Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

[quote name='Zxenox' timestamp='1334255067' post='40905']
a jebote ja tražim tu trenerku po srbiji 5meseci, a ne može da se naruči preko adiddasa!
[/quote]

Nema brate, i ja sam trazio, al slaba vajda :)

Meni pare nisu problem, samo mi je jako glupo da platim carine i dostavu skuplje od same stvari koje narucujem.
I dreseve sto imam, mi je devojka kupovala, u Londonu, na ekskurziji kad je bila :)

Mada, ako se za ovu trenerku ne predomislim, nikad necu :D
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

[quote name='Whisper#2' timestamp='1334257866' post='40915']

Nema brate, i ja sam trazio, al slaba vajda :)

Meni pare nisu problem, samo mi je jako glupo da platim carine i dostavu skuplje od same stvari koje narucujem.
I dreseve sto imam, mi je devojka kupovala, u Londonu, na ekskurziji kad je bila :)

Mada, ako se za ovu trenerku ne predomislim, nikad necu :D
[/quote]

ja sam si prosle godine narucio dres preko megastore-a,platio sam postarinu 11 funti..nije bilo nikakve carine niti ostalih troskova,a kada kupujes tj. odes na checkout pise ti koliko iznosi postarina za zamlju odakle narucujes....

sto se tice dresa,tak-tak meni je puno ljepsi sadasnji.,,
Pazite detaljčić na kragni ali sa leđa gledano, piše zlatnim slovima CFC. Kako bogovski napravljeno ! B) Ovo je jedan od najboljih komada sportske opreme ikad.
Odlični dresovi. Najbolji u posljednjih nekoliko godina

[quote name='CFC1905' timestamp='1334254519' post='40901']
Zadnje 2 sezone uzimam originalne dresove direktno iz Londona... nadam se da ni ove godine neću prekinut tradiciju i da ću uzet.. naravno ako bude para.. :D
[/quote]
I kolko te ispadne dres?
[quote name='stifmeister' timestamp='1334265511' post='40926']Odlični dresovi. Najbolji u posljednjih nekoliko godina I kolko te ispadne dres?[/quote]

Prijatelj mi svake godine ide u London tako da dajem normalnu cijenu od 45 funti... i moram primjetit da su dresovi sezone 2010/2011 kvalitetniji od ovih iz sezone 2011/2012... Sad se jedino mislim bi li uzima opet domaći plavi dres ili bi možda gostujući za promjenu...
Ova kolekcija : http://img846.imageshack.us/img846/580/59842817.jpg
I ova najnovija su mi najdraze..:DDa bar hoce se zadrzat na jednim dresovima. :D
[quote name='soxx' timestamp='1334254179' post='40900']
45 funti i sad sta ti jos naplate.. Dostavu itd.. Nisam nikad kupovao pa nzm
[/quote]

imaš na megastoreu, možeš si stavit svoje ime i broj npr. (ili naravno od nekog igrača Chelsea) što ti dodatno košta
mislim da možeš i grb premierlige stavit (ofc i to košta dodatno :D)
uglavnom možeš se malo poigrati pa vidiš kolko bi došao dres po tvojoj želji :D
Danas sam u Mepasu u Adidasovom kutku vidio Chelseajev dres od ove sezone, ali drugačiji od onoga što sam vidio jesenas. Jesenas sam vidio dres CFC-a puno niže kvalitete, a ovaj je puno bolji. To ne mogu objasniti.

Naši novi dresovi:

[img]http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/04/Chelsea-kit-2013-a.jpg[/img]

Kako vam se čini?
[quote name='Caeruleus' timestamp='1334413897' post='41074']Danas sam u Mepasu u Adidasovom kutku vidio Chelseajev dres od ove sezone, ali drugačiji od onoga što sam vidio jesenas. Jesenas sam vidio dres CFC-a puno niže kvalitete, a ovaj je puno bolji. To ne mogu objasniti. Naši novi dresovi: [img]http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/04/Chelsea-kit-2013-a.jpg[/img] Kako vam se čini?[/quote]

A ono, nije da malo previše kasniš ali dobro.
[quote name='reLo' timestamp='1334588174' post='41449']
Šta mislite da pokrenemo akciju naručivanja dresova i ako skupimo određen broj narudžbi da sve to proslijedimo u megastore i da nam isporuče to?
[/quote]

Mogli smo, ja sam tu za treći dres s McEachranovim printom ;)
jes, ako možete da meni pošaljete na kućnu adresu u Srbiji.. Ja ću onu trenerku koji tražim godinu dana!
[img]http://www.soccersavings.com/images/soccer/products/apparel/adidas/22186/i-mediumgreyheatherreflexblue.jpg[/img]

Neki dan u Zagrebu u Arena Centru, nasao ovu duksericu nakon toliko vremena, cijena nekih 100 i kusur KM, ja vec vadim pare kad tamo govori mi prodavac bit ce ti to veliko, ja obucem ono vidno "klapa" , velicine imaju samo xxl, a ja nosim xl... kad ih nisam onda zadavio necu nikad.. nista, ubrzo cu narucit preko sluzbene stranice onu sivo - plavu duksericu, slicnu ovoj, ove nema cini mi se, i neku majicu kratkih rukava, da utazim bol :D
reLo misliš isključivo dresove ?? ja sam za samo nek se organizira kako valja, nek se napiše okviran cjena i nravno probat se izborit za neki popust :D

PS. ako ispadne dobro , ovo bi bila odlična ideja za ubudće svake sezone da novu garnituru dresova naručujemo pa da imamo svakosezonske dresove :D
[quote name='Elao' timestamp='1334828111' post='41911']
Ajde relo skontaj se pa da narucimo sta dok imam nekih para, makar sorc :D nego ko je vec narucivao kolika je odprilike postarina?
[/quote]

to je na službenoj stranici sve ljepo napravljeno, označiš sve što očeš kupit oni ti ispišu cjenu, označiš odakle si i oni ti poštarinu zaraćunaju, dapače piše odvojeno kolko su sami artikli kolko poštarina , pa onda i sve skupa. Ja sam imao najbolji namjeru naručit i ostavit im pozamašnu svotu ali onda sam se raspitao pa su mnogi tu dodali i PDV i carinu što bi bile velike svote a te pare nisam imao, raspitao sams e kod puno ljudi neki su rekli da bi mi naplatili carinu i PDV neki da ne, i moš se slikat sa takvim informacijama, ja sam pitao oko toga tu na forumu al čini se nije puno ljudi naručivalo a možda nisu vidjeli... :D
@bbj26 kolko para i u kojem dućanu ??? :D
[quote name='CFC1905' timestamp='1334254519' post='40901']
Zadnje 2 sezone uzimam originalne dresove direktno iz Londona... nadam se da ni ove godine neću prekinut tradiciju i da ću uzet.. naravno ako bude para.. :D
[/quote]

Moraš mi objasniti kako to radiš pa da zajedno to odradimo da ne plaćamo poštarinu duplo.
Ja mogu preporuciti svima koji zive u Austriji ili Njemackoj, ili imaju neke poznanike ili familiju tamo da se dresovi mogu naruciti u sportskim shopovima "INTERSPORT EYBL"
Mislim cak da INTERSPORT EYBL i u Hrvatskoj ima svoje shopove,nisam siguran.
70-eur kostaju! Vrijeme dostave 1-2 sedmice. :)
Ja sam pokusavao par puta sa Chelsea online megastore-a naruciti neke stvari,ali nikad nije moglo,neprihvata mi broj ziro racuna

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.