Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Chelsea 2 - 0 Hull City Tigers (18.08. ned) [3]

Istaknuti odgovori

Ne vidim smisao uspoređivanja danjašnje Lukakuove igre s Torresovom kad je igrao zadnjih 15 minuta vec odlucene utakmice, kad krene od pocetka dok se igra punom snagom i radi pritisak ko danas onda cemo vidit jel bolji ili losiji od Torresa

• Odgovori 125
  • Pregledi 5,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

na Toresu je sviran penal i prekrsaj je takodjer sviran na njemu iz kojeg je Lampard dao gol,ako uporedimo njegovu igru i Lukakuovu uvijek cu se odluciti za Toresa,i Lukaku kad je usao nije uopste se nista promijenilo

Možda bi Lukaku dao gol da mu je tvoj miljenik dodao loptu umesto što je pokušao da lobuje golmana...

Inače ne mogu da verujem da se kritikuje Lukaku koji je ušao u 75. minutu kada smo već imali rezultat i kada više niko nije igrao.

nemoj da idemo sad na to da mu je ovaj dodao,da je tamo sutao,igra je u prvom poluvremenu bila odlicna,ostvarila se pobjeda ali eto bez veze vucemo raspravu jer gospodin File tvrdi da se Tores nije pojavio na utamici a na njemu se desile dvije situacije koje su mogle rijesiti utakmicu.

Još bezveznije je to što se odmah odbacuje i nipodaštava momak koji nije poštenu priliku dobio... Šta je trebalo da uradi? Da uzme loptu, zaleti se ka golu, pritom se svi koji se sudare sa njim odbiju od njega i onda sa ivice kaznenog prostora raspali loptu u rašlje nekakvim ubercool šutom koji cepa mrežu i ubija jednog gledaoca? Nije ovo Captain Tsubasa. #-o

Ali na kraju, pobeda je najbitnija...

Po mom misljenju dobra utakmica tj. prvo poluvrijeme. Posebno mi se svidjela igra De bruyne-a,malo podsjeca na Lamparda svojom odvažnošću,šutevima i sl.(ima on još godina i godina da bi se mogao staviti sa Lampardom u istu rečenicu ali et' )

• Autor

dobar debi, mourinho je pokaza zasto ga svi volimo i cijenimo i sad triba nastavit tekmu po tekmu dobivat, pomalo

al lux nije ni dobia sansu tako da nie zasluzia da se pljuje

sta se tice utakmice dosadna nznm zbog hulla ili cega ima san osjecaj da igraju 3 ure a ne 90 min

od pocetka utakmice sam bio siguran u 3 boda, prelijepa igra prvo poluvrijeme , kako sezona bude odmicala bi cemo bit sve veci monstrum

dominacija Ramiresa

Lukaku ubaćen u 75. minutu, ekipa već uveliko stala, uopšte ne napadaju, svi veznjaci iz napada u napad gube bezveze lopte i opet se nađu pojedini koji su očekivali više od njega.

Kaže Torres je izborio dva prekrÅ¡aja, heh.. Kod penala golman pokazao koji je retard, ovaj samo to iskoristio hodajući prema lopti, uopÅ¡te nije odlučnije krenuo na nju nebi li stigao prije defanzivaca (protivničkih) te uÅ¡ao u gol Å¡ansu.  Veliki posao nema Å¡ta. 

Kod drugog prekršaja, jest se pokazao odlično, kao glumac.

Joj Å¡to ne mogu ovo, da bi se pojedinac uzdizao, dajmo drugoga kudit, pri tom nema Å¡anse da se mogu dvojica pohvalit. Ili obojica kudit. 

I sve mi se čini da ti ipak jesi onaj @blues...

Ma nije on, bio je taj blues i na ovom forumu ali nije aktivan, nema ga više ovdje.

