Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

MAn united igra prelose, van persie daje golove iz nicega... Demba ba se zna ubacivati, tako da mu neko iz veznog reda mora jednom ili 2 puta dodati savrsenu loptu... Kod torresa je slucaj da mu moras izvuci igrace sve na sebe i samom mu poslati loptu tako da se nadas da ce dati gol, a i to je 50 50 da ce postici...
Kakvo je tebi objasnjenje sto nije postigao pogotke protiv corinthiansa? Protiv je li bilo ovo newcastlea ili evertona kada je pogodio sa 2 metra u golmana? Kakva su ti tu objasnjenja tvog velikog trollesa?
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Fernando09' timestamp='1357663376' post='100216']
Pa Demba ti je upravo tip igrača koji ne može uraditi mnogo sam, ono što može jeste završnica akcije , kao u debi utakmici , a za to ti je potreban raspolozen vezni red.
I V.Persie ne daje iz nicega golove, Man U. [b]u ovom momentu[/b] igra bolje od nas i stvarju 1000 sansi na utakmici i zato Persie zabija.
Sam si rekao kada vezni igra dobro - igra i Torres, i tako funkcionišu napadači.
[/quote]

Koliko je on prilika prokockao,kazi mi. Ja razumem da ga gotivis,ali budi realan. Onaj promasaj protiv Korintijasa u zivotu mu necu oprostiti. Ne mozes sa 3 metra kao napadac to da promasis,bilo je jos takvih situacija. Voleo bi i ja on da se vrati,ali on ne koristi dovoljno svoje prilike,daje u golove u 90% slucajeva kada je pobednik vec odredjen.
Pa Demba ti je upravo tip igrača koji ne može uraditi mnogo sam, ono što može jeste završnica akcije , kao u debi utakmici , a za to ti je potreban raspolozen vezni red.
I V.Persie ne daje iz nicega golove, Man U. [b]u ovom momentu[/b] igra bolje od nas i stvarju 1000 sansi na utakmici i zato Persie zabija.
Sam si rekao kada vezni igra dobro - igra i Torres, i tako funkcionišu napadači.
[/quote]
Vidim da nisi pazljivo gledao utakmicu protiv sotona, znaci Ba se vraca do centra po loptu, zna stati, ne zabija se u igraca, dobija zracne duele, i sudjeluje u cijelokupnoj igria , sto se tice van persija pogledaj koliko je zavrsnica sam donio unitedu, naravno da nisu sve iz nicega, ali je par puta odlucio svojom genijalnoscu kada su ostali stekali , a sto se tice naseg najveceg igraca u povijesti torresa meni je njega bilo muka gledati protiv citiya kada je svaki ali doslovno svaki duel izgubio od kompanya i nastasica i jos sto se tice veznog reda oni kada su mu stvarali sanse on je zabijao ali je hrpu toga i ispromasivao i ne razumijem kako mu jos mozes davati kredita kad je kod nas 2 godine i nista nije pokazao!
[quote name='grena' timestamp='1357663723' post='100219']
Koliko je on prilika prokockao,kazi mi. Ja razumem da ga gotivis,ali budi realan. Onaj promasaj protiv Korintijasa u zivotu mu necu oprostiti. Ne mozes sa 3 metra kao napadac to da promasis,bilo je jos takvih situacija. Voleo bi i ja on da se vrati,ali on ne koristi dovoljno svoje prilike,daje u golove u 90% slucajeva kada je pobednik vec odredjen.
[/quote]

To je bila odbrana golmana, nesreća,šta drugo reći, odbijena lopta mu je došla iznenada i on nije pucao bas najbolje, ali opet kredit ide golmanu, koji je citavu utakmicu bio fantastican.

