Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mark Schwarzer (2013-2015, 12 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kad god je lopta iÅ¡la prema njemu ja sam strepio od kiksa. Jebiga, jedno je kad brani ÄŒeÅ¡ka hobotnica a drugo je kad brani Australski klokan. 

Al sve je skidao. Svaka mu čast hehe.

• Odgovori 99
  • Pregledi 8,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bio bolji nego protiv Sunderlanda ,skinu dvije odlicne lopte Liverpulu ,ali bilo je i malo nesigurnosti :D Bio je vise u centru paznje sa svojim izvodjenjem lopti nego Suarez . 

Napomenuti da se okliznuo na kraju dok je ispucavao loptu :D,hajde izguraj još ovo nešto utakmica do kraja kako treba i niko sretniji od mene.

NJegova nesigurnost ,je uvela u citavu odbranu nesigurnost i zbog toga smo primili onakva tri glupa gola .Precrtani mec od prosle godine sa Svonsijem kad je golman bio Hilario i kad je Bane dva puta pogrijesio . 

NJegova nesigurnost ,je uvela u citavu odbranu nesigurnost i zbog toga smo primili onakva tri glupa gola .Precrtani mec od prosle godine sa Svonsijem kad je golman bio Hilario i kad je Bane dva puta pogrijesio . 

Da, Bane je 2 puta pogriješio jer je golman bio Hilario. Daj ne baljezgaj. ;)

Da, Bane je 2 puta pogriješio jer je golman bio Hilario. Daj ne baljezgaj. ;)

to ti je realnost 

Broj pretrčanih kilometara sinoć: 2 metra.

Lik nije kriv niti za jedan gol sinoć. Kakvo prenošenje nesigurnosti na druge? Pa to su profesionalni igrači, nisu to amateri (i u nogometnom smislu i u psihičkom) da postanu svi nesigurni ako im je neko od suigrača nesiguran..

Usrao se kao da ima 15 godina a ne 40 

Lik nije kriv niti za jedan gol sinoć. Kakvo prenošenje nesigurnosti na druge? Pa to su profesionalni igrači, nisu to amateri (i u nogometnom smislu i u psihičkom) da postanu svi nesigurni ako im je neko od suigrača nesiguran..

Pa golman moze napraviti citavu odbranu nesigurnom. Jucer ne da nasi stoperi ne znaju dal ce scwarzer ici na loptu, ne zna ni sam svarcer dal da ide il ne ide. I tako ti nastaje nesigurnost :D

• 1 mjesec kasnije...
  • 6 mjeseci kasnije...
  • Autor

Mark Schwarzer će napustiti Chelsea i preseliti u Leicester City.

Schwarzer se već oprostio sa suigračima i stručnim štabom Chelseaja, nakon što mu je Leicester pristao dati ugovor do kraja naredne sezone.

42-godišnji Australac je razgovarao sa trenerom Leicestera Nigelom Pearsonom i odlučio prihvatiti ovaj izazov, što znači da je odlazak Čecha u januarskom prelaznom roku malo vjerovatan.

Svoj debi za novi klub Schwarzer bi mogao imati već ovog vikenda protiv Newcastlea u okviru FA kupa. Za Chelsea je potpisao 2013. godine, a ukupno je odigrao 12 utakmica za ovaj klub.
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201501024487/vijesti/transferi/schwarzer-nasao-novi-klub.html

O jbt, ova legenda ispaÅ¡ta zbog onog plaćenika Kurtoe, koji nije hteo da slavi Toresov gol u polufinalu LÅ .  ~X(

• 1 mjesec kasnije...

Odmah ga stavili u Lesteru na gol, primio samo jedan gol od Pardewovog Palacea, Kurta je primio dva od njegovog Newcastlea. Kakvu smo mi golmančinu pustili...

Zazalice Mou zbog ovoga.

Schwarzer, Luiz, Bertrand, Schurrle, Salah, Mata, DE BRUYNE, Torres, Ba... 

Kakvog tima se odrekao Smorinjo!!

Zazalice Mou zbog ovoga.

Schwarzer, Luiz, Bertrand, Schurrle, Salah, Mata, DE BRUYNE, Torres, Ba... 

Kakvog tima se odrekao Smorinjo!!

Pretjeruješ kralju, ali eto. De Bruyne i Mata su bili greška. I ti to znaš.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.