Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Manchester United 0 - 0 Chelsea (26.08. pon) [1]

Istaknuti odgovori

Sve je to relativno treba reci da se Manchester fenomenalno branio i pokivao teren i da se mi nismo forirali prema naprijed.

• Odgovori 163
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Poserem se na ovu igru

Da je Benitez pokušao bez čistog napadača, onda uveo Torresa i na kraju išao zatvarati utakmicu s 2 defanzivne izmjene već bi bio linč i lomača zapaljena.

Ali ovako je oprezni mou i te spike. Igrali smo tupo i bez ideje pred protivničkim golom

• Autor

Koga boli kurac za jebenim FSW-om, de nek ga neko još jednom spomene na forumu, jebo vas on u šupak da vas jebo.

Manchesterovsaka vezna osovina Carrick i Cleverly je mnogo trkacki mocnija od nase Lams i Rami sto je za poslejdicu imalo nesto veci posjed Uniteda. Zato sam ocekivao Mikela.

Imam rješenje za tebe. Zove se ARSENAL. Gledat ćeš lijepu igru, ali ku*ac ćeš ikada vidjeti trofej!
________

Ja sam bodom i više nego zadovoljan, ipak smo igrali protiv Man. Uniteda i to u gostima. Van Persie je bio beskoristan i bezopasan dok sam strepio kada Rooney krene u napad. Sreća pa smo imali raspoloženu odbranu. Svidjela mi se igra Uniteda, igraju lijepo i imaju širinu, opasna i brza krila ali danas pored naše odbrane nisu imali šanse. Imali smo i mi prilika, Oscar je šutao mada je imao i boljih opcija. Previše drži loptu u posjedu, puno pokušava da dribla, što mi se ne sviđa. Ramireš je mogao biti i bolji u napadu dok je u odbrani imao prilično dobar broj presjećenih lopti nakon kojih smo mi sporo gradili naše kontre.
KDB bio ubjedljivo najgori na terenu, pred izlazak se malo popravio ali sve u svemu, danas nikako nije bio na nivou. Schurrle zadovoljio moja ocekivanja.

Zasto Mata nije igrao?

napisao sam treba razumjeti, pocetak sezone je, trazi se prvih 11 i gostujemo unitedu. Na Sb ako ih ne razvalimo nismo nista. Jacu ekipu imamo, do tad ce se dosta toga skontati u timu. Jer stvarno bi jadno bilo da ne dominiramo sa ovakvim timom.

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Bolja organizacija tima i povampireni Rooney, doneli su Unitedu bolji utisak. Taj RVP od koga ste se svi usrali nije nista napravio. Setali su ga iz dzepa u dzep. Valencia je imao par opasnih prodora, ali ni oni nisu doveli do nekih ozbiljnih sansi. Sve u svemu, ta masina sa neverovatnim pobednickim mentalitetom je zaustavljena. Ako odbrana odrzi formu, mozemo se nadati velikim stvarima. 

Sto se napada, i kreiranja istih tice, desilo se tacno ono sto sam predvideo. U pozicionim napadima nismo imali sanse da ih probijemo, jer su daleko iskusnija ekipa. Ulozeno je tu dosta truda, posebno od strane Oscara, koji se vracao cak u liniju stopera da donese loptu napred. Ono sto jeste zakazalo je kretanje bez lopte. Dzaba on donese loptu, kad ostali nisu u stanju da naprave visak. 

Drago mi je da je ovaj mec dosao na pocetku sezone, tacno se videlo na gde smo, i na cemu treba raditi u nastavku sezone. 

Odmah na sledecem mecu ocekujem drugaciji, direktniji pristup igri, bez previse kombinatorike.

Utakmica od koje se očekivao neki spektakl i puno golova na kraju je završila bez prave šanse na obe strane.Ono što se i dalje nije promjenilo to je naš pristup vecim utakmicama jer ponovo smo igrali ulogu koja nije srazmjerna našim mogucnostima i kvaliteti naše ekipe.Cim je lopta krenula sa centra vidlio je se da smo mi došli po bod i da Mourinho ne zeli utakmicu sa puno golova.Plan "Schurrle kao napadač" je definitivno propao jer nije bilo ni ideje ni prostora da Schurrle napravi nešto protiv Vidica i Ferdinanda.Očigledno je se išlo da se napravi nešto na osnovu brzine Schurrlea u odnosu na Ferninanda i Vidica,ali za to je bilo potrebno vise lopti u prostor iza odbrane.Mislim da je greška što smo počeli utakmicu bez klasičnog špica u ovom slučaju mislim na Lukakua jer nismo imali napadača u napadu oko kojeg ce se graditi igra i koji ce biti u mogucnosti da zadrži loptu u zoni od 20-25 metara od gola štp bi omogučilo bolje kretanje našim veznim igračima.Naša igra je vecinom bila po krilima,ali i kada bi se probilo po strani u kaznenom prostoru u vecini slučajeva nije bilo nikog jer je Schurrle tek stizao iz pozadine jer je morao da se izvlači na 40metara od gola po loptu.Tačno je se vidilo da Hazard pogleda u kazneni prostor i okrene se nazad jer nije imao rješenja.Nisam nezadovoljan rezultatom jer bod sa Old Traforda nikad nije loš ali sam nezadovoljan igrom koju još uvijek nemamo.Od 270minuta koje smo odigrali ligi jedino što je vredno pohvale to je onih 30 minuta protiv Hulla a sve ostalo je prosjek i neubjedljivo.Očekivao sam našu šansu iz prekida ali mi smo imali samo jedan korner u 90 minuta i ni jedan slobodan udarac u zoni šuta.Jedino što bi ja pohvalio to je naša odbrana jer su odigrali stvarno odlično i realno United nije stvorio ni jednu gol šansu što je za svaku pohvalu.