Nije da kažem da Torres nije kriv, jeste kriv je. Ali budimo realni, čitav tim je kriv, igrali smo jako loše, i većina vas je to u Shoutboxu govorila u toku utakmice, ali ako smo za citav meč stvorili jednu šansu (doduše lopta je slučajno došla Torresu) onda kako ocekivati naslov Svjetskog Prvaka?

btw, Torres je u toj utakmici na kraju iao i poništen gol, zbog ofsajda, dakle nismo imali sreće.
Ali nije ljudski neosvajanje trofeja svaliti na Torresa kada je citav tim bio loš, ali neki to nikada neće priznati, nego će se držati starog običaja, kritikuj crnu ovcu.
[quote name='Fernando09' timestamp='1357664279' post='100224']
To je bila odbrana golmana, nesreća,šta drugo reći, odbijena lopta mu je došla iznenada i on nije pucao bas najbolje, ali opet kredit ide golmanu, koji je citavu utakmicu bio fantastican.

Nije da kažem da Torres nije kriv, jeste kriv je. Ali budimo realni, čitav tim je kriv, igrali smo jako loše, i većina vas je to u Shoutboxu govorila u toku utakmice, ali ako smo za citav meč stvorili jednu šansu (doduše lopta je slučajno došla Torresu) onda kako ocekivati naslov Svjetskog Prvaka?

btw, Torres je u toj utakmici na kraju iao i poništen gol, zbog ofsajda, dakle nismo imali sreće.
Ali nije ljudski neosvajanje trofeja svaliti na Torresa kada je citav tim bio loš, ali neki to nikada neće priznati, nego će se držati starog običaja, kritikuj crnu ovcu.
[/quote]

On je tada mogao golmana da pita u koji ce cosak da suta i da da gol....tako je nismo odigrali kao sto je trebalo,ali razlika izmedju njega starog i novog,sto je stari mogao i mrvicu sanse da iskoristi,a danas ne moze ni 200% sansu da iskoristi. Odlika velikih je da daju gol iz minimalne sanse. Pogledaj Didija protiv Barselone,kontra i gol,on nije smeo tu da pogresi i nije pogresio...protiv Bayerna poslednji minuti paf gol idemo dalje. Vec sam naglasio....bojim se da je njegovo vreme proslo...da li su za to krivi lekari ili kraj igracke karijere ne znam,ali on na moju (nasu) zalost nikada nece biti isti kao pre 3 godine. A skresao bi mu ja platu i to debelo,pa bi se mozda i trudio,a ne ovako,prima Bogovske pare nizasta na terenu (u 85% slucajeva)...i da za kraj,sada na utakmici sa Evertonom,ako se ne varam,neko je povukao kontru,Hazard mislim,a on (Torres) mu navlaci igraca na ledja... umesto da siri i da ostavlja njemu prostor za dribling ili da bezi da trazi prostor da ga ovaj uposli?! Budimo realni. Koliko je Dembi trebalo za prvi pogodak,a koliko Torresu.

Evo 3. put da kazem,neka merilo bude Sautempton uskoro opet igramo protiv njih...Demba je dao 2 gola,koliko moze Torres,neka se pokaze.
Sam si rekao kada vezni igra dobro - igra i Torres
[/quote]

Ajmo jovo nanovo...
[quote name='grena' timestamp='1357664825' post='100226']
On je tada mogao golmana da pita u koji ce cosak da suta i da da gol....tako je nismo odigrali kao sto je trebalo,ali razlika izmedju njega starog i novog,sto je stari mogao i mrvicu sanse da iskoristi,a danas ne moze ni 200% sansu da iskoristi. Odlika velikih je da daju gol iz minimalne sanse. Pogledaj Didija protiv Barselone,kontra i gol,on nije smeo tu da pogresi i nije pogresio...protiv Bayerna poslednji minuti paf gol idemo dalje. Vec sam naglasio....bojim se da je njegovo vreme proslo...da li su za to krivi lekari ili kraj igracke karijere ne znam,ali on na moju (nasu) zalost nikada nece biti isti kao pre 3 godine. A skresao bi mu ja platu i to debelo,pa bi se mozda i trudio,a ne ovako,prima Bogovske pare nizasta na terenu (u 85% slucajeva)...i da za kraj,sada na utakmici sa Evertonom,ako se ne varam,neko je povukao kontru,Hazard mislim,a on (Torres) mu navlaci igraca na ledja... umesto da siri i da ostavlja njemu prostor za dribling ili da bezi da trazi prostor da ga ovaj uposli?! Budimo realni. Koliko je Dembi trebalo za prvi pogodak,a koliko Torresu.

