Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Chelsea 2 - 0 Hull City Tigers (18.08. ned) [3]

Istaknuti odgovori

Gol u prvih 10-15 minuta protiv ekipe koja je se došla branit bi imao veliki znacaj za nas..

Siguran sam da su Mourinho i igraci ozbiljno shvatili Hull jer bez pravog pristupa utakmici tesko je doci do pobijede.

• Odgovori 125
  • Pregledi 5,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Vazna utakmica za Mourinha, igrace, za Chelsea.

Pripreme su bile dobre, momci su igrali rastereceno, gradili zajednistvo... 
Sad dolazi ono pravo, ono sto smo cekali. 
Mourinhu ce sad biti dosta teze nego prvi put. Zna po cemu ga navijaci Plavaca pamte, i sta ocekuju od njega.

Od same utakmice ocekujem da se nasi momci pitaju. Da se uzme lopta u noge i da se mec kontrolise svih 90+ minuta. Hull ce se uglavnom braniti, i trebace dosta rada da se pronadju praznine u odbrani. 

Sto se golova tice, mat u tri poteza(kao protiv Milana) ili neka parabola Oscara. Ali ako to ne uspe, Bane posle kornera ;)

Ne očekujem neko golijadu ili razvaljotku. Dao Bog da me osjećaj prevari. 
Jedva čekam utakmicu, ponajrpije zbog Mourinhovog dočeka a onda i da vidim kako će to izgledat sve u natjecateljskoj utakmici. 
Uvalit gol u prvih 20-ak minuta i odradit posao, do kraja joÅ¡ jedan pokuÅ¡at utrpat i laganini. :D 

Odlicno je sto prve dvije tekme igramo kuci. Hull i  Villa, sasvim ok ekipe da se uhvati odmah na startu bodovni zalet. Igra ce se dizati kako sezona bude odmicala, noge ce svima postepeno biti lakse i ulazice svi u ritam. Ali protiv Hulla je najvaznija tekma. To se mora dobiti i ne ocekujem 5 komada vec samo da se uzmu 3 boda. Ta prva pobjeda je bolesno vazna pogotovo sada kad scum ima onakav raspored. I sam Mou je rekao da ce biti tvrdo jer je Hull frisko promovisan tim u PL a takvi znaju biti nezgodni zbog samog mentaliteta u prvoj tekmi sezone.

Ne mogu docekati nase momke. Zazelio sam se Bridge-a, plavih dresova, Moua, CFC-a. Sve je kao prije. Jedan od nas u klubu kojeg obozavamo. Bolje nismo mogli dobiti.

Iiiidemo !!!

Cech

Ivanovic     -      Cahill           -       Terry       -      Cole

Ramires      -        Van Ginkel

Moses              -                 Oscar            -             Hazard

Lukaku

Ovu bi postavu ja izveo sutra.. Naravno bili bi Luiz i Mata u prvoj, ali su lakse povredjeni. Ocekujem goleadu :)

A Å¡to niko Kevina ne planira u tim postavama??

Očekujem sutra pobjedu i vjerujem da ćemo do iste sutra doći ;)

Nista,jeste tacno sto Mou kaze za ove ekipe sto dolaze iz druge lige da su nabrijane,ali sutra uz pun Stamford Bridge i nadam se uz koliko toliko normalnu predstavu nasih usjedilackih navijaca u sta sumnjam da ce izostati,ocekujem da skinemo MU sa trona vec sutra.

Ekipa mislim da bi trebalo da izgleda ovako :

800296_Chelsea.jpg

S tim da Lampsi krece dakle od pocetka,nadam se lijepom rezultatu u prvom,tako da od pocetka drugog mali MVG oze na njegovo mjesto...u slucaju da Mata ne bude spreman,na njegovo mjesto Mosesa staviti !

Let the party begin !!! jaoooooooooooo sutra je dan za uzivanje,popodne poslije rucka prileci i uzivati uz najbolji klub na svijetu 

Ajmooooooooooooo

Come on you Blues !!!!   :sal:

Ajmo konacno da odigramo jednu sezonu u skladu sa ambicijama, ulaganjima i kvalitetom tima. Dosao je trener koji zna kako, da nas zaobidju povrede, pa sta nam Bog da. Ne slazem se sa misljenjima da je prva utakmica nesto ekstremno bitna - vazna je kao i sve ostale. Pobeda se brzo zaboravi ukoliko se ne nastavi naredne subote, pa nedelje, pa subote, pa subote... Liga trazi kontinuitet i to je tako prosto. Da se pobedjuje kad se igra lose, da se odbrani 1-0 ili 2-1 kad je potrebno, da se nekad preokrene, pa jbg, da se nekad i izgubi ako nema druge, da se pokaze i kvalitet i karakter.Srecno ;)

Promašio sam Matu i Dembu, ostatak ekipe pogođen.

COME ON YOU BLUES !!!

Jbg Mata izgleda da nije 100 posto  spreman ali zato je tu Kevin a Torresa je koristio vise na jucerasnjem treningu pa se znalo jos sinoc da ce on  poceti.

500 - Frank Lampard is making his 500th domestic appearance for CFC

450 - John Terry is making his 450th domestic start for CFC

Odmorio sam ocni zivac nakon toliko vremena i uzivao u svakoj kretnji nasih igraca. Nikakvih zamjerki nemam. Kako smo ih gazili presingom prvih pola sata, bolest. Promjena pozicija i protok lopte perfektni. Steta sto ovo od Baneta nije gol, ali nema veze, pasce ih jos. Fizicka spremnost ekipe cista desetka.

Samo da vidimo Lukakua. Mislim da bi mogao odmah poentirati.

Koja lakoca, kao sto sam i rekao. Lampard ga zavali kako on to zna, mada je i golman bio malo slampav. U 2. jos 2 gola i to je to ;)

Ovakvu poletnost nismo imali jos od Hidinkovog vremena, impresivan igra bas se vidi Mouov pecat. Prezadovoljan sam, ocekivalo se dosta ali ova igra je poezija a tek je prvo kolo. Strah me pomislit sta cemo radit za par mjeseci

Steta za panal al se zato iskupio Lamps sa nevjerovatnim golom. Kapa dole majstore.

Svi su bili odlicni u prvom diijelu samo je Cole bio malo neozbiljan pa je 2 puta dodavao loptu protivnicima, steta sad za Baneta sto ga nije dao.

Kakav je Mou smeker podsijava se u razgovoru sa Brusom.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.