Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Manchester United 0 - 0 Chelsea (26.08. pon) [1]

Istaknuti odgovori

Vjerujte mi, Mou zna šta radi. Sezona je tek počela, isprobava sheme. A ova tekma je klasična taktičarska na nulu. Mislim da to može samo on i niko više. Ekipa nije kompletirana, kad odzvoni 2. septembar imat ćemo kompletnu ekipu i onda će se moći izabrati 11 igrača i reći im se: Vi ste udarna postava, a vi ostali se trudite da izborite istu. I tad može početi uigravanje.

• Odgovori 163
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zadovoljan sam rezultatom. Bod sa OT je uvek dobar rezultat i tako je i sada.
Akcenat je bio na odbrani sopstvenog gola, to postujem, nula na semaforu, idemo dalje.

Ovaj tim ima odredjeni potencijal, mora sa njim da se radi i valjda cemo biti bolji i bolji.
Malo je razocarenje sto danas nismo imali apsolutno nikakvu sansu da pobedimo, i mislim da se trebalo igrati hrabrije u sredinom drugog poluvremena, tih nekih 15-20 minuta od 60-80.minuta.

Mancester je jedno, ali u velikom delu sezone, Celsi mora da dominira igrom, tempom, posedom ,jednostavno, ova ekipa sa ovim trenerom jeste medju najjace tri ekipe u ligi i to mora pokazati. Verujem Murinju.

Sledi Bajern, jedva cekam tu utakmicu, ponajvise iz razloga sto cu biti tamo. :sal:

najposteniji rezultat na kraju,ono sto bode u oci jeste ta nasa pozicija napadaca,a jestel vidjeli Roneya,igra sve od stopera do napadaca,kad je uklizao onu loptu Ramirsu kod kornera ustao sam i zaplauzirao pa nek je igrac Manchester Utd,pohvale za nasu odbranu,nisu pustali iz vida Van Persia cijelu utakmicu,sto se tice situacije oko ruke Lamparda,da je pokazao na penal uopste ne bi pogrijesio i vecina sudaca bi to svirala kao penal,nije mi jasno ona ruka A.Cole kad je igrao kod kornera,pomocnik je bio direktno prema toj situaciji ali nije okarakterisao kao igranje rukom,veliki rezultat je izaci neporazen sa Old Traforda i situacija se nece nista promijeniti jer ce Manchester Utd i dalje biti konkurent za titulu bez obzira sto je je otisao Ferguson,oni imaju igracki kadar gdje im je urezan pobjednicki menatalitet i to je velika stvar za njih.

jebo te hljeb iskreno.

Radije bi da osvojimo jedan FA Cup al da igramo onako kako ekipa moze nego jebavat se sa ovima igracima i igrati defanzivno. Da nemamo ovakve igrace razumio bih.

Svaki put kad smo mogli u kontru usporavamo igru kako bi prosao minut-dva.

Opet treba razumjeti. Pocetak je sezone, gostujemo Unitedu ekipa se mora uigrati a bod je vise nego dobar.

Ali kad se sjetim prosle godine kako smo igrali protiv njih cesto ovo danas NULA, znaci NULA.

Hazarda na klupu sljedecu stavit, nek malo prodrma kliker u glavi.

Daj williana nek igra covjek od prve ak bude valjao. Mosesa ubaci vala, bilo koga. Jest nesto pred kraj utakmice kao i dobar bio al igrac takvih kvaliteta treba da pravi razliku a ne on najgori.

Ashley pizda baca se.

Dobili bod po koji smo vrlo vjerojatno i došli, tako da sam zadovoljan.

Ofenzivno nismo baš nešto pružili, tek sad nešto malo u drugom poluvremenu.

U obrani smo odigrali sjajno, jedino što je Cole nekoliko puta kiksao. RVP je još negdje u JT-ovom džepu.

Mada mi se ne sviđa ova opcija Schurrle u špici, ipak dns nije mogao doći do izražaja jer skoro pa i nismo napadali.

Oscar se kod nas najviše trudio, a KDB po meni nije uopće bio loš kako se priča.

Torres opet pokazuje kakvo je smeće od igrača, pa jebo mu ja majku, neka više odjebe od kluba.

