Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

taj mi je najmrzi dres ikada, imam ga od Ballacka, uvjek me podsjeca na scolaria i ruzne uspomene, nisam ga obukao i ne pamtim, mater ga svaki mjesec pere, vec se i broj i ime nazad skroz izlizalo, inace sad cu sebi nabavljati dresove, al cu ih cuvati za uspomenu :wub: kad pogledam dres iz 2006/07 od Drogbe, bas mi je nekako drago,
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

[quote name='Blues_95' timestamp='1336404557' post='46316']
Koliko ja vidim naslov ove teme je [color=#323232][font=Helvetica, Arial, sans-serif][size=6]Dresovi, oprema i navijački rekviziti ![/size][/font][/color]
[/quote]
Da, Chelsea dresovi, Chelsea oprema i Chelsea navijački rekviziti
:kava:
Arsenalovi smješni dresovi nemaju šta raditi u temi koja je namjenjena SVETINJI (Chelseaju)...Dresove klubova stavljajte u sekciju Nogomet, pa sada koja je liga. Tako Arsenalove dresove stavite u temu Premiership.
nije nam Arsenal rival koliko je Tottenham, al opet sve ima svoje

meni samo da dodje novi domaci dres, ne znam od koga bih uzeo dres, Didier, Lamp ili Terry, najsretniji bih bio kad bi mogao uzeti sve :D
Meni su svi klubovi iz Londona mrski, ali uvijek ću podržati svaki engleski klub u Europi, jer znam da nas Platini ne voli.

E ajmo se vratiti temi. Da li na megastoreu prodaju šator s Chelseajevim grbom?
Jel ima koji drugaciji nacin osim onog njihovog UPS transporta???

jer zadnji puta su mi na ovogodisnji Torresov dres moji u Hr opalili 300 kuna carine...
cca 800 kuna... jer sam odma u chelseaovom storeu platio dres i shipping i to me je doslo cca 500 kuna... i bio sav sretan kako jos nisam puno platio posto se radi o originalu i jos s natpisom kad ono odjednom dodje cestitka s carine...
ma ima tip preko facea sto prodaje dresove... :D frend si je uzeo od reala... dres je identican ogirinal ako cak i nije... :D i to samo za 250 kuna gornji i doljni dio od Di Marie...

ali posto je kraj sezone prestao je s prodajom... nadam se da ce ovog ljeta pocet ponovo prodavat ali nove dresove... tako da posto sam ja golman uzet cu si od Cech-a cijeli zeleni komplet... :)

[quote name='FLampard8' timestamp='1336426227' post='46495']
glupo je kaj imaju samo ono fast delivery pa ti lupe 11 funti za shipping
[/quote]

i radi toga fast delivery-a ti ide posiljka putem UPS transporta... tako da ti drasticno opale carinu... evo zena od bratica narucila sat i na vrijednost od 1100 kuna platila 600 kuna carine... i ponovo UPS transport... a buraz znao preko ebay.a kupovat svakakve gluposti koje su bile jos skuplje pa nije platio nista carine...
Pogledao sam sve vaše rekvizite, i mogu reći da neki od vas imaju dresove za koje bih ja ubio :). Sutra ću postaviti neke slike svoje kolekcije, ima dosta toga da se slika :P
[quote name='Wisey' timestamp='1336676812' post='47576']
[url="http://i50.tinypic.com/1i2as2.jpg"]http://i50.tinypic.com/1i2as2.jpg[/url]

Čisti sex. :D Izgleda da ćemo finale u Munchenu ipak igrati u trenutnim dresovima, a ne ovim zlatnim.
[/quote]

Ne vidim razlog zašto ne bi igrali u novim dresovima. To smo radili 2008...što ne bi sad? Izuzetna prilika da se promovira novi dres je finale Lige prvaka kad čitav svijet gleda. I uz to nekako izgledaju šampionski sa ovom bojom...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.