Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Chelsea 2 - 1 Aston Villa (21.08. sri) [3]

Istaknuti odgovori

Sto volim kad je radnim danom ovaj termin utakmice. SKoknes do grada, spicis Leskovacku pljesku, 'ladno pivo, i onda uzivancija uz Chelsea ;)

• Odgovori 125
  • Pregledi 5,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Necemo primiti go, sjetimo se prve Joeove ere i tadasnje granitne odbrane,  ja vjerujem i u igrace koje sad imamo.

mislim da se ovdje igra isto prvo poluvrijeme,do neke 60 minute,i dotle rezultat treba da se zna,sve preko ce biti mrcvarenje i gubljenje zivaca

ocekujem lagano 3-0 ,mata hazard i dembinja ;)

Tu je znaci, najaci sastav bez kalkulisanja da odma rijesimo pitanje pobjednika, drago mi je da smo ozbiljno shvatili tekmu jer Villa nije bezopasna.

Ocekivao sam Davida priznajem i da drago mi je sto nama one vaske Torresa.

1003356_566316470102631_604040483_n.jpg

Tu je znaci, najaci sastav bez kalkulisanja da odma rijesimo pitanje pobjednika, drago mi je da smo ozbiljno shvatili tekmu jer Villa nije bezopasna.

Ocekivao sam Davida priznajem i da drago mi je sto nama one vaske Torresa.

1003356_566316470102631_604040483_n.jpg

To je to hendikep Aston vili ne gine.Nema panja Torresa a samo Luiz fali

Extra su. Ništa se nije promijenilo. Igraju doma, bolja su ekipa, povedu i onda svi na odmor. Ovo treba dignuti za 3 razine jer sa ovom igrom nismo nigdje prispjeli. Ali sačekajmo drugo poluvrijeme. 

Jooj kad oni gol primaju, nesto mi smrdi ovaj Benteke, nije se radovao mozda je to neka naznaka transfera :)

Stvarno su zivi mrtvaci,a nije ni Villa za bacanje,bice oni veoma opasni match up ove sezone,ali igra moooora da se popravi,spori smo tromi smo nema veze napad-sredina,mora to bolje i u prvih 10 minuta moramo jedan barem uvaljati ako hocemo pravi rezultat ....ajmooooo sad ne smijemo stati 

Loše poluvrijeme. Osim gola, nisam siguran da smo stvorili neku ozbiljniju priliku. A 1:0 je rezultat koji znači da ćeš ga vjerojatno primiti kad tad, što se i dogodilo.

Benteke je stvarno životinja, jako puno znači Aston Villi u napadu. Ipak, treba reći da ga naši braniči nisu smjeli samog ostavit.

Oscar loš, pokušava, ali ga nejde. Očekujem da izađe u drugom.

Također mi se čini da bi veza Lamps - Ramiz mogla i trebala bolje.

Prespavali smo poluvreme, pa onda hladan tus na kraju.

Mora pre svega dosta zivlje, kuci Celsi mora biti Celsi.

igra nikakva,sto smo stvorili priliku dali smo gol,napad opet nista i jasan pokazatelj da na napadace ne racunamo,ni Aston Vila nije imala neke prilike a Benteke pokazao da je bolji od svih nasih napadaca.U drugom poluvremenu krenuti silovito i traziti pobjedu.

Ne bas zasluzena pobjeda, ono je cista ruka bila i mogao je hladno penal svirati za Villu. Lukaku sljedecu nek pocne.

igra nista bolja nije bila ni u drugom poluvremenu,najvaznija je pobjeda i ako je teskom mukom ostvarena,ono sto je vazno spomenuti jeste da je bio cist penal za Aston Vilu u na nadoknadi,svaka lopta koja ide na Bentekea u kaznjenom prostoru je opasnost za gol, ima pravi njuh za gol ako ode u neki veliki klub sigurno ce imati veliku karijeru i ako je i sada vec veliki igrac.

Odigrali su na nivou Arsenala samo sto im nisu svirali penal. Bane trebao dobiti crveni. Potpuno bezidejno igrala udarna trojka  (Hazard-Mata-Oscar) sem onaj go sto su dali

Za prvo poluvrijeme može se reći samo: Jebo ti ovakvu igru.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2

Isto kao i za drugo. Chelsi isti, kao da se ništa promijenilo nije. 

v099.png

ovo je žalost. 2 udarca na gol a 70% posjed lopte i niti jedan jedini korner, aloooooooooo

Koja patnja, Sunce ti zarko. Ali volim i ovakve pobede, kad se izvuce pobeda na jedvite jade. Tri boda su tri boda.

Trojka Mata-Oskar-Azar(posebno on) bukvalno pojedeni u SVAKOM duelu, posed bez poseda. Treba pohvaliti Vilu u tom segmentu odbrane, nema sta.

Ima jos dosta da se radi, ali neka se radi uz pobede.

Bane sjajno reagovao, Ceh skinuo 2 odlicne sanse i to je to.

Idemo dalje.

Kada je tesko ko ce drugi nego Bane. Ocekivao sam da cemo ih rastelovati,ali je Vila odigrala odlicno,a nismo iskoristili prednost da ih dokusurimo. Lukaku je zver i to vec pokazuje,zasluzuje sledecu da pocne u prvom sastavu...Bojim se i da pomislim sta bi bilo da je tek Torres igrao. Igra losa,ali bice bolja,3 boda su tu,to je najbitnije. Verovatno su momci i potcenili Aston Vilu +su mislima verovatno u Manchesteru i Pragu. Bice bolje,sledece nedelje imaju ekstra motivaciju da pokazu sta znaju.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.