Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Chelsea 2 - 0 Hull City Tigers (18.08. ned) [3]

Istaknuti odgovori

Sastav je definitivno velika nepoznanica. Jose je predsezonu u potpunosti iskoristio za fizičke pripreme, kondiciju, upoznavanje ekipe i uigravanje nekih kombinacija. U generalki protiv Rome ponovo je koristio dva izmijeÅ¡ana sastava, prvi golman Cech čak nije ni zaigrao. 

Po meni, predsezonu su najbolje odradili Ramires, Essien, Bertrand i Terry. Još je nekoliko igrača bilo dosta dobrih, ali nisu kao ova četvorica. Od pojačanja, Marco zasad pokazuje pravi potencijal, a Schürrlea se čeka.

Sad slijedi reprezentativna pauza, treba se nadati da neće biti povreda i da će svi biti spremni za Hull. Vidjet ćemo u kakvom će se stanju igrači vratiti. Poslije toga će Jose donijeti odluku koga gurnuti u prvih 11 za otvaranje sezone. Puno je upitnika, npr. koga staviti na dvije pozicije u veznom dijelu, koga u špic itd.

• Odgovori 125
  • Pregledi 5,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

sican se kad smo igrali protiv hulla sa scolarijem

tad je hull krenia odlicno u sezonu drza 3 misto i svi govorili oce li chelsea pobjedit kad smo ih onda razbili s 0-3 hehe

ocekujem pobedu bez mnogo neizvesnosti,sjajnu atmosferu na SB,pogodak Hazarda i izludjivanje Hullove odbrane od strane istog coveka :D

tad je hull krenia odlicno u sezonu drza 3 misto i svi govorili oce li chelsea pobjedit kad smo ih onda razbili s 0-3 hehe

u drugoj utakmici su se jako dobro drzali, ali i mislim da je tad Scolari dobio otkaz

u drugoj utakmici su se jako dobro drzali, ali i mislim da je tad Scolari dobio otkaz

U pravu si, Scolari je dobio otkaz poslije remija na Bridgeu sa Hullom 0:0,

Sjeća li se neko ovog gola ?

http://www.youtube.com/watch?v=8kgf70DSs1I

Scolari je poslije rekao da je to najbolji gol koji je on vidio. Al koja finesa, koji osjećaj, preciznost, hladnokrvnost u izvođenju... Majstorija.

Napokon dogo cekana tekma.              

Ocekujem pobedu od 3-0.

Sastav:     Ceh

Azpi--Bane--JT-Cole

Rami

Lamps

Surle--Oscar--Hazz

Lukaku    

Jos:

BRnUjgqCcAA-fZD.jpg

Još jedan genijalan lob ljevicom, protiv Hulla:

http://www.youtube.com/watch?v=JrkNtMgove0&feature=player_embedded

Ne znam kako bih podnio da mi neko kaze da se pocetak PL odgadja...

1176309_566627893372908_529004617_n.jpgMourinhno u prvoj zvanicnoj utakmici na SB,atmosfera ludilo, tim uprackan, ovde mora pasti goleada, 1-1&3+ kvota skoro 2.2 :D to se mora iskoristiti. 

Jebote koliko sam bio prije tri mjeseca uzbuđen, sad nisam ni malo. Apsolutno mi svejedno hoće li liga početi ikad i hoćemo li igrati i s kim i hoćemo li ligu osvojiti. Sve je nekako u zraku.

______________Cech______________

Bane____Cahill______JT________Cole

_________Ramiz___Lamps__________

Mata_________Oscar___________Eden

_____________Demba_____________

To bi bio moj sastav. Ali očekujem da će Jose gurnuti Lukakua i možda Van Ginkela od prve.

bilo je to 29.octobra 2008.godine,odlicno pamtim tu sezonu kod Scolaria.

Iskreno, očekujem bunker Hulla i udaranje po naÅ¡im igračima, igraju tvrdo. Mislim da ćemo ih dobiti, ali ne nekom previsokom razlikom, tipa 1 ili 2 razlike. Nemaju igrača vrijednog spomena, igraju kolektivno dobro, imaju ružne dresove i prekaljenog lisca Brucea na klupi. Mislim da je Demba najbolji izbor u napadu, a ako ne bude njemu iÅ¡lo onda Lukakua ili Torresa. Bit će zeznuto kroz sredinu igrat protiv njih, trebali bi se viÅ¡e na krila  i ubačaje oslanjat. Ne volim kad igramo protiv ovakvih ekipa, ozljeda samo visi u zraku.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.