Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Chelsea 2 - 0 Hull City Tigers (18.08. ned) [3]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 125
  • Pregledi 5,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Cechu treba naplatit ulaznicu, frajer došao samo da gleda tekmu, ništa ne radi ;)

Fantastična tekma, zaista.

ovo drugo poluvrijeme su odigrali nesto slabije,imali smo visok rezultat i bilo je za ocekivati da igraju onoliko koliko je dovoljno jer vec u srijedu igramo ponovo utakmicu.

3 boda sto je najbitnije. Igra ce se dozirati u toku sezone, u hodu sto se kaze.

Ponovo postoji velika hemija u klubu i oko njega, to zajednistvo. To je najvece pojacanje koje smo dobili.

Kakvi su mene trnci proÅ¡li kad je Mourinho zagazio na sveto tlo. Neopisivo. 

Prvo poluvrijeme čista perverzija, nema se šta reć. Kombinatorika na mjestu, prilika je bilo, tekma se rješila u prvom poluvremenu.

Drugo poluvrijeme je bilo doziranje. ÄŒisto da se ne primi gol i da se posao privede kraju.

P.S. Par pojedinaca mi već čestita na naslovu. Lijepo je vidjet da se Mourinhovim povratkom vratilo i ono strahopoÅ¡tovanje prema Chelseaju koje se izgubilo u posljednjih nekoliko sezona. ;) 

Radije ce Mou neprimiti go nego ici po njega, nije htio rizikovati i ici po treci jer nije ni bilo potrebe. Dobar uvod ono sto smo trazili smo dobili. Sada su sigurno sacuvali svjezinu za Villu a i Manchester je tu vez sledece sedmice.

Veza je bila nesto losija iako mislim da je to bilo djelimicno  svjesno povlacenje.

Kakva uspavanka drugo poluvrijeme, skoro sam umro.

Sve u svemu 'rutinirana' pobjeda, 3 boda su tu i to je najbitnije. Da je moglo bolje, i moglo je.

Kako takva iskusnjara kao Lampard na penalu nije vidio da je golman skočio unaprijed u tu desnu stranu... Kasnije bomba iz slobodnjaka, ipak golmanov gol prije svega. 

Kevin 3-4 Å¡uta u tribine, imam osjećaj kada mu sjedne jedna dobra, vrtit će se po svim portalima danima. 

Torres se nije pojavio na utakmici, Lukaku kao zamjena ništa bolji. Mislim da unatoč pobjedi, ovo je alarm Joseu da nam pothitno treba napadač. Rooney, Eto'o ili netko treći, jednostavno ne smijemo ovisiti toliko o vezi i samo njihovim golovima.

Schurrle brzanac, nadam se da će dobivati dovoljno prilika.

Hazard i Oscar razigrani u prvom poluvremenu, kasnije nestali kao i cijela momčad. Drugo poluvrijeme alibi igra, čuvanje rezultata, ali dobro, što je tu je. Idemo dalje, samo nek se pobjeđuje.

Lijepa pobjeda, rezultat je mogao biti veći po prikazanoj igri ali taman je da ne postanu/postanemo euforični prerano. Ramires je najjači.

Prvih 30min igra je bila vrhunska dok je ostalih 60min proteklo u rutinskoj igri bez namjere da se postigne treci gol.Ja sam ocekivao bolju igru u drugih 45 min ali izgleda da je ekipa imala zadatak da samo privede utakmicu kraju.Moglo je i bolje ali bitna su tri boda.

:sal: :sal: :sal:

I čisti penal nije suđen na Ivanoviću.

Potpuna dominacija. Bilo je uzitak gledati ovakav Chelsea. Lepo su momci odigrali svaka cast. Idemo na osvajanje Premiershipa.

Prvo poluvreme dominacija i 2 gola, a u drugom rutinski priveden mec kraju.. Odlicna partija, po meni .

Potpuno skinuli nogu s gasa nakon sjajnih, energičnih prvih pola sata. Sve iza toga je bilo monotono, mada se mora priznati da je i Hull zaigrao puno bolje.

Na kraju, jedna divna emotivna utakmica za sviju nas i konačni povratak Josea Mourinha tamo gdje pripada. Brzo zaboraviti uvodni meč, sad se treba okrenuti Villi u srijedu.

