9. decembar 2011.14 god. comment_10206 @elao, postoji odsteta, odsteta je nesto sto je uvijek na istom, bio on u 16 mjesecu ili u 6, ista je cijena odstete. Sad sto se mi pitamo, je kolika je ta odsteta Luiz ti je objasnio ono sto bih ti i ja objasnio, tako da razmisli prije nego me citiras a to je tako i ne samo zadnjih 6 mjeseci ugovora nego i zadnju sezonu kada igrac igra klub mu ne moze napumpavat neku preveliku cijenu nego ga mora pustiti za odredenu manju odstetu a i jos jedna stvar velike odstete kod igraca sluze najvise zbog mogucnosti njegovog kluba da dize cijenu i skupljeg prodavanja igraca (primjer Hulka za koga traze 90 mil, a otici ce za manje od 40) a ne kao sto ti mislis da ce ga bukvalno prodati po toj cijeni Prijavi
9. decembar 2011.14 god. comment_10218 Ja znam da u ugovoru stoji odsteta, oni naravno mogu ponuditi cijenu neku manju od te odstete i tako i kupiti za manje pare igraca ako klub to prihvati. Ali ako klub ne prihvata ponudu, oni moraju tu odstetu platiti. Ja koliko vidim u vijestima, chelsea nije prihvatio nikakvu ponudu, vec su ovi odmah dali ugovor, koji ako prihvati anelka, oni moraju dati pare za tu odstetu. Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10527 Pise da je transfer u taj Shangai dogovoren i na službenoj stranici, al ne pise odšteta. Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10529 ima i slika slikao se sa dresom u rukama ali nez ja to da postavim :D Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10573 Ja znam da u ugovoru stoji odsteta, oni naravno mogu ponuditi cijenu neku manju od te odstete i tako i kupiti za manje pare igraca ako klub to prihvati. Ali ako klub ne prihvata ponudu, oni moraju tu odstetu platiti. Ja koliko vidim u vijestima, chelsea nije prihvatio nikakvu ponudu, vec su ovi odmah dali ugovor, koji ako prihvati anelka, oni moraju dati pare za tu odstetu. To onda nije "odšteta" nego klauzula koju ako neki drugi klub ponudi igraÄ može otići... Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10603 http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/1369/95/lazio-make-approach-chelsea-midfielder Pošto i Maloudi ugovor istiÄe na kraju ove sezone, javljaju se pojedini kandidati za kupovinu ovog francuza. Posljednji u nizu od klubova je Lazio, a tu su još Anzhi, Lyon... Ne bi bilo loše uzeti koji milion za ovog Francuza koji je zašao u pozne igraÄke godine i nije u planovima AVB-a za budućnost. Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10604 Trebalo bi maloudu i alexa prodat naftašima i malo napunit blagajnu iako mislin da na maloudi nećemo puno zaradit ... Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10620 http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/1369/95/lazio-make-approach-chelsea-midfielder Pošto i Maloudi ugovor istiÄe na kraju ove sezone, javljaju se pojedini kandidati za kupovinu ovog francuza. Posljednji u nizu od klubova je Lazio, a tu su još Anzhi, Lyon... Ne bi bilo loše uzeti koji milion za ovog Francuza koji je zašao u pozne igraÄke godine i nije u planovima AVB-a za budućnost. Bilo bi odliÄno prodati ga nekom od tih klubova. Prošlo je i njegovo. Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10669 Sto se mene tice on moze da ide radije bi ja KINGA :D Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10707 "Odsteta" za Anelku, po transfermarkt-u http://www.transfermarkt.co.uk/en/chelsea-fc/transfers/verein_631.html Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10718 Ja mislim da je jedini igraÄ na kojem smo nešto zaradili bio Robben...Sve ostalo pušaaa xD Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10720 Daj pa nemogu ga dat besplatno, ako odlazi u januaru, mora bit neka odšteta. Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10756 Daj pa nemogu ga dat besplatno, ako odlazi u januaru, mora bit neka odšteta. Morali smo nesto zaraditi nemoguce da je free ! :( Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10760 Ma nije nijedan klub objavio za koliko je prešao, odkud oni znaju... Kad bude info na oficijalnoj stranici, e tad će se znat... Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10847 Od jutros, glavna vest, na barem 5 razlicitih sajtova: Torres na januarskoj aukciji, cena 20.000.000f http://football-talk.co.uk/52279/chelsea-transfer-news-fernando-torres-made-available-for-just-20m/ Recimo da je informacija pouzdana. Uopste nisam iznenadjen, ovakvim potezom kluba. Nade, da ce Torres, kako vi kazete, proigrati, su spale samo na navijacku strast, i nista vise. Da ne duzim mnogo, o njemu se vec manje-vise sve zna. Imao je i vise nego dovoljno sanse, da dokaze da zasluzuje da nosi plavi dres, ali nije opravdao poverenje ni Ancelotija ni Boasa. Treba ga prodati. Zasto ? 1. Zbog gore navedenih razloga; 2. Visoke plate, koju prima, a koju nije zaradio; 3. Koliko god da je los, nije za klupu, treba ga pustiti, da proba negde drugde, da se bori za mesto u timu, posto ga je u Celsiju izgubio. 4. Vise ce klub zaraditi na njemu sad, nego na leto. 20.000.000f nije dovoljno, za dovodjenje vrhunskog napadaca. Mediji opet licitiraju Davida Villu, koji, dolazskom Fabregasa i Sancheza u klub, nije u prvom planu. Sto se mene tice, od Farcelonaca dovoditi samo nove izdanke La Masie, ostalo ne dolazi u obzir. NAci napadaca, koji nesto vredi, a da moze da igra LS, u januaru, je gotovo nemoguca misija. Apsolutno svi napadaci, koji su dovodjeni u vezu sa Celsijem, igraju, ili su igrali ove sezone u LS. Mozda ovakav stav kluba, govori, da je, makar ove sezone, prioritet borba za domace trofeje. Licitirajte i vi malo sad, da cujem vase predloge, napadaca, za oba fronta :D Prijavi
14. decembar 2011.14 god. Autor comment_10850 Ne vjerujem da ćemo prodati Torresa u januaru. Drogba i Kalou idu na Kup Nacija, Anelka već dogovorio sa Kinezima, ostaje samo nedovoljno zreli Lukaku. Siguran sam da će Andre demantirati i ovu priÄu koju je btw provalio Daily Fail. ;) Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10851 Volio bih da je tako, da ga se proda i kupi neki kvalitetniji igraÄ za njegovu cijenu, listu možete viditi u topicu Januar ;) Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10858 trebao bi ostati do ljeta , kao sto je Wis rekao ide i Drogba i Salomon na kup nacija tako da ce imati jos jednu (po meni posljednju priliku da se dokaze). A ako ne onda na ljeto pokazati mu izlazna vrata . Mislim da na ljeto necemo dobiti manje miliona nego sada . Sada je gotovo nemoguce naci napadaca a da moze igrati u LP . i ako bude neko to onda nije neki kvalitet ( Jedino Neymar) :D Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10894 Do ljeta ga zadrzati kakav god bio, ovu sezonu bi mogao popraviti jedino da do kraja zabije najmanje 15-16 golova u ligi i da se kaze bio je dobar, ali to je nezamislivo za njega, u ljeto ga prodati i dovesti nekog kvalitetnog napadaca (Doumbia, Cavani, Sow,...) Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10913 http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/chlesea-torres-je-dio-nasih-planova/70347 Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11425 Alex Bosingwa, José Malouda, Florent Kalou, Salomon Prodali smo Anelku, još ove igraÄe, i kupiti 2 kvalitetna igraÄa Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11991 http://www.valencia-balkan.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1485%3Avalencia-spremila-ponudu-za-maloudu&catid=1%3Avalencia-cf&Itemid=2 Ovo mi se svidja ! A sad koliko je ovaj izvor vjerodostojan ne znam ! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.