Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Chelsea 2 - 1 Aston Villa (21.08. sri) [3]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 125
  • Pregledi 5,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako momci budu raspolozeni kao na premijeri, pobeda nece doci u pitanje. 

Takodje vazna 3 boda, zbog derbija sa Unitedom u narednom kolu. 

Tuć Villu pa United u nedjelju i imat ćemo 6 bodova prednosti ispred njih. Istina da ćemo imat i utakmicu viÅ¡e ali uvijek je lijepo vidit 6 bodova prednosti ispred Uniteda. :D 

Biće teško, biće:

http://www.youtube.com/watch?v=EWtKhCufcoQ

Sad stvarno, biće ovo potpuno drugačija utakmica od one prošle godine. Sad su sigurno puni samopouzdanja nakon pobede protiv Arsenala, tako da sigurno neće biti lako, ali verujem da će momci izboriti dobar rezultat.

prikazati igru kao danas i pobjeda nebi trebala doci u pitanje a i ujedno pokazati Aston Vili da mi nismo Arsenal.

Ocekuje se dobar mec :)  :sal2:

Lukaku i David od prve a nadam se i Mati bas sam ga se uzelio.

Ne bi trebali slomiti zube na njima ali moramo biti oprezni, ocekujem pobjedu slicnu ovoj jucasnjoj.

Bice kombinovanja zbog Uniteda.

• Autor

Ovo ce biti mnogo zahtjevnija utakmica od one protiv Hulla.Aston Villa je sada sigurno puna samopouzdanja posle pobijede protiv Arsenala i treba biti oprezan.

Samo da naši odigraju onako kako mogu i znaju i dobar rezultat ne bi trebao izostati.Treba krenuti baš onako kao protiv Hulla znaci da odmah pokazemo ko je gazda na Stamford Bridgu.Ponovo gol u otvaranju utakmice bi bio od velikog znacaja.

------------------------Cech------------------------

------Bane------Luiz-------Terry------Cole------

------------Ramires-------Lampard------------

----De Bruyne------Mata---------Hazard-----

-----------------------Lukaku-----------------------

ocekujem Ginkela umjesto Lamparda, mozda Demba ili Lukaku u napadu, Schurrlea umjesto Hazarda

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Hocete li plakati ako Luiz ne bude igrao :-?

Ne vjeujem al znam da ce ovi sa FB stranice plakat ako ne bude Nanda u sastavu , ne bi se cudio da se okrenu protiv Josea ako ga izostavi.

Ocjenuju negov nastup protiv Hulla sa 9 ili 8 a , gavni im je argument penal i faul nad njim a to sto je grijesio kod predaje lopte u sto nije ucestvovao kod akcija za golove je nebitno.

Moguce je da Mou izrotira sastav za ovaj mec, da bi bili spremni za United. Jeste sezona tek pocela, ali A Villa je nama vanredno kolo, oni imaju pauzu. 

U tom slucaju ocekujem da na klupi ostanu Terry, Lamps, Bane(dosta radio protiv Hull-a), Hazard(najmanje pruzio od trojice u manevru) i Torres(to vec ne treba objasnjavati). 

Aston Villa nije lagan protivnik, a i bicedodatno motivisani, jer su uzeli bodove Arsenalu. 

Krenuti iz sve snage prvih pola sata i tako prelomiti utakmicu.

Slazem se i vec sam napisao da bi moglo biti kombonovanja ovdje zbog nadolazeceg derbija ali da ce sva cetvoriva koju si naveo biti na klupi nema sanse 2 ili 3 maksimalno s tim sto je bolje da Hazard igra da bi usao u formu.

Imamo sasvim dovoljno širine da odmorimo one koji će nam biti najvažniji protiv Uniteda, u prvoj liniji Ramiz, JT i Eden.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.