Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Manchester United 0 - 0 Chelsea (26.08. pon) [1]

Istaknuti odgovori

Cudi me ovakav eksperiment protiv Manchestera bio sam ubjedjen da cemo gledati Luxa ipak  ima osnove za ovo, dolaskom Willina Njemac je ugrozen i treba provjeriti nejgove kvalitete kao CF a.

Nadao sam  se Mikelu ali ne cudi  sto ga nema.

• Odgovori 163
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

nekako mi united izgleda ofenzivno 

samo da dobro svrsipo nas

mi imamo brzance oni bas i nemaju

Nemoj da svrsavaju po nama. Zajebi  [-X

Tito te zareni,adrenalin mi ne skoci ovako ni kad ja igram svoje tekme auuuu

Idemo po pobjedu,idemo osvojiti Teatar snova 

Come On You Blues !!!

:sal:

Oscar barem pokusava nesto, iznosi loptu, nudi se, otvara, sutira...  #-o

Schurrle se previse krece kao krilo, nije on sposoban da napravi pometnju izmedju stopera. Za to nam treba neko jaci, direktniji...

Rami napamet šalje lopte, Cole napamet dodaje, De Bruyne se ne vidi, Oscara ubiše, Terry dominira.

U sustini, prvo poluvreme za zaborav, bez nekih pravih sansi, sa nesto konkretnijim Skumom. Jeste da je tek drugo kolo, ali iritira nasa losa kretnja, samim tim neka usiljena resenja kroz 2 igraca i dosta losih dodavanja. Nemam nista protiv da rezultat ostane. Poslednja linija autoritativna - bravo.

Jebote dan, pa nisam dosadniju utakmicu gledo ni u županijskoj ligi, jedino što smo imali je onih par Oscarovih polušuteva, Terry me snervo u pičku materinu, bar ti imaš dugu loptu jebote, plasiraj je preko obrane pa nek istrčava Schurrle, zaradit će se korner, nešto će se napravit, ali ne, on kad dobije prostora širi Ivanoviću na stranu...jebo vas takav nogomet.

Ramirez pod hitno van, pa pogrijeÅ¡io je pri skoro svakom dodiru sa loptom . Ovo sa Å irleom uopće ne funkcionira, treba nam napadac u drugom poluvremenu .. i Mata umjesto De Bruyne-a , nemoze ovako . 

E ovako, pokusacu bii sto kraci. Vec oko desete minute se vidjelo da ne stojimo dobro, pogotoov je to bilo izrazajnije kada smo probali napadati. United je bio mnogo zreliji u prvom poluvremenu, odnosno Moyes je nadmudrio Josea. Kretanje igraca Unted bilo je nevjerovatno , brzo o,primali su loptu na nasoj polovini bez probelma, Lampard i Rami ne funkicionisu. Mogu protiv slabijih ekipa ali ne i u derbijija, za Ramia se smatralo da moze biti igrac odluke i sjajno prnositi lopte i biti prevaga ali ne moze i zato milim da nam je De Rossi jako potreban.

Sjajno su markirali igraci Moyesa dok su nasi bili sve samo ne dobri u sredini gdje su nas pojeli, spomenuo sam Lamopa i Ramija, Mikel je morao startovati i jedan napdaadac.

Igramo bez Spica i sa 4 krila, pokusavao sam da opravdam taj potez Josea jer mi je sve samo ne jasan, vjerovatno je to jer je zalio da dodatno ojaca sredinu jer je vidjelo da je United tu jak ali nasa krila nisu jaka u odbrani i to im je dodatno pomoglo. Mogli su dati go samo da su nas vise napadali, Igrali us strpljivo i nisu nam otvarali prostor na kontre, mozemo biti sretni sto nismo primili go iako ni oni nisu imali neke sanse.

Treba pogledati presing i igru o odbrani odnosno markiranje nasih i njohovih u cemu nas i jesu toliko razbili.

Nisu kriivi ni Eden i Oscar ni Bruzne. Jednostavno United u odbrani igra savrseno, ne moze se mnogo uraditi pored njih. Treba se nadati ulasku Mikela i Luxa. Treba neko ko moze vise zatvarati i trvcati od Lamsa, to nasoj upravi nikako da postane jasno.

Niko nije srljao i zato je tekam losija. Nadam se promjeni na terenu.

Prvo poluvrijeme je toliko bilo zanimljivo da sam zanimaciju nasao u cupanju dlaka iz nosa. Auu sto boli braco draga, al otkrio sam korisnu stvar dobro dodje ako zelite da zaplacete a ne mozete, samo pocupajte i gledajte kako se vase suze slijevaju niz lice ;)

Mislim da je Mou dobio sta je trazio ovde. Nismo izgubili, mreza je sacuvana... U napadu je moglo bolje, naravno, ali nisam kao neki sto ocekuju pobedu sa 3, 4 razlike pa posle prodaju demagogiju kako nam tim nije dobar. 

Jedna od dosadnijih utakmica koju sam gledao u zadnje vrijeme . 

Da li je bio penal za MUFC (ruka Lampsa) ?

Da li je bio penal za MUFC (ruka Lampsa) ?

Da, penal čist ko suza ! 

Ni malo mi se ne svidja igra pod Mourinhom. Nismo igrali dosadnije zadnjih 5-6 godina, kao prethodna tri kola. 80% napada vracaju stoperima, eventualno bekovima. Uopce me ne zanima da li smo prvi na tabeli, ja od toga licno nemam nista. Ali imam odmor za dusu koji mi ostane cijeli dan kada gledam brze kontre, lucidne poteze Hazarda i Mate, golcine Oscara i Lamparda itd. Ako cemo biti uvijek prci, a dobijati utakmice kao Grcka - ne hvala. Nikad nismo tako igrali i ne znam cemu potreba da odjednom pocnemo.

Nadam se da ce Willian unijeti svjezinu u ekipi i da ce doci Rooney. Pokazao je danas da je igracina i vjerovatno je bio igrac utakmice. Za sest klasa bolji od nasih napadaca. Torresa ne zelim ni komentarisati, a opcija sa Shurrleom ne funkcionise. Nesto se mora promijeniti, inace cemo gledati najdosadniji i najneefikasniji Chelsea ikad.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.