19. januar 2014.12 god. Autor comment_158458 Evo kako naÅ¡ cenjeni forumas weed poznatiji kao weednesday opisuje potencijalno pojaÄanje ÄŒelzija : weed - "pratim zumu redovno u francuskoj kad god imam vremena, ili kad navatam strim, sa 18 godina je takav lider na terenu i autoritet, kao da igra vec 10ak godina, iskusan, borben, brz, tehnicar dobar, pokriva i zadnjeg veznog, u skoku jak, buldozer" a evo i Å¡ta misli o njegovom prelasku u redove plavih lavova : weed -"zato kad sam video da je izjavio da je veoma veoma blizu prelaska u celsi covece kad nisam svrsio od srece, bice mi jedan od drazih transfera ako se ostvari uz azara" ekskluzivni intervju samo za chelsebalkan forum,podforum transferi i glasine Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158461 Evo kako naÅ¡ cenjeni forumas weed poznatiji kao weednesday opisuje potencijalno pojaÄanje ÄŒelzija : weed - "pratim zumu redovno u francuskoj kad god imam vremena, ili kad navatam strim, sa 18 godina je takav lider na terenu i autoritet, kao da igra vec 10ak godina, iskusan, borben, brz, tehnicar dobar, pokriva i zadnjeg veznog, u skoku jak, buldozer" a evo i Å¡ta misli o njegovom prelasku u redove plavih lavova : weed -"zato kad sam video da je izjavio da je veoma veoma blizu prelaska u celsi covece kad nisam svrsio od srece, bice mi jedan od drazih transfera ako se ostvari uz azara" ekskluzivni intervju samo za chelsebalkan forum,podforum transferi i glasine posto sam voema skromna licnost i odradio sam detaljan skauting pomenutog igraca iako je veoma tesko naci strimove za raspali sent etjen, moram boga oca pretraziti da bi nasao strim koji vecinom bude na nekom jeziku koji retko ko razume, zeleo bih da uprava celsija razmotri o povecaju plate, ili da se racuna na mene kao dugorocna zamena za vremesnog de vissera, posedujem pozamasno fudbalsko znanje sto se tice mladih igraca zahvaljujuci plemenitoj igri fudbal menadzer, a treba zenu i decu uzdrzavati Prijavi
25. januar 2014.12 god. Autor comment_160060 Procitah na Metru da smo dogovorili sa igracem sve i da preostaje jos sa klubom. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160157 Ne bih ja njega eto jedini razlog zbog kog bih htio da dođe je da weed svrši od sreće... Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160159 dođi što pre tamnoputi brate, da zajedno dominiramo ! Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160173 Procitao sam na twiteru da su Metro novine objavile da je dogovorio sve detalje svog ugovora sa celzijem,a da jos samo preostaje da se dogovore klubovi. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160244 Chelsea and Kurt Zouma have reached an agreement on a five and a half year deal (le10Sport) Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160246 Hmmm u jednu ruku sam zadovoljan jer je odlican igrac a u drugu ruku to,znaci da klub ne racuna ozbiljno na nase mlade igrace(Kalas,Omeruo...)Vidjet cemo nije jos nista sluzbeno Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160255 Razlika izmedju njega i nasih mladih stopera je ta sto je on igrao negde gde svoj talenat moze i da dokaze. S druge strane nasi "klinci" sakupljaju prasinu. Ranijih godina klub i nije mogao da se pohvali sa mnogo talenata. Ali u poslednjih par sezona nasa Akademija prsti od nebrusenih dijamanata. Pomislio bi covek, bice nam Matic za nauk... Bice jos mnogo takvih u buducnosti. Samo sto nece svi hteti da se vrate... Zoumi sve najbolje, kao i svakom igracu Plavaca. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160263 A dokle viÅ¡e da bacamo naÅ¡e talente u vodu zbog nekih drugih igraÄa... Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160351 Zna li netko zašto nije igrao protiv Bordeauxa? Je li u pitanju supsenzija ili ozljeda ili možda nešto treće Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160352 bio bolestan nešto skoro,razna nagadjanja,na jednu stranu pišu da nema veze sa transferom,na drugu stranu da je odsutan zbog odlaska... al da je bio bolestan nešto to je sigurno,to je to za sad,možda se pojave neke nove informacije Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160657 Player Club Tackles/ Interceptions/ Clearances/ Pass Accuracy/ Ave Passes/ Minutes Zouma Saint Etienne 12 11 102 86% 30 922 Koscielny Arsenal 36 56 133 92% 38 1,639 Kompany Man City 31 24 84 87% 39 1,095 Vertonghen Tottenham 23 24 53 84% 46 1,260 Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160988 od jutros pišu da je dogovor postignut Chelsea agree £12.4m fee for Kurt Zouma as David Luiz moves closer to exit door http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-agree-124m-fee-for-kurt-zouma-as-david-luiz-moves-closer-to-exit-door-9095558.html Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160997 French publication L'Equipe is reporting that St Etienne's teenage centre-half Kurt Zouma has decided to join Chelsea. No deal is expected until the summer, with an agreement still to be thrashed out, but the Blues would appear to be closing on a long-standing transfer target. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160998 Done deal : Agreement between Chelsea and Saint-Etienne for defender Kurt #Zouma for 15M€. Negotiations ongoing with player. Not Confirmed but i'm sure Kurt #Zouma will play with Saint-Etienne until the end of the season. he could sign 5-year-contract. #CFC u narednim satima bi trebalo i zvanicno da se potvrdi ova vest. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161004 Dolazi ali ostaje na posudbi do kraja sezone u Francuskoj Prijavi
30. januar 2014.12 god. Autor comment_161087 BBC Sport â€@BBCSport 19m Chelsea are close to completing a £12m move for 19-year-old France U20 international defender Kurt Zouma from St Etienne #bbcfootball BBC prenosi znaci to je skoro to! Nema pouzdanijeg izvora osim sluzbene. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161089 BBC Sport â€@BBCSport 19m Chelsea are close to completing a £12m move for 19-year-old France U20 international defender Kurt Zouma from St Etienne #bbcfootball BBC prenosi znaci to je skoro to! Nema pouzdanijeg izvora osim sluzbene. Å¡ta nema,pa ja sam javio u 11:59 :D sad samo da se uzdamo u naÅ¡eg glavnog skauta za francusko podruÄje,weeda i njegovu procenu Prijavi
30. januar 2014.12 god. Autor comment_161093 Å¡ta nema,pa ja sam javio u 11:59 :D sad samo da se uzdamo u naÅ¡eg glavnog skauta za francusko podruÄje,weeda i njegovu procenu Nisam rekao da su najbrze nego ovi nece slagat. :D Kad oni nesto objave znas da se kuha nesto. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161100 Ovo znaÄi da nas David Luiz na kraju sezone napuÅ¡ta, osim ako se ne desi Äudo, pa ne ode Terry. Ne valja mu samo Å¡to je Francuz, sve ostalo mu se može oprostiti. Prijavi
30. januar 2014.12 god. Autor comment_161109 STIZE ZUMA!! RAZBIJAC! Nego mogao bi mozda i Terry otici. Nije li skoro bio tekst nekakav kako se sa terryem pricalo da preuzme u buducnosti neku ulogu u klubu, trener mladi ili nesto tako? Da nije ta buducnost vec naredne sezone? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.