Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

Chelsea bi trebao preci na Nike, jer je to trenutno svjetski konfekcioni broj jedan, ispred Adidasa i Pume.
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

A cemu vrijedjanja Adise? Jesam li ja nesto slagao. Pogledaj kako su pali prihodi NBA lige otkako ih snadbijeva Adidas. Nike je ispred Adidasa i uvijek je bio. Adidas je njemacki, a Nike americki. Time sam ti dovoljno rekao. Amerika je ispred Njemacke. I Chelsea vise ima navijaca u Americi nego Njemackoj tako da bi to bio potez hvale vrijedan.
nije Nike ništa kvalitetniji od Adidasa dapače možda su ovi i kvalitetniji , jer ipak švabo je švabo :D

ali problem je u tome što Adidas ko da nema distribuciju proizvoda eto u Hrv u svakom jebenom sportskom dućanu vidim dresove ,različite majce ,kape, pa čak i znojnike i šlape i čarape i boćice za vodu i lopte,ma svaki kurac od Arsenala,Barce,Uniteda,Intera,Juventusa itd.
dok od Chelsea stvari sam vidio sve u 2 različita dučana s tim da je jedan izvorni Adidas store -.-
Neznamo kolko bi bilo bolje za klub, al za navijače bi bilo bolje da pređu na Nike.Evo jedan primjer, ima tu u blizini Krapine outlet centar veliki.I imaš Nike i Adidas.Dok dođeš i Nike, imaš dresove,šalove,kape čak i trenirke od klubova poput Barce,Uniteda,Juventusa,Intera..Čak si imao za kupit od Juventusa 3 vrste dresa.Dok dođeš u Adidas nađeš ako nađeš jedan dres od nas,od Ajaxa i Lpoola i to je to.Ništa od šalova i toga.
Samo hoću reći da je za nas navijače bolje da odemo na Nike ;)
jakovfe e pa to i ja velim ovo je kurac, evo baš sam si išo kupit Chelsijevu majcu i vidim jedan jedini broj velik mi i još su je usrali nekim žutim ctama muka mi je kad je vidim, i onda odem do Intersporta vidim jebote majci kolko očeš svih vrsta šalova štucni pizde materine nema čega nema od Intera Arsenala BArce Unitda itd... i tako jedn jebena majca od Intera baš je super. A nemoram ti ni pričat kako sam se osjećao kad sam prošao pored Nikeova dučana nema šta nema.... strašno..... kolko god mi je Adidas prirastao srcu, tolko bi i htio da pređemo na Nike jer ovi ga seru distribucija 0 bodova.
[quote name='Vinko' timestamp='1330471888' post='31128']
jakovfe e pa to i ja velim ovo je kurac, evo baš sam si išo kupit Chelsijevu majcu i vidim jedan jedini broj velik mi i još su je usrali nekim žutim ctama muka mi je kad je vidim, i onda odem do Intersporta vidim jebote majci kolko očeš svih vrsta šalova štucni pizde materine nema čega nema od Intera Arsenala BArce Unitda itd... i tako jedn jebena majca od Intera baš je super. A nemoram ti ni pričat kako sam se osjećao kad sam prošao pored Nikeova dučana nema šta nema.... strašno..... kolko god mi je Adidas prirastao srcu, tolko bi i htio da pređemo na Nike jer ovi ga seru distribucija 0 bodova.
[/quote]

Pa oni su veliki klubovi, nije to do marke.
Mi smo mali klub i realno je da prodaju po neki artikal, ne sad cijelu radnju da prefarbaju u plavo..
Ma ja ne znam zašto je to tako, ali istina je da ima malo Chelseajeve opreme u buticima u Hrvatskoj i BiH, pretpostavljam i u Srbiji da je to. Opet kažem ne znam zašto je to tako, jer u EU u svakom fuckin butiku, outletu ili bilo gdje drugo imate kupiti dres Chelseaja. Ja kad sam bio prošlo proljeće u Danskoj i Švedskoj vidio sam u svakom gradiću i na svakom selu, gdje god ima butik sportske opreme, ima i Chelseajevih dresova trenerki. Znači to nije do Adidasa, nego do našeg zapadnobalkanskog tržišta.