Ljudi moji koliko mi je nedostajao ovaj osjecaj sile,pa nisu prisli Cech-u prvih ajde recicu 60-65 minuta,pa ovo se zove odbrana.Razumljiv je pad u igri,ipak momci imaju tesku predsezonu iza sebe a i pred njima je paklen tempo u narednih nekoliko dana i jako gostovanje,pa je i razumljivo.Poraditi malo na realizaciji.Sve u svemu sam prezadovoljan i neka se ovako nastavi,bravo momci !!!

KTBFFH !!!  :sal:

Dobra utakmica za pocetak  prvo poluvrijeme puno zanimljivije od drugog u kojem se se utakmica rutinski privela kraju. Mourinho dao  novim igracima priliku u 2. poluvremenu sto je dobro bolje da osjete igru odma na pocetku sezone, a utakmica je itako bila rijesena. Po meni je Torres Ok odigrao danas, u drugom se nitko nije posebno istakao.

KDB je proglasen za igraca utakmice, slazem se da je odigrao dobro s da mu je jos jedan sut usao bilo bi odlicno, al nema veze i ovako sve pohvale. Prvenstvo je dugo i nije Hull bas prejaka ekipa no današnja igra izgleda jako dobro, atmosfera na SB je puno pozitivnija nego prosle sezone i bit ce i igracima lakse igrati u takvom ozracju

Torres se nije pojavio na utakmici, Lukaku kao zamjena ništa bolji. Mislim da unatoč pobjedi, ovo je alarm Joseu da nam pothitno treba napadač. Rooney, Eto'o ili netko treći, jednostavno ne smijemo ovisiti toliko o vezi i samo njihovim golovima.

na Toresu je sviran penal i prekrsaj je takodjer sviran na njemu iz kojeg je Lampard dao gol,ako uporedimo njegovu igru i Lukakuovu uvijek cu se odluciti za Toresa,i Lukaku kad je usao nije uopste se nista promijenilo,uvijek kad treba birati izmedju Toresa i Lukakua nek se odluci za Toresa,od Lukakua mi nemamo sta puno ocekivati i trebamo kupiti novog napadaca.

Gledao prvo poluvreme i bilo dobro,drugo nisam gledao.

Meni bese krivo sto promasi Lampard,ali posle :D

na Toresu je sviran penal i prekrsaj je takodjer sviran na njemu iz kojeg je Lampard dao gol,ako uporedimo njegovu igru i Lukakuovu uvijek cu se odluciti za Toresa,i Lukaku kad je usao nije uopste se nista promijenilo,uvijek kad treba birati izmedju Toresa i Lukakua nek se odluci za Toresa,od Lukakua mi nemamo sta puno ocekivati i trebamo kupiti novog napadaca.

zemo, jesil ti slucajno onaj @bluesforever s ss.ba foruma??  Ako jesi, onda sve mi je jasno...

zemo, jesil ti slucajno onaj @bluesforever s ss.ba foruma??  Ako jesi, onda sve mi je jasno...

nisam ,imas moj nadimak i prezime,sto se tice Toresa,nisam nikad bio ljubitelj njegove igre,i nisam ga volio jer nam je redovno trpao dok je igrao za Liverpoli ponovio sam da nam treba napadac ali on je od svih nasih trenutno napadaca najbolja opcija.Danas uopste nije bio tliko los,bolje je odigrao od Lukakua.

Nije mi jasno samo kako to Lukaku ne igra kao prošle sezone u WBA, a sad ima iza sebe bolje veznjake, i još mi nije jasno zaštosvi sada pljujete po Lukaku-u, a niste mu dali prilike ni blizu koliko Torresu da se dokaže, mislim Lukaku nije u nekoj formi, ne igra nikako, al baš zato ga treba podržat, ja isto treniram, znam da nije isto, al recimo prošle sezone sam kao napadač zabio samo 2 gola u 7 susreta, a to je niža liga di pada hrpa golova po utakmici i nije mi bilo lako, kad sam došao sad u novu sezonu igram puno bolje, samo zato što sam došao u drugu sredinu di me svi bodre, prvu utakmicu odem na bok i 5 od 5 promašenih centaršuteva sam imao, kao jebeni Bosingwa, al kapetan i tribine viču nema veze, ajmo dalje, na svaku osvojenu loptu bravo mali, do kraja utakmice sam bio jedan od najboljih na terenu i napravljen penal na meni, a bok... Znači bit ove priče je bodriti igrača i kad ne ide, kao da Luks ne želi igrat bolje, želi ali ne ide, treba ga podržat i bit će bolje. Hvala!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.