Rooney definitivno igrač utakmice. Držao je sve konce igre Uniteda u svojim rukama. Ma vrhunski igrač. Sasvim je jasno da ga neće oni prodati, pogotovo ne nama.

Ovi ko da su igrali prijateljsku.Dosadna utakmica.Nikakve konkretne prilike.Ocekivao sam bolju tekmu a oni igrali ko pickice.Ajd razumijem sto je schurlea stavio u napad da proba nesto novo kad napadacima ne ide(iako sam htio vidjeti lukakua),ali neznam zasto matu nije stavio.nema igre bez njega nez kako mourinho to ne shvaca.Ocito ga ne voli bas kad ga slabo stavlja da igra.

Ovi ko da su igrali prijateljsku.Dosadna utakmica.Nikakve konkretne prilike.Ocekivao sam bolju tekmu a oni igrali ko pickice.Ajd razumijem sto je schurlea stavio u napad da proba nesto novo kad napadacima ne ide(iako sam htio vidjeti lukakua),ali neznam zasto matu nije stavio.nema igre bez njega nez kako mourinho to ne shvaca.Ocito ga ne voli bas kad ga slabo stavlja da igra.I normalno torres kada je uso opet dokazao koliko je los.pokusava driblati a dribla sam sebe.

Nekoliko stvari je jasno poslie mejca,

1.Niko nije isao po pobjedu, svi su sretni

2. Moyes je sjano postavio igru i polozio je test i pokazao da je dostojan klupe Uniteda

3. Rooney je jedan od 5 njaboljih igraca na svijetu i ne cudi me sto nam ga nece prodati

4. Rooney je igrac Perise je samo napadac.

5. Vasi stalni napadi i pljuvanje zbog doalska Willian pokazalo se veoma neostovanim jer se pokazalo da nam bas treba,

6. Schurrle je solidan ali nje prevaga bas kao ni dosta talenovaniji Oscar koji je jos uvijek mlad.

7. Nasa odbrana je bojla nego ikada

8. Rami i Lamps nisu dovoljno uigrani nisu dovoljno trkaci jaki za veliek tekme, pojesce nas Fernandinho i Yaya.

9,. Potreban nam je veznjak tiapa De Rossi.

10. Rami nije ta prevaga na sredini kakao smo mislili

11. Torres je najgori igrac na svijetu

Ne mogu shvatiti sto nije usao Lux, a vama koji st nezadovoljni porucujem da je ovo prvi veliki derbi da je sezona tek pocela, da imamo malde igrace i da je Mchester odigrao odlicno

sve trener do trenera na ovom forumu,pustite murinja da radi svoj posao,zna on dobro sta hoce, opusteno samo !

• Autor

Jedna tipična Murinjovska utakmica i hrabro izboren remi. Budimo realni, prva Moyesova utakmica na Old Traffordu, početak njihove nove ere, atmosfera podgrijana, superofanzivna ekipa ManU-a, imaju vjerovatno najopasnijeg centarfora današnjice... Vrlo dobar rezultat.

Mladi momci naučili kako se igra jedna disciplinovana utakmica i kako se igra na rezultat. Lavovska partija naše odbrane, svi su bili odlični, ali posebno stoperski par, prvenstveno komandant JT. Captain, leader, legend !

Mislim da nadigravanjem na kraju ne bismo izvukli ništa iz ove utakmice. ManU bolji, imali su posjed, ali nisu imali čiste prilike. Previše su jalovi, nisu nam mogli kreirati ništa. Zadovoljan sam.

utakmica pre dosadna

doslo se po bod i to je ostvareno i ja san zadovoljan onda

obrana vrhunski odigrala

al jbt pas imamo ekipu punu zvjezdica,tehnicara pa da nznaju dodat kako bog zapovida i kontru jednu napravit to me sokira 

Slažem se da moramo biti zadovoljni s bodom, pogotovo na OT. Utakmica bez prilika barem za nas, da nas je United dobio nebi bilo nezasluzeno. Prvenstvo se itako osvaja u utakmicama protiv "manjih" timova gdje se ne smiju rasipat bodovi.

Eksperiment s Schurrleom nije bio uspjesan napadacki, no mislim da je Mourinho isao po bod a u napadu sta bude, sto je nakraju i dobio.

