Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36 - Chelsea 2 : 2 Tottenham (08.05. sri)

Istaknuti odgovori

Ja ne mogu nista prigovarati igracima na zelji da se uzmu 3 boda i osigura LS odmah. Momci su ginuli za svaku loptu. Nije Debeli kriv sto nam je realizacija ocaj i sto ne mozemo prelomiti tekmu. Igrali smo fantasticno 1. poluvrijeme, kokoske nisu znale gdje udaraju. U drugom ih unistili presingom u prvih 15ak minuta, sve je islo po planu. Svaka ekipa fizicki i psihicki padne nakon 60 minuta visokog ritma, to se i nasima desilo. E od tog trenutka pljujem Debelog zbog izmjena. Pri 2:1 na 20 minuta do kraja, moze se desiti milion stvari i situacija, a on vadi jednog od kljucnih igraca a gura Benayouna zvanog leprsava kosica. Isto to je uradio i na Anfieldu pri istom rezultatu i onda smo ga primili po isteku sudijske. A juce ga jos primimo iz ofsajda sto je najgore. Eto, sto kazete, bar nije unistio tu tradiciju koju imamo protiv zivine na Bridge-u. Jos uvijek imamo najbolju gol razliku poslije Uniteda, zadrzali smo +3 u odnosu na njih i bjezimo Arsenalu. Jos dvije stepenice: Villa i Everton. Vise se bojim tekme protiv Ville, pazite sta vam kazem.

Nadacemo se da ce Stoke i Sunderland (bar jedno od njih) zajebati Spudse i da ce Newcastle uraditi nesto za nas protiv Arsenala.

• Odgovori 78
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

što će biti glupo whis. šta zasluže to i dobiju. svatko ima svoje mišljenje. po tvom ih onda nebi trebali hvaliti na sva usta kad odigraju dobro????

A sta treba sada da mi se j*** sve zivo i mrtvo? Ne znam koje si godiste,jel radis negde ili ides u skolu/fakultet, e sada zamisli ti da sjebes nesto da ti kolege,profesori,sef, izgovori sve ove reci koje se ovde spominju, kako bi se osecao? Verovato bi rekao ok,neka psuju sve po spisku sjebao sam. Previse ovde na forumu se dopusta psovanja i nekih stvari sto je gnusno citati. 

Samo paralela, posto mozda neki znaju, da sam na jednom vecem kladionicarskom sajt (35 000+) moderator, tamo se pada i za velike cifre i za male,kontate valjda, e tamo nije dozvoljeno psovanje, jer ruzi sajt i odvratno je to citati,kao i komentare tipa "camuga" "ciganin" i ostalo. Red mora da postoji valjda.

Potpis na ovo. Odvratno što se može pročitati...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.