Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mark Schwarzer (2013-2015, 12 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 99
  • Pregledi 8,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

- Odličan potez

- Napokon je Claudio Cudicini dobio dostojnu zamjenu

- Schwarzer je doktor i za Hillaria i za Blackmana, a pogotovo za Turnbulla koji lopte ne zna izbiti iz svog prostora

- Drag igrač

- Veoma iskusan golman

Šta više reći, pravi potez. Taman sljedećih godinu dana da bude pričuvni vratar, a onda još godinu dana i da nam se za dvije sezone vrati Courtois :)

0,,10268~12060102,00.jpg

Australian-Flag-2.jpg

0,,10268~10163789,00.jpg

Dobar potez, povećat će se broj plavaca na otoku klokana. Kao golman mi nije nešto, realno, partije u Middlesbroughu su mu bile smiješne, ali je svemirski brod za ove naše rezerve.

To je bio pravi potez. Spominjao sam njegovo ime već odavno i evo 'poslušali' su me u Upravi. Emenalo ovaj put dobro odradio posao.

Sada imamo najboljeg golmana, i najboljeg back-up golmana u ligi. Dobrodošao Mark !

preview.jpg

preview.jpg

preview.jpg

preview.jpg

preview.jpg

0,,10268~12060119,00.jpg

First words:

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3233255/title/first-words-mark-schwarzer

It's a phenomenal club. It's one of the biggest and best clubs in the world, and it's an honour to sign for Chelsea. I didn't take much convincing to come here.

Bas mi je drago sto je bas on doveden, odlican golman sa nevjerovatnim iskustvom igranja u Engleskoj jos od davnee 97. Odlican potez za back up golmana gledano i na buducnost jer ce i Blackman pod uslovom da se jos razvije u narednoj sezoni imati vece sanse da upadne u prvi tim nego da je npr doveden onaj Ruddy iz Norwicha.

- Napokon je Claudio Cudicini dobio dostojnu zamjenu

Claudio ? Koji je to igrac ? Zar je on stvarno nekada igrao za nas ? 

Ja samo znam za CARLA CUDICINIA . 

Odlican back-up golman . Kada Cech bude odsutan ovaj ce ga odlicno zamjeniti , sto do sada nije bio slucaj . 

Welcome . 

Ne mogu reći da sam ga nešto pretjerano pratio, ali znam i bez toga da je jako solidan golman i više nego odlična zamjena kad Čech ne bude mogao igrati. Dobar potez uprave. Dobrodošao u Chelsea, Mark

Claudio ? Koji je to igrac ? Zar je on stvarno nekada igrao za nas ? 

Ja samo znam za CARLA CUDICINIA . 

Odlican back-up golman . Kada Cech bude odsutan ovaj ce ga odlicno zamjeniti , sto do sada nije bio slucaj . 

Welcome . 

Lapsus calami brate hahaha.

vidit cete vi kad on bude nas prvi golman, on je iskusan, lako ce on izbaciti Cecha, samo mu treba pruziti priliku, a vec ko da gledam da ce je u aziji iskoristiti

eto da ne ude samo Wajz koji zna sta ce se desiti u blizoj buducnosti, upamtite ovaj moj post, nije tesko, na prvoj je stranici

Pravi potez uprave.
Konacno cemo imati pravu zamjenu za Cecha, mada se ovaj nece nabraniti pored nase macke ali eto kad dobije priliku u nekim nevaznim utakmicama ili u slucaju neke povrede najboljeg golmana lige, znam  da nece razocarati i da svoj posao moze odraditi sasvim korektno.

Shvaćam šalu, al mogu ti reć da ovo i nije neka šala, nego de ti svrati do teme wallpaperi molim te

Vidio. To kad budem imao vremena i kad budem doma.

Btw. jel Blackman (Crni Čovjek) ostaje treći izbor?

Dobar golman bravo!Ali ipak ima dosta godina jbg..Dobrodosao Schwarzer!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.