Moram pohvaliti Terrya za današnju partiju, koji je zajedno sa Cahillom, bio jako dobar. Konačno se vratio kapiten, ako bi ga zaobišle povrede bilo bi to sjajno za cijeli tim. Još kad Luiz uđe u kombinacije, ekstra.

Pa da najbolje da ga prodamo jer kako kazete nije u formi, nema nista od njega.

Pa sta je ovo, zar niko nije pimijetio da kada je Lukaku usao da se Chelsea povuako za razliku od Torresa koji je dobio neuporedivio vise minuta i koji je dobio neuporedivo vise lopti i prostora za igru . Morate nesto napisati pa lupate gluposti aljmo sad racionalno.

Pa Lukaku njeje dobio ni 5 lopti u noge u kupno  tih 20 ak minuta, hajde da je nesto falija ili gubio lopte ali ovoje smijesno. Ponekad se stvarno nadjem iznenadjen na ovome forumu a Torres je bio osrednji iznad svog uobicajnog prosjeka ali nikako nije impresionirao.

Da je Lukaku poceo od prve tade bi imali realan parametar njegove igre i da se u tim okolnostima  nije vidio to bi bilo zabrinjavajuce, eto pogledajte koliko je posjed bio u drugom pol.

Lukaku sigurno ima tremu i veliki teret i nadajmo se da ce se dobro nositi sa ogromnim pritiskom od samog spomena rijeci novi Drogba. Ocekuje se puno od njega i ja vjerujem da moze biti nas prvi napadac ako ne dodje Rooney, Vazno je da dobro pocne i da ga mi navijaci podrzimo a ne da se okrenemo Dubrinim stavovoma i da ga pocnemo blatiti.  Samo cekam da neko kaze da je Dubor bio u pravu.

Nemojte zaboraviti da danas Torres nije pokazao samo vise od lukakua. Pokazao je vise i od dembe.

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Samo da izrazim svoje ogorčenje Cahillovom šupačkom igrom. Pa nije bilo lopte da je nije dodao ili Čechu, ili Terryju. Jebote, kao da smo igrali protiv Bayerna. Kao da nema Ivanovića ili Ramiresa, da mu dadne loptu pa da ovaj krene naprijed... Eto to me nervira do koštane srži, jebo tu igru.

Samo da izrazim svoje ogorčenje Cahillovom šupačkom igrom. Pa nije bilo lopte da je nije dodao ili Čechu, ili Terryju. Jebote, kao da smo igrali protiv Bayerna. Kao da nema Ivanovića ili Ramiresa, da mu dadne loptu pa da ovaj krene naprijed... Eto to me nervira do koštane srži, jebo tu igru.

Hahahahahaha

Benjo nisi ti nikad igrao stopera izgleda... To što je on radio je sama osnova igre, ili ti ga 'zadrži posjed umjesto da napucavaš prema naprijed'. Tako se to igra, kad ima rješenje prema naprijed onda se odigra, preda lopta veznjaku, a kad nema bolje da je i vrati našima nego bezveze uvaliti loptu nekome ko je pokriven. ;)

nemoj da idemo sad na to da mu je ovaj dodao,da je tamo sutao,igra je u prvom poluvremenu bila odlicna,ostvarila se pobjeda ali eto bez veze vucemo raspravu jer gospodin File tvrdi da se Tores nije pojavio na utamici a na njemu se desile dvije situacije koje su mogle rijesiti utakmicu.

Gle, ako netko brani Torresa kad mu i ne ide, ja ga branim. Kakav god da je, naš je.

Danas je jednostavno loše odigrao, uz takve strojeve iza sebe i Hullove obrane koja ne zna ispucati loptu, puno bolje je trebao i morao.

Nisam brojao, ali je sigurno minimalno 5 krivih paseva odigrao u izglednim situacijama, između ostaloga.

Kad ocjenjujete Torresovu igru, razmišljajte što bi bilo da je Drogba bio umjesto njega tamo. Ili Ibrahimović.