Cech - ono što je imao posla odradio je dobro.

Terry i Cahill - odlicno sinoc odigrali i zaustavili Van Persia.

Ivanovic - dobar u odbrani ali bezidejan u napadu baš kao i svi ostali.

A.Cole - u odbrani je imao u nekim situacijama problema sa Valenciom ali ipak prolazna ocjena.

Ramires - par pogrešni dodavanja i što je čudno nije uspio povuci ni jednu kontru,vecinom igrao na sigurno.

Lampard - neprimjetan kroz čitavu utakmicu,bas kao i Ramires išao na sigurno.

Oscar - trudio se,pokušavao nekim forsiranim šutevima ali bez uspjeha.

Kevin De Bruyne - ipak njemu treba još iskustva i dobro je što je odigrao ovaku utakmicu,on tek treba da se oslobodi.

Hazard - njega još uvijek čekamo,ima dosta lopti i kao uvijek bio je jedan od aktivnih na terenu ali nije to to.U defanzivi bio odličan.

Schurrle - odigrao onoliko koliko je mogao jer je svaku akciju morao da se izvlači da bi dobio loptu i tu gubio vrijeme i snagu.Vršio pritisak na odbranu Uniteda ali nije imao pomoc.

samo ću da se nasmejem,sad samo tražite izgovore za ovu bezdušnu igru i pravdate se nekim sigurnim bodovima

ja kolko sam mogo da vidim večeras je odbrana odradila svoje,sve je bilo na svom mestu,zadnja četvorka za svaku pohvalu,oni su i doneli taj bod a ne trener

veza na drugu stranu i napad je bio skroz izgubljen i bez ikakvih ideja i manite me sa tim pričama da je to bila jedna od tipičnih murinjovih utakmica

napadali smo mi ,tj pokušavali smo ali nismo rešenje i hrabrosti,tako da smo i dobro prošli,veliki je ovaj bod ko kuća

pozitvno: odbrana mi ponovo liči na nešto,to je nešto što je krasilo igru čelzija tokom prvog mandata murinja,sjana partija svih igrača zadnje linije

negativno:bez ideje u napadu,dovoljno govori i statistilka,nijedan šut u okvir gola(ljudski) osim onog kejhila,bilo je par centaršuteva kad nije ni bilo igrača da zabije,tores se i dalje forsira,znači tri najveća bisera,azar,oskar i de brujne nisu mogli da izgrade jednu akciju kako treba to već nije normalno,to se vraća lopta nazad,pa ide ponovo napred samo da bi se predala protviniku

dajem glavu da smo pod benitezom odigrali ovako da bi psovali sad svima sve po spisku,bez ikakvih motiva i želje za pobedom

To sto mi nismo stvorili sansu nije zbog te trojke vec zbog postavke igre, pa i veza je podosta iznela teret odbrane, a oskar i hazard su driblali i pokusavali da iskreiraju sansu na taj nacin jer su dobili takve instrukcije. Lopte nazad imaju zadatak da izvuku jednog ili 2 igraca koji bi trebalo da ispadnu iz igre i da uguse njihovo strpljenje. E sad jedan deo svakako pripada i odsustvu napadackog kvaliteta pojedinih igraca. npr, KDB Tores..........

Bitno nek je United dominirao sto kazu ovi sto su kao gledali utakmicu. Zalim vas jer ste bezveze blejali u monitor 2 sata bez da ste ista vidjeli. United imao POSJED, ej posjed, wow kakva demonstracije sile. Prvi sut u okvir gola u 30. minutu. Bila je to rapsodija. Bez sanse 90 minuta a imaju najjaci napad u ligi. Bolje vam je da ste pogledali neki turski gangsteraj u vidu Ezela, bolje stvarno.

Slažen se sa većinom komentara, jer mislin da je ipak mourinhov plan sačuvat hladne glave za petak i da napokon uzmemo taj trofej kad nam je lani izmaka....

pogadjas ko Tores svaka cast.

Nije ni igrao Lukaku. 
A Kevin koliko sam video uopste nije imao slobode u igri, defanzivna taktika, nismo ni isli na pobedu.
Lepo si me nasmejao u svakom slucaju :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.