Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Manchester United 0 - 0 Chelsea (26.08. pon) [1]

Istaknuti odgovori

posle danasnje utakmice izmedju Cardifa i Manchester Citya i iznenadnog rezultata,ova utakmica je jos vaznija za obe ekipe,s tim sto je nama jos vaznija jer bi se pobjedom progurali na vrh tablice bar neko vrijeme jer smo mi odigrali unaprijed jednu utakmicu.

• Odgovori 163
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sto volim da citam njihove komentare,vestacki klub,mali Chelsea,Romanova igracka,otreznicemo ih na "Teatru snova".... ala bih voleo da ih izlupamo sa jedno 0:4 i da zacepe onu njihovu gubicu i da se ne pojavljuju na internetu 5 dana :D 

Prošle sezone nam nije bio problem igrati protiv njih. ALi protiv sudaca jest, samo da oni ne počine masakr a ostalog se ne brinem previše (možda RvP-a malo).

Ovo dobit' i na konju smo. 

Ako sudije budu postene necemo imati problema, ne sjecam se kada su nas zadnji put posteno dobili.

biti ce to teska utakmica, samo se nadam da nece biti opet neki sudac da sudi u utd-ovu korist, te da ima fix ideje i cudna rjesenja tokom tekme tipa Webb! -.-

• Autor

Sto volim da citam njihove komentare,vestacki klub,mali Chelsea,Romanova igracka,otreznicemo ih na "Teatru snova".... ala bih voleo da ih izlupamo sa jedno 0:4 i da zacepe onu njihovu gubicu i da se ne pojavljuju na internetu 5 dana :D

Daleko najgori ljudi od svih navijača protivničkih klubova. Najveći licemjeri i šupci na planeti. Ne znam ni kako neko normalan može navijati za takav klub, a nama govoriti da smo gloryhunteri npr. Pa navijati za ManU je nešto najdosadnije, čisto sranje. Kod nas se uvijek nešto dešava, imamo prejake igrače, trenere, vlasnika, uvijek smo imali karizmu, pa makar trofeje nismo.

Od njihovih igrača jedino mi je drag Cantona, ostalo su sve pičkare.

Daleko najgori ljudi od svih navijača protivničkih klubova. Najveći licemjeri i šupci na planeti. Ne znam ni kako neko normalan može navijati za takav klub, a nama govoriti da smo gloryhunteri npr. Pa navijati za ManU je nešto najdosadnije, čisto sranje. Kod nas se uvijek nešto dešava, imamo prejake igrače, trenere, vlasnika, uvijek smo imali karizmu, pa makar trofeje nismo.

Pa zato što su jedan od najuspešnijih klubova u prethodnih 20 godina i zato što gotovo svake sezone osvajaju trofej(e). *cough*gloryhunters*cough*

Mislim da cemo da ih razvalimo sutra.. Kevin ce da im objasni neke stvari, osecam :D
Ili mozda Lukaku sa novim hat-trickom? :D

Cijelo jutro ovo slušam i cekam utakmicu...samo da naša ekipa odigra srcem.

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOO  CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAA

http://www.youtube.com/watch?v=IDluQ3CS_y8

http://www.youtube.com/watch?v=l0RTMLk2pkI

Od njihovih igrača jedino mi je drag Cantona, ostalo su sve pičkare.

Ali jedan lik im je lepo objasnio, kaze navijacu ManU-a (na konstantno spominjanje istorije) : "Idi gledaj History channel" :D

Koji scum i koji navijaci, nikad nisu imali ono nesto veliko u sebi pocevsi od onog smezuranog zvakaca zvakace gume i rumenila zvanog Ferguson pa do igraca i kompletnog ambijenta. Nikad dostojanstva i nekog smekerskog pristupa, izjava, manira itd. Nikad ljudskosti. O njihovoj nemoci bi se mogli pisati dulumi tekstova. Koliki strah samo osjecaju prema CFC-u, to je nesto neopisivo. Svako ko dodje u taj ambijent, izgubi ono ljudsko u sebi. Najsvjeziji primjer njihove licemjernosti i straha je ova Moyesova izjava o teorijama zavjere. Jerbo kako ce ponositi Glory, glory Man Utd ima tezak raspored? To je ustavom zabranjeno! Kraljica tako rekla. Ne postoji dzaba ona stara "Ljudi u strahu i nemoci govore mnogo, i govore svasta." Evidentan nedostatak samopostovanja a ko nema samopostovanje, nema ni postovanje prema drugima. Onaj transparent od prosle godine kad su nas sudije unistile a scumovci napisali ime sudije pa onda ono "Captain. Leader. Legend". To je taj nedostatak samopostovanja. Zbog toga im se smijem grohotom, ne zbog uspjeha vec zbog uprljanosti tog uspjeha, zbog sudijske ruke koja ih vodi u svakom drugom derbiju i zbog ambijenta koji klice svemu prljavom.

volio bih ovaj sastav vidjeti veceras

............Lukaku

Hazard...Mata...De Bruyne

Ramires......Essien

Cole....JT....Cahill....Bane

volio bih ovaj sastav vidjeti veceras

............Lukaku

Hazard...Mata...De Bruyne

Ramires......Essien

Cole....JT....Cahill....Bane

Kakva je ovo postava, gde ti je napadač, zašto je Lukaku na golu, šta je ovo?

3-2-4-0 formacija sa igračem manje.

1001413_660552437289058_757165112_n.jpg

Kakva je ovo postava, gde ti je napadač, zašto je Lukaku na golu, šta je ovo?

3-2-4-0 formacija sa igračem manje.

lukaku ce biti i golman i napadac :D

ne zajebo sam se zaboravio dole napisat Cecha

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.