9. juli 2013.13 god. comment_133560 - 40 godina - Slobodan igraÄ - DoÅ¡ao kao grom iz vedra neba Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133562 - OdliÄan potez - Napokon je Claudio Cudicini dobio dostojnu zamjenu - Schwarzer je doktor i za Hillaria i za Blackmana, a pogotovo za Turnbulla koji lopte ne zna izbiti iz svog prostora - Drag igraÄ - Veoma iskusan golman Å ta viÅ¡e reći, pravi potez. Taman sljedećih godinu dana da bude priÄuvni vratar, a onda joÅ¡ godinu dana i da nam se za dvije sezone vrati Courtois :) Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133563 Dobar potez, povećat će se broj plavaca na otoku klokana. Kao golman mi nije nešto, realno, partije u Middlesbroughu su mu bile smiješne, ali je svemirski brod za ove naše rezerve. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133566 To je bio pravi potez. Spominjao sam njegovo ime već odavno i evo 'poslušali' su me u Upravi. Emenalo ovaj put dobro odradio posao. Sada imamo najboljeg golmana, i najboljeg back-up golmana u ligi. Dobrodošao Mark ! First words: http://www.chelseafc.com/news-article/article/3233255/title/first-words-mark-schwarzer It's a phenomenal club. It's one of the biggest and best clubs in the world, and it's an honour to sign for Chelsea. I didn't take much convincing to come here. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133568 Bas mi je drago sto je bas on doveden, odlican golman sa nevjerovatnim iskustvom igranja u Engleskoj jos od davnee 97. Odlican potez za back up golmana gledano i na buducnost jer ce i Blackman pod uslovom da se jos razvije u narednoj sezoni imati vece sanse da upadne u prvi tim nego da je npr doveden onaj Ruddy iz Norwicha. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133572 - Napokon je Claudio Cudicini dobio dostojnu zamjenu Claudio ? Koji je to igrac ? Zar je on stvarno nekada igrao za nas ? Ja samo znam za CARLA CUDICINIA . Odlican back-up golman . Kada Cech bude odsutan ovaj ce ga odlicno zamjeniti , sto do sada nije bio slucaj . Welcome . Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133579 Ne mogu reći da sam ga neÅ¡to pretjerano pratio, ali znam i bez toga da je jako solidan golman i viÅ¡e nego odliÄna zamjena kad ÄŒech ne bude mogao igrati. Dobar potez uprave. DobrodoÅ¡ao u Chelsea, Mark Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133582 Shvataš li ti šalu? Shvaćam šalu, al mogu ti reć da ovo i nije neka šala, nego de ti svrati do teme wallpaperi molim te Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133583 Claudio ? Koji je to igrac ? Zar je on stvarno nekada igrao za nas ? Ja samo znam za CARLA CUDICINIA . Odlican back-up golman . Kada Cech bude odsutan ovaj ce ga odlicno zamjeniti , sto do sada nije bio slucaj . Welcome . Lapsus calami brate hahaha. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133591 vidit cete vi kad on bude nas prvi golman, on je iskusan, lako ce on izbaciti Cecha, samo mu treba pruziti priliku, a vec ko da gledam da ce je u aziji iskoristiti eto da ne ude samo Wajz koji zna sta ce se desiti u blizoj buducnosti, upamtite ovaj moj post, nije tesko, na prvoj je stranici Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133594 Pravi potez uprave. Konacno cemo imati pravu zamjenu za Cecha, mada se ovaj nece nabraniti pored nase macke ali eto kad dobije priliku u nekim nevaznim utakmicama ili u slucaju neke povrede najboljeg golmana lige, znam da nece razocarati i da svoj posao moze odraditi sasvim korektno. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133597 Shvaćam šalu, al mogu ti reć da ovo i nije neka šala, nego de ti svrati do teme wallpaperi molim te Vidio. To kad budem imao vremena i kad budem doma. Btw. jel Blackman (Crni Čovjek) ostaje treći izbor? Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133601 [media] http://www.youtube.com/watch?v=YzVP-j87qko [/media] Prvi :P Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133604 Ako niste znali Markovi roditelji su rođeni u Muenchenu, pa ne bi bilo pametno da brani u Superkupu protiv Bayerna. Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133667 Dobar golman bravo!Ali ipak ima dosta godina jbg..Dobrodosao Schwarzer! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.