Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• Autor
mislio sam da City ima najgoru upravu u engleskoj i europi, ali nasa uprava pokazuje da postoji jos gore

pa jebo majku, koliko moras biti retardiran, koliko ti treba da shvatis da je ovo propao igrac, koji i sebe i ostale saigrace ukopava na terenu
koliko treba da dodju do pameti, da prodaju ovoga levata, pa ne moze se ni levatom nazvati, nema te rijeci koja bi ga mogla opisati
zalosno sta se radi u chelsiu, prodaju Di Mattea, dovedu Rafu, i eto sta se desava, 14 bodova zaostajemo za manchester unitedom,
ovo je bruka, sramota, ne znam ti sta jos sve ne
dovesti mourinha pa makar na silu
da li abramovic ovo vidi, nadam se da ce dobiti u skorije vrijeme otkaz rafa, jer sa njim se dalje ne moze, pa nismo sposobni kod kuce pobjediti, southampton gubi 2-0 i uspije poravnati na 2-2 ne znam sta vise da kazem
  • Autor
ja ga krivim, pa jebote amerika i dolar, placen je 50mil funti, i umjesto da donese prevagu na terenu, da namuci one jebace iz sauthemptona, sta je uradio nista, promasio lijepu sansu za vodstvo
Ja bi više od svih vas volio da ode i da ga ne vidim više nikad jer svi mi dobro znamo koliko je štete nanio ovome klubu, ali žalosno je ako ćemo danas nakon ovog šugavog remija krivca tražiti u njemu. On ništa pošteno na terenu nije napravio, ali je ušao u igru kod jebenih 2-2. Krivci su negdje drugdje, krivci su oni koji su dopustili ispuštanje dva gola prednosti na svom stadionu od kluba iz donjeg doma Premiershipa.
Sta reći a ne zaplakati? Zar moze da takav igrac igra u Chelseai dok se jebeni Roman kupa po Karibima, karnem mu zenu. jos 50 mil ga platili, pa u sta su gledali dok su ga kupovali, jebem li im sve glupo upravsko, hoce oni da budu u svim novinama zadnji dan prelaznog roka, debili jedni.
Znači oplako sam na ovu sliku Torresovu HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA jebo mater samo kazem sebi "vidi tetkice sto place" :D e moj Torres, Prije vise od pola godine branio sam te i svadjao se sa jaranima, a sad sam sebi jebem sve sto sam te uopste stavljao usta. Necu mu psovat nema potrebe sebi dizat tlak, al opet jebemu mater da sam na njegovom mjestu sam bi sebi rekao necu igrat, ne zasluzujem to.
Ovaj covjek nema vise sta da trazi kod nas, ne kazem da je medju glavnim krivcima veceras usao je kod 2:2 ali jednostavno on je kao deda koji bi da kara al ne moze da mu se digne.
Mi od njega nemamo nikakve koristi.
[quote name='AnuBis.' timestamp='1358374478' post='102200']
ali jednostavno on je kao deda koji bi da kara al ne moze da mu se digne.

[/quote]
[b]HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH[/b]
[b]HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH[/b]
Nitko ni ne kaže da je Torres kriv za večerašnji poraz, ali on je [b]oličenje svega lošeg u Chelseaju zadnje dvije i pol godine[/b] i želim da ta lošina što prije napusti klub.

OUT:

TORRES, BENITEZ, EMENALO!
Sta ste mu ste na kosti navalili. Vi nikako da shavtite da njegova uloga u Celziju nije da daje golove
nego da sto vise zajebe klub na sve nacine. Ne znam vise kako bih ga uvrijedio jer za to nema pogrdne rijeci,
ali ono sto mi je zapalo za oko jeste to da cim vidi da je u centru paznje odmah nesto onu jebenu kosu namjesta,
pa popravlja opremu i to kako uvijek nesto dobacuje sudiji kako sam popizdio veceras svaki prekid i protiv i za Celzi
on nesto dobacuje sudiji i stalno sere.
Nista drugo ne preostaje nego nadati se da mu neko polomi noge.
Kako je ovaj igrač propao. Pa on kod svog tatice Beniteza ne moze igrat xD... Dobivat ce prilike jedino na kraju tekmi i kad ce debeli odmarat Dembu. I te prilike ce bit samo zato da se Torec ne naljuti. Nadam se da ce se PSG pokrenut i kupit ga vec ove zime i da ce Abramovic konacno napravit pametan potez i dovest Lukaku-a natrag.
bilo bi dobro ga uvalit PSG,za njih pare nisu problem imaju uvijek za pojacanja i ako dodje ponuda prodati ga.
Ma nek ga nosi voda ladna. Sta se i on jebe vise tu, nek ode neđe drugdje mozda ce mu vise odgovarat sistem, grad, travnjak, boja mreže, oblik stadiona, broj sjedecih mjesta ili sta vec...
Ako ga se proda onda se mora kupiti još jedan napadač, bilo kakav, i usto dati Feruzu ili ne znam kome šansu, neće valjda samo jedan napadač biti u igri...
  • Autor
on ne ide nigdje
ko ce igrati u napadu kad krene europa liga?
lukaku ostaje u wba, stu je otisao, falcao ostaje u madridu, ne znam nekog dobrog napadaca da se spominje sa nama i da bi se mogao dovesti

kad vec pricamo o napadacima, ja bih volio nekog napadaca slicnom torresa (onog torresa iz najboljih dana u liveru) najblizi tome mi je benzema, sad u pola 2 iza ponoci mi ne pada na pamet ni jedan vise napadac

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.