Evo 3. put da kazem,neka merilo bude Sautempton uskoro opet igramo protiv njih...Demba je dao 2 gola,koliko moze Torres,neka se pokaze.
[/quote]

Pa eto, pratit cemo utakmice do kraja sezone, vidjet cemo ko će se kako iskazati, pred nama je, ja mislim da će Torres zabiti jos 15-20 golova u svim takmicenjima do kraja sezone.
To je neko moje, subjektivno misljenje.
[quote name='Fernando09' timestamp='1357665321' post='100229']
Pa eto, pratit cemo utakmice do kraja sezone, vidjet cemo ko će se kako iskazati, pred nama je, ja mislim da će Torres zabiti jos 15-20 golova u svim takmicenjima do kraja sezone.
[/quote]

Nadam se da ce ti se ostvariti...samo mislim da si malo prenaglio,skoro pa toliko nije dao za 2 godine,a ne da ce za pola godine dati... ja njega ne mrzim,samo sam objektivan. Voleo bi da da i 50 golova pa da mozemo i na njega da se oslonimo..
Ne znam koji se kurac raspravljate kad je plavusa panj, ne moze ni to biti..
[quote name='Fernando09' timestamp='1357665321' post='100229']
[/quote]
I ja mislim da se Lisa Ann pali na mene i da cu je jebati, ali zelje su jedno, a realnost drugo.
'Ko napusti raspravu iako je upravu biće mu sagrađena kuća u Džennetu' - Hadis.

Nego, da ja zaključam ovu temu dok nismo svi u Džehennemu završili.. Jer nije Torres vrijedan naših živaca, kao što ni ovaj Torresoljubac uopšte ne zaslužuje da se s njim ulazi u konverzaciju. Provjerit ću kasnije da nije jedan od banovanih Torresoljubaca, a ako bude obrisaćemo i njega i sve njegove postove.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
[quote name='reLo' timestamp='1357667744' post='100237']
'Ko napusti raspravu iako je upravu biće mu sagrađena kuća u Džennetu' - Hadis.

Nego, da ja zaključam ovu temu dok nismo svi u Džehennemu završili.. Jer nije Torres vrijedan naših živaca, kao što ni ovaj Torresoljubac uopšte ne zaslužuje da se s njim ulazi u konverzaciju. Provjerit ću kasnije da nije jedan od banovanih Torresoljubaca, a ako bude obrisaćemo i njega i sve njegove postove.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
[/quote]
Ja ne mogu pljuvati po Toresu,pa taman me iskljucili sa foruma.Mogu ga kritikovati,ali pljuvati ne.
reLo,valjda je dozvoljeno cuti i misljenje suprotno od vecine,naravno kada je pristojno izreceno,a ne vidim da momak vredja.
sto reci

ja sam mu davao benefit of the doubt i mislio da ce od ove godine nesto vise napravit kad nema drogbe ali jednostavno nema tu potencijala. Psihicki je on otisao odavno, strah mu se uvukao i nije lako to vratit nazad..
Kad mu se nekad lopta odbije od noge kao od balvana rekao bi ne bi mogao igrat ni u trecoj Hnl.
A nekad fantasticno prodje igraca rekao bi najbolji napadac ikad..
Ne znam...
Komplicira previse, nije efikasan niti precizan.
Chelziju ne treba.
ManU ima 4 napadača i svi su bolji od Torresa, a posebno trojka RVP, Rooney i Kitarito koji lome utakmice konstantno
Torres je nažalost jedna velika nula naspram njih i realno da smo imali Dembu od početka, sad bi bili jedno 2 ili 3 pozicije više na tabeli
najviše mi je žao što je RDM bio osuđen na ovog amatera i nisu mu htjeli dovesti napadača na ljeto
A pazi mu žene, mogao je imati koju hoće, manekenku, pjevačicu, fotomodel, glumicu... a ova mi se čini baš kao žena na svom mjestu
Kao što sam već negdje napisao da će biti tako,Benitezovo najavljeno odmaranje Torresa je trajalo samo jednu utakmicu! Nadam se prvih 'mrtvih'45 min Torresa pa da Ba uđe drugo plvrjme

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.