Rooney po meni igrac utakmice, bio bi nam strasno pojacanja no nakon danasnjeg uvrstavanja u prvih 11 njegovo dovođenje mi se cini kao nemoguca misija.

Mislim da cemo da ih razvalimo sutra.. Kevin ce da im objasni neke stvari, osecam :D
Ili mozda Lukaku sa novim hat-trickom? :D

pogadjas ko Tores svaka cast.

Tko god je očekivao golijadu danas taj očito previÅ¡e očekuje. 
Očekivano tvrda utakmica sa malo pravih prilika, tipični derbi. 
Nije lijepo za oko ali je u svakom slučaju lijepo otići sa Old Trafforda sa bodom u džepu. ;)

Jedna tipična Murinjovska utakmica i hrabro izboren remi. Budimo realni, prva Moyesova utakmica na Old Traffordu, početak njihove nove ere, atmosfera podgrijana, superofanzivna ekipa ManU-a, imaju vjerovatno najopasnijeg centarfora današnjice... Vrlo dobar rezultat.

Mladi momci naučili kako se igra jedna disciplinovana utakmica i kako se igra na rezultat. Lavovska partija naše odbrane, svi su bili odlični, ali posebno stoperski par, prvenstveno komandant JT. Captain, leader, legend !

Mislim da nadigravanjem na kraju ne bismo izvukli ništa iz ove utakmice. ManU bolji, imali su posjed, ali nisu imali čiste prilike. Previše su jalovi, nisu nam mogli kreirati ništa. Zadovoljan sam.

izgovori izgovori i izgovori

Nznam kako to niste primjetili na terenu ali Schurrle nije igrao napadaca, igrao je nesto kao Fabregas u Spaniji s tim sto stu se igraci stalno rotirali. Mislim na Hazarda, Oscara, De Bruynea i njega.

takticki odlicna utakmica Mo a. Zadovoljan sam postavkom igre i rezultatom. Da smo igrali malo agresivnije dali bi gol ali bi i primili sugurno ali ovo je sigurica Mo a. 

Sa svabom u spicu sam pogodio kao iznenadjenje i kretnjom je dosta doneo u igri mada to nije primetljivo statisticki. U ovako povucenoj igri njegovo izvlacenje na krilu je sasvim razumljivo. Ramiz sa ovom ulogom nije mogao da donese mnogo u ofanzivi i nije mogao da ima mnogo svojih istrcavanja gde je najopasniji. Lamps u skladu sa svojim isustvom i krstenicom. Odbrana je fenomenalna i ne bih izdvajao jer su svi disali kao jedan. 

E sad KDB mislim da sas svojim kvalitetima ne donosi mnogo i da je tu Willian bili bi mnogo opasniji. 

Haza i nije mogao mnogo protiv ovako agresivnog tima jer su mnogo skupljali na njega  a zbog defanzivne postavke nije bilo prilike da otvara prostor. 

Izmene, i nismo imali mnogo bolji izbor pa to nam je sto nam je. Mata nije u toj formi i treba jos nekoliko kola da bi dosao na svoj nivo. Tores isto, kao i ranije. 

Sta bi bilo kad bi bilo to je glupo pricati ali da smo imali Gazu..............................

577308_10151599249193931_2053073554_n.jp

Zadovoljan sam bodom. Nisam zadovoljan sto Mata nije igrao.

Neka smo mi bod osvojili ali ja ne mogu prijeći preko formacije i uvođenje onoga panja a Lukaku na klupi.

Nisam bio pretjerano zadovoljan suÄ‘enjem do 60 minute, do kada sam gledao. KDB dobija žuti karton zbog "starta" na RVP, a Valencia klizeći Oscaru i on broji Valenciji 3 prekrÅ¡aja da je napravio i govori nema viÅ¡e, pa dokada!!! Ima joÅ¡ takvih primjera. 

Neki komentari o utakmici. :D

Couldn't finish watching the match, my tv fell off while already in sleep mode.

This was like watching paint dry.

When Evra had a throat injury I though he we was taking his own life after being a part of such an awful game. "Its been an enjoyable watch", said the commentator. Why is he lying?

Oplako sam na boldano. :))

izgovori izgovori i izgovori

Ti kao da nisi gledao Chelsea pod Mourinhom. 