A za Pestu ovog idiota, samo da kažem da je Adidas br.1 u svijetu trenutno i po zaradi i po svim statisticima i nije ni čudo što sami Amerikanci prelaze lagano na njemački Adidas i sve više napuštaju Nike. Pa eto sam je Pesta spomenuo NBA, i oni su prešli na Adidas i to nešto znači. Sjećam se dok im je bio Nike kad se igrala utakmica All Stara svi igrači su bili u dresovima matičnih klubova i nisi mogao raspoznati tko je Istok, a tko Zapad, a sada je Adidas to riješio puno bolje u skladu s njemačkom preciznošću - plavom i crvenom bojom. Adidas je svemirski brod za Nike i ako bi netko volio dresove ovog tipa:

Barcelona kaladont dres s kojim ne možeš oprati zube:

[img]http://www.jersey99.com/bmz_cache/c/c5ee98d599281e36819866ed33f9770b.image.320x320.jpg[/img]

Dresovi Uniteda od prije 2-3 godine, u stilu trake na autocesti i magistrali, bolje bi moja majka sašila dresove:

[img]http://www.fanfootball.co.uk/images/new-manchester-united-home-kit-070931.jpg[/img]

Adidas je čudo i volio bih samo da poprave svoju distribuciju na Balkanu i to je sve.
[quote name='Kalouda' timestamp='1330500308' post='31151']
Pa oni su veliki klubovi, nije to do marke.
Mi smo mali klub i realno je da prodaju po neki artikal, ne sad cijelu radnju da prefarbaju u plavo..
[/quote]

ma dobro samo to al ako si primjetio nema ni Liverpoolovih ni Realovih ni Milanovih ni Bayernovih dresova ir ekvizita i svih gluposti tih, dok recimo Celticovih koji je puno "manji" klub od svih nabrojanih pa i Chelsija imaš stvari kolko očeš u kojem dučanu očeš, makar ruku na srce Celtic ima najljepše dresove i sve te majce i rekvizite kape itd... Naravno uz Celtic svi ovi jači Nikeovi brandovi (United,Barca,Arsenal,Inter itd.) imaju svega u svim dučkasima, još sad ko Borussia bude u vrhu par godina mislim da kad zanimanje za njih poraste da če i oni imat mnoštvo rekvizita u dučanima, al ako što sam rekao i Cae potvrdio jenostavno je adidasova distribucija slaba, nisam bio van zemlje bar ne u zadnje vrijeme pa nisam vidio al eto Cae je svjedok da je u drugim zamljama jaka distribucija...
Ev0 kad smo kod smješnog Nikea, procurile su špijunske fotke novog Barcinog gostujućeg dresa:

[img]http://i1215.photobucket.com/albums/cc506/gaberi44/431512_337585506287580_183954451650687_1007220_1291024115_n.jpg[/img]

E sada iskreno bez imalo zajebancija, ljepši dresovi su se prodavali na ratnim pijacama Kosova.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330554278' post='31389']
Ovaj naš dres mi je čudo, pravo je lijep xD

[img]http://img815.imageshack.us/img815/2685/37360468374311631599731.jpg[/img]
[/quote]
predivan
hahaha lamparT hahaha made in plac xD
a ovi barcini dresovi su ubi Bože , očima ih pogledat nemogu, jednostavno štipaju za oči
A čuj Iveka što spama :P napunit češ ti ovaj svoj Warn ko Mamić dosje :lol:
[quote name='Vinko' timestamp='1330639827' post='31642']
A čuj Iveka što spama :P napunit češ ti ovaj svoj Warn ko Mamić dosje :lol:
[/quote]
Dovedite inspektore, dovedite revizore, dovedite novinare, sve ću vas pobit. :lol: :lol:

on topic: Jel možete vjerovat da u kući nemam nijedan 'komad' Chelseaja osim peškira ?
a što ti je peškir ???

a nemam ni ja previše stvari imam jedan privjesa-otvarač xD i par postera, al zato vlada euforija i velika ljubav prema Chelsiju u kući :)
al eto namjeravam si radit svoje majce samo da saznam koja je najkvalitetnija tiskara u kojoj tiskaju to na mjce i planiram si sad uskoro kupit namjanje dvije majce, i kapa če past u skorijoj budućnosi, jedini je problem što mi ne stoji a nemam trnutno mjesta na policama da dobije počasno mjesto :S
sto se tice salova kapa majica i dresova sve to mozete naruciti preko ebay-a koji je povoljniji od cijena u radnjama.sutra cu uslikati i pokazati kakve stvari ja imam a preko ebay-a sam ih narucio :)

i da pustite se govnarskih nike dresova a i inace ne simpatiziram ameriku.

Adidas je old school iako bih ja najvise volio nase umbro dresove :rolleyes:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.