28. februar 2012.14 god. comment_30854 Chelsea bi trebao preci na Nike, jer je to trenutno svjetski konfekcioni broj jedan, ispred Adidasa i Pume. Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30869 Molim te sutra kad ustanes uputi se u bolnicu i posjeti psihijatra. Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30877 A cemu vrijedjanja Adise? Jesam li ja nesto slagao. Pogledaj kako su pali prihodi NBA lige otkako ih snadbijeva Adidas. Nike je ispred Adidasa i uvijek je bio. Adidas je njemacki, a Nike americki. Time sam ti dovoljno rekao. Amerika je ispred Njemacke. I Chelsea vise ima navijaca u Americi nego Njemackoj tako da bi to bio potez hvale vrijedan. Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30976 Nikeovi uradci su u najmanju ruku smješni i bolje da ostanu na Adidasu. Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30979 nije Nike ništa kvalitetniji od Adidasa dapače možda su ovi i kvalitetniji , jer ipak švabo je švabo ali problem je u tome što Adidas ko da nema distribuciju proizvoda eto u Hrv u svakom jebenom sportskom dućanu vidim dresove ,različite majce ,kape, pa čak i znojnike i šlape i čarape i boćice za vodu i lopte,ma svaki kurac od Arsenala,Barce,Uniteda,Intera,Juventusa itd. dok od Chelsea stvari sam vidio sve u 2 različita dučana s tim da je jedan izvorni Adidas store -.- Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_31002 Čuj Amerika ispred Njemačke hahahahahahhaha koji panglu Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_31075 Neznamo kolko bi bilo bolje za klub, al za navijače bi bilo bolje da pređu na Nike.Evo jedan primjer, ima tu u blizini Krapine outlet centar veliki.I imaš Nike i Adidas.Dok dođeš i Nike, imaš dresove,šalove,kape čak i trenirke od klubova poput Barce,Uniteda,Juventusa,Intera..Čak si imao za kupit od Juventusa 3 vrste dresa.Dok dođeš u Adidas nađeš ako nađeš jedan dres od nas,od Ajaxa i Lpoola i to je to.Ništa od šalova i toga. Samo hoću reći da je za nas navijače bolje da odemo na Nike Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_31128 jakovfe e pa to i ja velim ovo je kurac, evo baš sam si išo kupit Chelsijevu majcu i vidim jedan jedini broj velik mi i još su je usrali nekim žutim ctama muka mi je kad je vidim, i onda odem do Intersporta vidim jebote majci kolko očeš svih vrsta šalova štucni pizde materine nema čega nema od Intera Arsenala BArce Unitda itd... i tako jedn jebena majca od Intera baš je super. A nemoram ti ni pričat kako sam se osjećao kad sam prošao pored Nikeova dučana nema šta nema.... strašno..... kolko god mi je Adidas prirastao srcu, tolko bi i htio da pređemo na Nike jer ovi ga seru distribucija 0 bodova. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31151 [quote name='Vinko' timestamp='1330471888' post='31128'] jakovfe e pa to i ja velim ovo je kurac, evo baš sam si išo kupit Chelsijevu majcu i vidim jedan jedini broj velik mi i još su je usrali nekim žutim ctama muka mi je kad je vidim, i onda odem do Intersporta vidim jebote majci kolko očeš svih vrsta šalova štucni pizde materine nema čega nema od Intera Arsenala BArce Unitda itd... i tako jedn jebena majca od Intera baš je super. A nemoram ti ni pričat kako sam se osjećao kad sam prošao pored Nikeova dučana nema šta nema.... strašno..... kolko god mi je Adidas prirastao srcu, tolko bi i htio da pređemo na Nike jer ovi ga seru distribucija 0 bodova. [/quote] Pa oni su veliki klubovi, nije to do marke. Mi smo mali klub i realno je da prodaju po neki artikal, ne sad cijelu radnju da prefarbaju u plavo.. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31160 Ma ja ne znam zašto je to tako, ali istina je da ima malo Chelseajeve opreme u buticima u Hrvatskoj i BiH, pretpostavljam i u Srbiji da je to. Opet kažem ne znam zašto je to tako, jer u EU u svakom fuckin butiku, outletu ili bilo gdje drugo imate kupiti dres Chelseaja. Ja kad sam bio prošlo proljeće u Danskoj i Švedskoj vidio sam u svakom gradiću i na svakom selu, gdje god ima butik sportske opreme, ima i Chelseajevih dresova trenerki. Znači to nije do Adidasa, nego do našeg zapadnobalkanskog tržišta. A za Pestu ovog idiota, samo da kažem da je Adidas br.1 u svijetu trenutno i po zaradi i po svim statisticima i nije ni čudo što sami Amerikanci prelaze lagano na njemački Adidas i sve više napuštaju Nike. Pa eto sam je Pesta spomenuo NBA, i oni su prešli na Adidas i to nešto znači. Sjećam se dok im je bio Nike kad se igrala utakmica All Stara svi igrači su bili u dresovima matičnih klubova i nisi mogao raspoznati tko je Istok, a tko Zapad, a sada je Adidas to riješio puno bolje u skladu s njemačkom preciznošću - plavom i crvenom bojom. Adidas je svemirski brod za Nike i ako bi netko volio dresove ovog tipa: Barcelona kaladont dres s kojim ne možeš oprati zube: [img]http://www.jersey99.com/bmz_cache/c/c5ee98d599281e36819866ed33f9770b.image.320x320.jpg[/img] Dresovi Uniteda od prije 2-3 godine, u stilu trake na autocesti i magistrali, bolje bi moja majka sašila dresove: [img]http://www.fanfootball.co.uk/images/new-manchester-united-home-kit-070931.jpg[/img] Adidas je čudo i volio bih samo da poprave svoju distribuciju na Balkanu i to je sve. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31212 [quote name='Kalouda' timestamp='1330500308' post='31151'] Pa oni su veliki klubovi, nije to do marke. Mi smo mali klub i realno je da prodaju po neki artikal, ne sad cijelu radnju da prefarbaju u plavo.. [/quote] ma dobro samo to al ako si primjetio nema ni Liverpoolovih ni Realovih ni Milanovih ni Bayernovih dresova ir ekvizita i svih gluposti tih, dok recimo Celticovih koji je puno "manji" klub od svih nabrojanih pa i Chelsija imaš stvari kolko očeš u kojem dučanu očeš, makar ruku na srce Celtic ima najljepše dresove i sve te majce i rekvizite kape itd... Naravno uz Celtic svi ovi jači Nikeovi brandovi (United,Barca,Arsenal,Inter itd.) imaju svega u svim dučkasima, još sad ko Borussia bude u vrhu par godina mislim da kad zanimanje za njih poraste da če i oni imat mnoštvo rekvizita u dučanima, al ako što sam rekao i Cae potvrdio jenostavno je adidasova distribucija slaba, nisam bio van zemlje bar ne u zadnje vrijeme pa nisam vidio al eto Cae je svjedok da je u drugim zamljama jaka distribucija... Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31242 istina, ja bio u Francuskoj i tamo ima sve pa i naših dresova Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31302 Ev0 kad smo kod smješnog Nikea, procurile su špijunske fotke novog Barcinog gostujućeg dresa: [img]http://i1215.photobucket.com/albums/cc506/gaberi44/431512_337585506287580_183954451650687_1007220_1291024115_n.jpg[/img] E sada iskreno bez imalo zajebancija, ljepši dresovi su se prodavali na ratnim pijacama Kosova. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31324 kakva je ovo govnava boja? jebem ih u dreseve, kao Mauricijus.. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31389 Ovaj naš dres mi je čudo, pravo je lijep xD [img]http://img815.imageshack.us/img815/2685/37360468374311631599731.jpg[/img] Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31390 [quote name='Caeruleus' timestamp='1330554278' post='31389'] Ovaj naš dres mi je čudo, pravo je lijep xD [img]http://img815.imageshack.us/img815/2685/37360468374311631599731.jpg[/img] [/quote] predivan Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31392 I ti se pitaš što ti spucaše warn. Ma doktor si spama stvarno, pogotovo na ovom forumu. Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31642 hahaha lamparT hahaha made in plac xD a ovi barcini dresovi su ubi Bože , očima ih pogledat nemogu, jednostavno štipaju za oči A čuj Iveka što spama napunit češ ti ovaj svoj Warn ko Mamić dosje Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31646 [quote name='Vinko' timestamp='1330639827' post='31642'] A čuj Iveka što spama napunit češ ti ovaj svoj Warn ko Mamić dosje [/quote] Dovedite inspektore, dovedite revizore, dovedite novinare, sve ću vas pobit. on topic: Jel možete vjerovat da u kući nemam nijedan 'komad' Chelseaja osim peškira ? Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31652 a što ti je peškir ??? a nemam ni ja previše stvari imam jedan privjesa-otvarač xD i par postera, al zato vlada euforija i velika ljubav prema Chelsiju u kući al eto namjeravam si radit svoje majce samo da saznam koja je najkvalitetnija tiskara u kojoj tiskaju to na mjce i planiram si sad uskoro kupit namjanje dvije majce, i kapa če past u skorijoj budućnosi, jedini je problem što mi ne stoji a nemam trnutno mjesta na policama da dobije počasno mjesto :S Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31657 sto se tice salova kapa majica i dresova sve to mozete naruciti preko ebay-a koji je povoljniji od cijena u radnjama.sutra cu uslikati i pokazati kakve stvari ja imam a preko ebay-a sam ih narucio i da pustite se govnarskih nike dresova a i inace ne simpatiziram ameriku. Adidas je old school iako bih ja najvise volio nase umbro dresove Prijavi
2. mart 2012.14 god. comment_31690 evo recimo gdje ce govnarski nike sa ovim ljepotanom http://tinypic.com/r/1eo2t2/5 Prijavi
2. mart 2012.14 god. comment_31693 Ja samo kapu imam, te ubrzo planiram uzeti duks ili kakvu trenerku. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.