Nikad on nije isao grlom u jagode, ako za to nije bilo potrebe. Da je United kojim slucajem poveo do poluvremena, videli bi 2 izmene na poluvremenu, i napade punim gasom, kao sto je mnogo puta cinio ranije, posebno u Realu. 

To sto vi ne priznajete snagu Uniteda, i cinjenicu da je bod na Old Trafordu veliki ko god gostovao - vas problem.

Pa jedino slep covek nije video da je isao na sigurno.

Cilj opravdava sredstvo, valjda ste se već mogli naviknut na to kod Mourinha. I ja se s tim u potpunosti slažem. Dapače, rađe bi da igramo ko Grčka i imamo punu vitrinu trofeja nego da umiremo u ljepoti i romantici, a gledamo druge kako kupe silverware. ;)

Utakmica je bila užasna za gledat. United je izašao s 3 špice i igrao na pobjedu, a naša obrana je zakočila jednog od najboljih igrača na svijetu plus raspoloženog Rooney-a i nije primila gol na Old Traffordu. Dapače, Man Utd nisu složili čistu šansu. Dakle, ja aplaudiram prvenstveno cjelokupnoj obrani. A to što Chelsea nije zabio pripisujem neuigranosti, mladosti i eksperimentu u nedostatku pravog strikera.

Sve u svemu, prvi smo na tablici, nismo primili gol na Old Traffordu i sad neka United razmišlja kako da nas pobijede na Bridgeu. ;)

Radije bi da osvojimo jedan FA Cup al da igramo onako kako ekipa moze nego jebavat se sa ovima igracima i igrati defanzivno.

Imam rješenje za tebe. Zove se ARSENAL. Gledat ćeš lijepu igru, ali ku*ac ćeš ikada vidjeti trofej!

________

Ja sam bodom i više nego zadovoljan, ipak smo igrali protiv Man. Uniteda i to u gostima. Van Persie je bio beskoristan i bezopasan dok sam strepio kada Rooney krene u napad. Sreća pa smo imali raspoloženu odbranu. Svidjela mi se igra Uniteda, igraju lijepo i imaju širinu, opasna i brza krila ali danas pored naše odbrane nisu imali šanse. Imali smo i mi prilika, Oscar je šutao mada je imao i boljih opcija. Previše drži loptu u posjedu, puno pokušava da dribla, što mi se ne sviđa. Ramireš je mogao biti i bolji u napadu dok je u odbrani imao prilično dobar broj presjećenih lopti nakon kojih smo mi sporo gradili naše kontre.

KDB bio ubjedljivo najgori na terenu, pred izlazak se malo popravio ali sve u svemu, danas nikako nije bio na nivou. Schurrle zadovoljio moja ocekivanja.

Zasto Mata nije igrao?

Ti kao da nisi gledao Chelsea pod Mourinhom. 

Pa jedino slep covek nije video da je isao na sigurno.

samo ću da se nasmejem,sad samo tražite izgovore za ovu bezdušnu igru i pravdate se nekim sigurnim bodovima

ja kolko sam mogo da vidim večeras je odbrana odradila svoje,sve je bilo na svom mestu,zadnja četvorka za svaku pohvalu,oni su i doneli taj bod a ne trener

veza na drugu stranu i napad je bio skroz izgubljen i bez ikakvih ideja i manite me sa tim pričama da je to bila jedna od tipičnih murinjovih utakmica

napadali smo mi ,tj pokušavali smo ali nismo rešenje i hrabrosti,tako da smo i dobro prošli,veliki je ovaj bod ko kuća

pozitvno: odbrana mi ponovo liči na nešto,to je nešto što je krasilo igru čelzija tokom prvog mandata murinja,sjana partija svih igrača zadnje linije

negativno:bez ideje u napadu,dovoljno govori i statistilka,nijedan šut u okvir gola(ljudski) osim onog kejhila,bilo je par centaršuteva kad nije ni bilo igrača da zabije,tores se i dalje forsira,znači tri najveća bisera,azar,oskar i de brujne nisu mogli da izgrade jednu akciju kako treba to već nije normalno,to se vraća lopta nazad,pa ide ponovo napred samo da bi se predala protviniku

dajem glavu da smo pod benitezom odigrali ovako da bi psovali sad svima sve po spisku,bez ikakvih motiva i želje za pobedom

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.