Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Iako mi je Drogba drag igrac, mozda je vrijeme da ga prodamo i uzmemo finu svotu novca.

U napadu bi ostali Torres, Sturridge i Lukaku. Prodati jos Kaloua i dovesti nekog mladjeg i boljeg napadaca.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

jedni od mogućih da napuste Stamford Bridge u Siječnju su dakako Alex, Drogba, Kalou i Torres.. Mislim da je rano za Lampsa, da ako već bude odlazio da će to bit na ljeto

jedni od mogućih da napuste Stamford Bridge u Siječnju su dakako Alex, Drogba, Kalou i Torres.. Mislim da je rano za Lampsa, da ako već bude odlazio da će to bit na ljeto

Zasto bi isao Torres ?

Kad ce nam ionako trebati napadaca jer Drogba i Salomon 7. na Africki kup nacija ?

Zamisli ode Kalou i pocne pruzati odlicne partije kao u Feyenoordu :)

Vrlo moguce da bi u PSGu bio u prvoj.. Gameiro je po meni od napadaca PSGa jedini bolji od Kaloua.. nisu ni ostali losi ali eto, barem trenutno nisu u nekoj formi..

Zasto bi isao Torres ?

Kad ce nam ionako trebati napadaca jer Drogba i Salomon 7. na Africki kup nacija ?

nerazumijem ni ja, al su engleski mediji počeli (vjerojatno lažne) priče pisati kako će Torres napustiti Chelsea

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=hr&prev=/search%3Fq%3Dthe%2Bguardian%2Bfootball%26hl%3Dhr%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Djm1%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1680%26bih%3D946%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.hr&sl=en&twu=1&u=http://www.guardian.co.uk/football/gallery/2012/jan/01/20-top-transfer-window-targets-gallery&usg=ALkJrhiJpa4Mzms8FEwd2mmb6l2GnEMkKA#/?picture=383862469&index=13

evo i guardian, to je dosta dobar list, ali aj ti budi pametan pa im vjeruj :S

Nek on ode pa kako god igrao. ;)

nema sanse baaa da ode torres poslije ovakve partije danas nije budala avb Prije bi on drogbu pustio nego njega,a i lampard sigurno nebi otisao ipak je on nasa legenda

:))

Drogbu žele tri kineska kluba i nude mu nevjerovatne cifre, ali on preferira ostanak i ugovor na dvije godine. Nijedna strana zasad ne popušta jer klub (s pravom) nudi samo 12-mjesečno produženje.

http://www1.skysport.../11668/7408985/

Zašto s pravom? Nikad nisam shvaćo ta jednogodišnja produljenja.. isto tako je bilo i s Ballackom

Drogba je legenda kluba. Igra za nas skoro 10 godina. Svi znamo sta je sve uradio za Chelsea. Ako je iko zasluzio da dobije željeni ugovor to je Drogba. O jos uvijek moze da bude bitan igrac u klubu. Ako ne produze ugovor Drogbi na 2 god Imamo najgoru upravu na svijetu.

Drogba je legenda kluba. Igra za nas skoro 10 godina. Svi znamo sta je sve uradio za Chelsea. Ako je iko zasluzio da dobije željeni ugovor to je Drogba. O jos uvijek moze da bude bitan igrac u klubu. Ako ne produze ugovor Drogbi na 2 god Imamo najgoru upravu na svijetu.

Giggs je legenda Man Utda i ne samo njihova legenda nego legenda svjetskog fudbala uopste pa je zadnje 3-4 sezone posle svake produzio ugovor za jednu godinu.. ako se pokaze u toku te jedne godine, kao sto je to radio Giggs, bez problema ce dobiti jos jednu..

• Autor

Mata objasnio. Didier je preveliki trošak za nas, ne smijemo dozvoliti da izmuze i te dodatne dvije godine pod ovim uvjetima. Ako je on spreman na značajno kresanje plate i manju minutažu (tj. da prihvati ulogu u ekipi srazmjernu svojim godinama, baš kao i Lamps) onda sam za. Međutim, očigledno je da on to ne želi i u tom slučaju klub ne može popustiti pred zahtjevima agenta i DD-a. :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.