Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

evo sad sam došo iz Adidas shopa i kupio si 2 majce i kapu CFC, jebeno su me oderali 600kkn za 2 majce, al jbg šta je tu je mora se čovjek počastit :D Al cjene su stvarno abnormalne :/
[quote name='Vinko' timestamp='1333543310' post='39527']
evo sad sam došo iz Adidas shopa i kupio si 2 majce i kapu CFC, jebeno su me oderali 600kkn za 2 majce, al jbg šta je tu je mora se čovjek počastit :D Al cjene su stvarno abnormalne :/
[/quote]

di si bio?
West Gate, jako slaba ponuda, osim te 2 majce imaju kapu i gornji dio trenirke onakav kakav je Zxenox postavio tu negdje. Od drugih klubova imaju i ovosezonske dresove i više stvari :( baš smo u kurcu, pre malo stvari imamo a i to što je u prodaji skupo je ko suho zlato.
[quote name='Vinko' timestamp='1333545242' post='39549']
West Gate, jako slaba ponuda, osim te 2 majce imaju kapu i gornji dio trenirke onakav kakav je Zxenox postavio tu negdje. Od drugih klubova imaju i ovosezonske dresove i više stvari :( baš smo u kurcu, pre malo stvari imamo a i to što je u prodaji skupo je ko suho zlato.
[/quote]

ma nema brige, kupit ćemo u Chelsea fan shopu kad budemo u Londonu :D
Bem ti ja pređoh Srbiju uzduž i popreko da nađem taj gornji deo trenerke. IMaju li oni neka sajt preko koga može da se naruči?
[quote name='chelseathebest' timestamp='1333545361' post='39552']

ma nema brige, kupit ćemo u Chelsea fan shopu kad budemo u Londonu :D
[/quote]

da da, baš sam sad mislio kako idem u Đurđevac u nedelju vidjet tamo ali ako tamo nema ništa onda ću skoknut do Londona :D

@Zxenox evo ti link od naslovnice pa ti malo pročačkaj ja to nisam tražio pošto je meni to blizu pa skoknem ako me zanima šta se nudi.
[url="http://westgate-shopping.com/"]http://westgate-shopping.com/[/url]
U četvrtak će klub objaviti novi domaći dres, za sezonu 2012/13. Posljednja spekulacija izgleda ovako:

[img]http://i9.photobucket.com/albums/a83/Glorfindel1993/x2_bf252c5.jpg[/img]
[quote name='Wisey' timestamp='1334158354' post='40738']
U četvrtak će klub objaviti novi domaći dres, za sezonu 2012/13. Posljednja spekulacija izgleda ovako:

[img]http://i9.photobucket.com/albums/a83/Glorfindel1993/x2_bf252c5.jpg[/img]
[/quote]

Meni je ovo dobro :)
[quote name='Quaresma' timestamp='1334162407' post='40751']
lijepo izgleda, mada bih vise volio da su bijele crte
[/quote]
Pa to je onda isti ovaj dres koji trenutno imamo. Ali strpimo se do sutra ujutro, oko 10 sati će objaviti i službeno kako izgleda domaći i golmanski.
Jedva čekam da vidim kako će nam izgledati novi dres. Meni ovaj što je Wisey postavio nije loš, zapravo lijep je. Nešto na foru Reala ove godine. Ali nekako mi taj dres izgleda jubilejski a ja nešto ne znam da iduće sezone slavimo nekakav jubilej.
Meni su ove sezone dresova od Cecha bili odlicni .
Samo ne razumijem zasto prave 3Kit ako ih nikad ne nose ? ( inace ove sezone svi dresovi prelijepi )
[quote name='Caeruleus' timestamp='1334163192' post='40758']Ali nekako mi taj dres izgleda jubilejski a ja nešto ne znam da iduće sezone slavimo nekakav jubilej.[/quote]
Kako ne znaš ? Slavimo prvo osvajanje Lige Šampiona. :D
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1334185318' post='40822']
[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/531209_351899798196065_279007782151934_1016117_747010104_n.jpg[/img]
[/quote]

Potvrdjeno iz vise izvora, da je ovo novi set "domacih" dresova Chelsea, za sezonu 2012/2013

Kao sto sam vec rek'o meni se ova garnitura dopada, zlatna slova daju posebnu sampionsku notu dresu :)

Mogli su samo Cechovu kapicu da predizajniraju malo :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.