Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mark Schwarzer (2013-2015, 12 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 99
  • Pregledi 8,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Welcome Mark!!!

E ovakve transfere volim bez novinarskih spekulacija...dobar potez uprave doveden je iskusan i kvalitetan golman+dosao je free.Uštedili smo nekih 10-15 miliona i Schwarzer je potpisao jednogodišnji ugovor sto znaci da nece puno utjecati na sudbinu nasih mladi golmana.Po meni ovo je odlican odrađen posao.

nisam ulazio od jucer na forum i odmah stigla pojacanja,dobar potez uprave kluba bolji je golman i od Turnbula i Hilaria,dobrodosao u klub.

Schwarzer je jedan od rijetkih a mozda cak i jedini transfer u istoriji ChelseaBalkan foruma koji nije imao svoju temu u "Transferi i glasine". =D> =D> =D>

Marko Marin?

Evo i njega...

1b84e294-9e8f-4247-a92e-2536a6d047a1.jpg
Chelsea goalkeeper Mark Schwarzer admits Wayne Rooney would be a world-class signing for the club if they can prise him away from Manchester United. The Blues tabled an official bid for the unsettled striker earlier this week, but their overtures were rebuffed by the Old Trafford outfit.
  • 4 sedmice kasnije...

DeÅ¡ava se ono, loÅ¡ teren ali brate podsjeti me na Turnbullove najbolje dane. Bolje bi bilo da mu je lopta preÅ¡la preko noge i direkt u gol uÅ¡la, nego Å¡to se odbila od stativu pa opet njemu kroz noge pa onda u go.  :D

dovedes 40-o godisnjeg iskusnog golmana koji je igrao pun qurac utakmica i na svakakvim terenima, i on ovako zasere X_X  shit happens

Neke,bolje sad nego kasnije. Imat ce u glavi uvijek to kad mu budu vracali loptu.

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Zar nije on prešao u Chelsea baš zbog reprezentacije i želje da brani na SP u Brazilu ?

ÄŒudna odluka sad.

Ustvari ne znam ni da li su se oni plasirali, vjerovatno nisu pa zato :P

povuko se iz reprezentacije kako bi se u potpunosti posvetio ÄŒelziju

respect

Da bi se posvetio grejanju klupe...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.