ajd, s vremenom ce nestat to :):P
[quote name='stifmeister' timestamp='1339020359' post='57132']
Ja sam se nadovezao na retro a ne na Manchine dresove. Znam da si govorio za Manchu.

Treba jos koja godina forumskog staza ovim mladjim generacijama da pohvataju kako-tko-sto-citira-nadovezuje se u postu. Nisi samo ti, primjetio sam dosta na ovom forumu. Ajd, s vremenom ce nestat to :) :P
[/quote]
Kako god . B-)
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2803400,00.html"]http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2803400,00.html[/url]
[img]http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/artwork/english/banners/away_kit_reveal_tlm_v2.jpg[/img]

[img]http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/artwork/english/banners/training_kit_XL_TLM.jpg[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.