Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Evo kako naš cenjeni forumas weed poznatiji kao weednesday opisuje potencijalno pojačanje Čelzija :

weed - "pratim zumu redovno u francuskoj kad god imam vremena, ili kad navatam strim, sa 18 godina je takav lider na terenu i autoritet, kao da igra vec 10ak godina, iskusan, borben, brz, tehnicar dobar, pokriva i zadnjeg veznog, u skoku jak, buldozer"

a evo i šta misli o njegovom prelasku u redove plavih lavova :

weed -"zato kad sam video da je izjavio da je veoma veoma blizu prelaska u celsi covece kad nisam svrsio od srece, bice mi jedan od drazih transfera ako se ostvari uz azara"

ekskluzivni intervju samo za chelsebalkan forum,podforum transferi i glasine

kurt_zouma_03_08_2011_32783.jpg

• Odgovori 914
  • Pregledi 71,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo kako naš cenjeni forumas weed poznatiji kao weednesday opisuje potencijalno pojačanje Čelzija :

weed - "pratim zumu redovno u francuskoj kad god imam vremena, ili kad navatam strim, sa 18 godina je takav lider na terenu i autoritet, kao da igra vec 10ak godina, iskusan, borben, brz, tehnicar dobar, pokriva i zadnjeg veznog, u skoku jak, buldozer"

a evo i šta misli o njegovom prelasku u redove plavih lavova :

weed -"zato kad sam video da je izjavio da je veoma veoma blizu prelaska u celsi covece kad nisam svrsio od srece, bice mi jedan od drazih transfera ako se ostvari uz azara"

ekskluzivni intervju samo za chelsebalkan forum,podforum transferi i glasine

posto sam voema skromna licnost i odradio sam detaljan skauting pomenutog igraca iako je veoma tesko naci strimove za raspali sent etjen, moram boga oca pretraziti da bi nasao strim koji vecinom bude na nekom jeziku koji retko ko razume, zeleo bih da uprava celsija razmotri o povecaju plate, ili da se racuna na mene kao dugorocna zamena za vremesnog de vissera, posedujem pozamasno fudbalsko znanje sto se tice mladih igraca zahvaljujuci plemenitoj igri fudbal menadzer, a treba zenu i decu uzdrzavati

Procitao sam na twiteru da su Metro novine objavile da je dogovorio sve detalje svog ugovora sa celzijem,a da jos samo preostaje da se dogovore klubovi.

Hmmm u jednu ruku sam zadovoljan jer je odlican igrac a u drugu ruku to,znaci da klub ne racuna ozbiljno na nase mlade igrace(Kalas,Omeruo...)
Vidjet cemo nije jos nista sluzbeno

Razlika izmedju njega i nasih mladih stopera je ta sto je on igrao negde gde svoj talenat moze i da dokaze. S druge strane nasi "klinci" sakupljaju prasinu. 

Ranijih godina klub i nije mogao da se pohvali sa mnogo talenata. Ali u poslednjih par sezona nasa Akademija prsti od nebrusenih dijamanata. 

Pomislio bi covek, bice nam Matic za nauk... Bice jos mnogo takvih u buducnosti. Samo sto nece svi hteti da se vrate... 

Zoumi sve najbolje, kao i svakom igracu Plavaca.

Player           Club                 Tackles/ Interceptions/ Clearances/ Pass Accuracy/ Ave Passes/  Minutes
Zouma          Saint Etienne       12          11                      102                  86%                     30                 922
Koscielny      Arsenal                36          56                      133                  92%                     38                1,639
Kompany      Man City              31           24                       84                   87%                    39                1,095
Vertonghen  Tottenham           23           24                       53                   84%                    46                1,260

French publication L'Equipe is reporting that St Etienne's teenage centre-half Kurt Zouma has decided to join Chelsea. No deal is expected until the summer, with an agreement still to be thrashed out, but the Blues would appear to be closing on a long-standing transfer target.

Done deal : Agreement between Chelsea and Saint-Etienne for defender Kurt #Zouma for 15M€. Negotiations ongoing with player. Not Confirmed but i'm sure Kurt #Zouma will play with Saint-Etienne until the end of the season. he could sign 5-year-contract. #CFC

u narednim satima bi trebalo i zvanicno da se potvrdi ova vest.

BBC Sport ‏@BBCSport 19m

Chelsea are close to completing a £12m move for 19-year-old France U20 international defender Kurt Zouma from St Etienne #bbcfootball

BBC prenosi znaci to je skoro to! Nema pouzdanijeg izvora osim sluzbene.

šta nema,pa ja sam javio u 11:59 :D

sad samo da se uzdamo u našeg glavnog skauta za francusko područje,weeda i njegovu procenu

• Autor

šta nema,pa ja sam javio u 11:59 :D

sad samo da se uzdamo u našeg glavnog skauta za francusko područje,weeda i njegovu procenu

Nisam rekao da su najbrze nego ovi nece slagat. :D Kad oni nesto objave znas da se kuha nesto.

Ovo znači da nas David Luiz na kraju sezone napušta, osim ako se ne desi čudo, pa ne ode Terry.

Ne valja mu samo što je Francuz, sve ostalo mu se može oprostiti.

• Autor

zuma_2_big.jpg

STIZE ZUMA!!

RAZBIJAC!

Nego mogao bi mozda i Terry otici.

Nije li skoro bio tekst nekakav kako se sa terryem pricalo da preuzme u buducnosti neku ulogu u klubu, trener mladi ili nesto tako?

Da nije ta buducnost vec naredne sezone?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.