Ha, nadam se da će proigrati, barem na nivou dobre forme iz prošle sezone, inače nam se loše piše u ključnim utakmicama bez napadača za osloniti se.

Da dobrom nivou iz prosle sezone..... Pa da sam ovo procitao prije godinu  dana pomislio bih da ce postati masina ali on je sve samo na ta masina.

Dao 20 golova od toga najvise u Carlin Cupu u ekipi za kojoj se od njega ocekuje da  daje 20 ali u PL samo.

Skuplji je od  Mosesa, Schurrlea za njega ovo mozda jos ne vazi, Azpilicueta, Cahilla , ginkela i mozda Sturridge visene znam koliko  je placen Citiju a gori je i mnogo manje korisniji od njih zajedno a i mnogo je manje dao klubu. Sabrati cijene odnosno iznos  placen za ove igrace i bice priblizan Spanskom diletantu kojem kapa na racun redovno velika svota  iz Romanovog dzepa a koji nas je zavao u crno. Pa zbog njega nismo Svjetski prvaci trenutno, bio bi to veliki trofej za klub ali ne on je morao pucati u golmana.

Nije vrijedno dalje pisati ali ako je prosle godine bio  u dobroj formi, ok je bio malo bolji ali ako je bio u dobroj formi sta je onda losa. Vise i cesce su  stoperi neki zabijali u PL prosle godine samo pogledajte koliko dugo nije davao golove u ligi.  Stipe Perica bi bio efikasniji.

Terry milsim da je imao bolji prosjek odnostno vecu efikasnost u Premiershipu naravno mislim na odnos minuta i golova ipak uzmite u obzir daje ova samo nagadjam s obzirom da je postigao dosta golova glavom nas kapiten e ako to nije dno zivota sto bi rekao pokojni Toma ja ne znam sta je.

Mozda sa iznio krivu informaciju  mozda  se radi o pred plrosloj sezonu nisam siguran je li John bio efikasan prosle ili one tamo toliko Uglavnom vjerujem da ste shvatili poentu.

.

Dakele jasno je, Torres je najveca nasa rupa i vjerovatno nagore razocaranje u istoriju kluba, nas odlazak bi bio nase pojacanje.

Covjek koji je sahranio 5 managera, ipak je maher niej to lako sve i da hoces.  Mora da mu nisu bili po ukusu.

I da jos kazem da je ovo moj zadnji post na ovu temu na neko vrijeme sve ste rekli ai i stvar je pretty clear.

Otvaranje sezone, Jose se vratio posle pola decenije, pobeda, odlicna igra, a vi i dalje serete o Torresu jebo vas Torres u sve telesne supljine ! 

Dobra utakmica, rutinski odrađena ali dosadna za gledanje. Malo me nervira ovo kočenje nakon 2-0 i kontrola igre. Šta se Torresa tiče, odigra je dosta loše po mom mišljenju ali to je tek prva utakmica i triba pričekat još koje kolo da bi se vidilo ko je kakav.

Rutinska utakmica. Villa će biti kudikamo opasniji protivnik. Ne treba pnuo mijenjati, samo posjesti Torresa na klupu.

Prvo poluvrijeme, posebno prvih pola sata, bila je čista perverzija. Takvu igru dugo nismo imali.

KDB razvalio, sjajna asistencija za Oscara.

Kapetan odigrao odlično, izdominirao, svaka je lopta bila njegova. Nadam se da će mu ova sezona biti bolja od prošle.

Ramires sjajan, koliko je lopti oduzeo.

mislim da ti je malo dosadno pa si me naso podjebavat,za ove skoro dvije godine na ovom forumu mogao si saznati ko sam i odakle sam i sve imas u temi predstavljanje clanova,sto se tice sportsport.ba foruma tamo nisam registrovan a redovno podsjecujem njihov portal.

Chelsea je protiv Hull-a imao 464 kompletirana pasa. (Nasao na jednom forumu)

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.